belirli bir gün yok canım doktor artık tamam olgunlastılar catlatalım diyor.iğnesini vuruyorsıun onlaırn dedikleri saatte.36 saat sonra da topluyorlar
eger uzun protokol derlerse bu adetinin 21.günü gideceksin hormon baskılayıcı iğneler verecekler.sonra adet olunca 2.gün tekrar gideceksin bu defa yumurta geliştirici iğneler verecekler daha öncekine ek olarak.bir süre o iğneleri de kullanıcaksın.sonra hemen hemen hergün kan tahlili yapacaklar,estradiolüne ve muayene edip hergün yumurtalarının ne kadar geliştigine bakacaklar.doktorun istedigi büyüklüğe gelince catlatalım diyecek. kullandıgın igneleri bırakacaksın ve dedikleri saatte catlatma ignesini yapacaksın.sonra da 36 saat sonra yumurtaları toplayacaklar.eşinde aynı gün sperm vereck.ayrıca bu ara sana yeni ilaçlar verecekler onları en sonki test gününe kadar kullanıcaksın.3. ,4. ya da 5.günde döllenme gerçekleşirse yani embriyo olusursa sana transfer edecekler.yani rahmine bırakacaklar.sonra 12 gün (ben 6.günümdeyim :))heyecanla bekleyeceksin.12.gün beta hcg ye bakılacak ve sonuc çıkacak.bebegin orda mı değil mi...lale,cok tesekkur ederım..peki iğneler dıyorsun kac gun kullanılıyor bu..öff hiç bısey bılmıorum..su an hastayım reglım pazar bıtıyor salı gunude rahım fılmını cekecekler tup bebek derlerse ne yapılacak nasıl bı surec anlatırmısın sırasıyla lutfen::::::::.
tetkiklerin hepsi temiz çıkmış anlaşılan eşininde tahlili yapıldı mı peki??
rahim filmi çok önemli o da çıksın bakalım ne çıkacak ona göre yardımcı olmaya çalısırım.yanlız anestezili çektirmeni tavsiye ederim sana...
kızlar merhaba benim de p.tesi transferim olduuu bekliyorum test günümü sürekli yatmaya çalışıyorum bi bu gün girdim internete
kızlar merhaba benim de p.tesi transferim olduuu bekliyorum test günümü sürekli yatmaya çalışıyorum bi bu gün girdim internete
canım dur hemen üzülmee.cuma günü yine yaptır , kan testi yaptır daha kesin sonuç..offfff pooofffffff yaaa test yaptım negatif çıktı silikte olsa azıcık çıkması gerekmez miydi 2.çizgi??? cuma test günümmmmmmm...
carmen selam canım sakın umutsuz olma cunku hamılesın bak ben sana dıyım:)))aynısı bende de oldu cunku canım:)))
hadi bakalım en zor kısmı beklemek valla ama benim son 2 günüm cuma sabah kan verecemm:))inşallah güzel haberi alırsın ne zaman yaptıracaksınn
ayy senin daha az kalmış canım valla ben bile heyecanlandım şimdi inş hamilesindir yaa ben 16 sında yaptırıcam bakalım benim bu 4.denemem dondurulmuşlarla oldu yaa senin?
carmennn yapma canım yaa senden çok umutluydum neden olmadı boyle oldu.6. gun transferiydi ve 1 tane embriyo kondu dimi canım.kaçıncı kaliteydi?gökhan beyi aradın mı ne diyecek bakalım
vakti zamanı gelmemiş demekki.allahın bi bildiği vardır kendime oyle diyorum ben ve görüyorum ki o en doğrusunu biliyor.olmaması en iyisi olmuş kendi adıma.hayırlısı olsun canım
1. kaliteydi yani öyle mi canım.bi konus bakalım ne diyecekler.bende tutmazsa nedenleri için arastırmaya giricem.dondurulmus olupda 2. deneme yaparsam beklerim belki ama,hiç dondurulmusum olmazsa mutlaka peşine düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?