• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

aa çok sevidim bu işe,olumsuz olursa hemen bi daha yaptırmak istiyorum ,acaba acele etmemekmi gerekir

bu sabah tv.da dr.ara vermek iyi değil eğer bi rahatsızlık yoksa tekrar denenmeli dedii..
keşke bnm.de dondurulmuşum olsaydı da bende deneyebilseydim pozitif olması mucize gibi geliyor bana 6.güne gittiğimiz için 9 embriyodan hiç elime kalmadı maalesef...
bnm.de son 3günüm mucizem bana bi süpriz yapar inşallahta annesini sevindirir çünkü maddi açıdan hemen 2.yi deneyemem ben..

Mayıs güzelleri merhabalar:71:,gerçi artık haziran güzeli olduk ama neyseeeee:70::1:

Herkesler iyidir umarım,kimler olumlu kimler olumsuz sonuç aldı bilemiyorum, ama İNŞALLAH olumlu sonuç alanlarımız çogünluktadır:49:..Olumsuz sonuç alan arkadaşlarımız İNŞALLAH bi daha ki tedavilerin de olumlu sonuçla sevinirler:70:...

Efenim şimdi gelelim bana...Benim yumurtalarımı 16mayıs pazartesi toplamışlardı 18 mayıs çarşamba bi aradılar gelin transfer yapcaz dediler, elim ayağıma dolaştı,gittik transferimiz oldu :44:ordan kociş beni annemlere götürdü 12gün orda kaldım(o yüzden 3haftadır nete giremedim),hiç dışarı çıkmadan çoğunlukla yatarak günlerimi geçirdim,29mayıs pazar günü test vermeye gittik ilk değerim 47idi,salı günü testi tekrarladık 126olmuştu,bugün de keseyi görmek için gün vermişlerdi gittik ve çok şükür kesemizi de gördük:nazar:...3.denememizde şimdilik herşey yolunda gidiyor ELHAMDÜLİLLAH:nazar:...

Darısı tüm bu yolda madden,manen yorulan arkadaşlarımın başına olsun:19:..Dualarımdasınız,duanızda olayım ,sağlıkla 9ayı tamamlıyım İNŞALLAH:nazar:...

Herkes için hakkında ne hayırlı ise öyle olsun,RABBİM tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin(aminnn):70::71::49:

Son düzenleme:
Mayıs güzelleri merhabalar:71:,gerçi artık haziran güzeli olduk ama neyseeeee:70::1:

Herkesler iyidir umarım,kimler olumlu kimler olumsuz sonuç aldı bilemiyorum, ama İNŞALLAH olumlu sonuç alanlarımız çogünluktadır:49:..Olumsuz sonuç alan arkadaşlarımız İNŞALLAH bi daha ki tedavilerin de olumlu sonuçla sevinirler:70:...

Efenim şimdi gelelim bana...Benim yumurtalarımı 16mayıs pazartesi toplamışlardı 18 mayıs çarşamba bi aradılar gelin transfer yapcaz dediler, elim ayağıma dolaştı,gittik transferimiz oldu :44:ordan kociş beni annemlere götürdü 12gün orda kaldım(o yüzden 3haftadır nete giremedim),hiç dışarı çıkmadan çoğunlukla yatarak günlerimi geçirdim,29mayıs pazar günü test vermeye gittik ilk değerim 47idi,salı günü testi tekrarladık 126olmuştu,bugün de keseyi görmek için gün vermişlerdi gittik ve çok şükür kesemizi de gördük:nazar:...3.denememizde şimdilik herşey yolunda gidiyor ELHAMDÜLİLLAH:nazar:...

Darısı tüm bu yolda madden,manen yorulan arkadaşlarımın başına olsun:19:..Dualarımdasınız,duanızda olayım ,sağlıkla 9ayı tamamlıyım İNŞALLAH:nazar:...

Herkes için hakkında ne hayırlı ise öyle olsun,RABBİM tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin(aminnn):70::71::49:
Boncuk tebrik ederim canım. çok sevindim. Benimde hamilelik oldu yarın kısmetse görücez.

Boncuk tebrik ederim canım. çok sevindim. Benimde hamilelik oldu yarın kısmetse görücez.

İkinizi de tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla...:nazar:

kızlar yaa , ben pazar akşam regl oldum çok fazla kanamam oluyo , normal mi sizce ?
ilaçlardanmıdır ? böyle parça parça bişeyler geldi ilk gün..
doktoruma mail attım , cvp vermedi henüz

merhaba,
tekrar tebrik ederim..inşallah herşey yolunda gider...:nazar:
bişey sormak istiyorum;Transferden sonra hangi ilaçları kullandın ? iğne verdi mi doktorun ?

26 mayısta transfer oldum dayanamayıp altıncı günde idara testi yaptım ve 12.güne kadar pozitif çıktı.bugün de kan testi yaptım 230 çıktı hamileyim iki haftalık 2 gün sonra tekrar test yapacağım normaldir her şey değil mi :(

26 mayısta transfer oldum dayanamayıp altıncı günde idara testi yaptım ve 12.güne kadar pozitif çıktı.bugün de kan testi yaptım 230 çıktı hamileyim iki haftalık 2 gün sonra tekrar test yapacağım normaldir her şey değil mi :(

tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin. Ben tam bilmiyorum topiği ama epey hamile oldu kızlar?

selocancım transferin 6.gununden itibaren hergun mu yaptın idrar testini yoksa 12.gün mü yaptın.kandaki değer çok güzel allah sağlıklı bi hamilelik geçirtsin kucağına da almayı nasip etsin insallah :))) bize de dua et bol bol olur mu

teşekkür ederim :) 6.günden itibaren hergün test yaptım:):) gün geçtikçe ikinci çizgi belirginleşti :D bugün de kanda cıktı acaba ikiz olma ihtimali olur mu? tek yumurta transferi oldu ama :49:

canım ikiz olabilir önümüzdeki haftalarda belli oluyor :)) ama bildiğim kadarıyla ikizlere hamile olanlar 400 lerde falan çıkıyor ilk kan testleri.tek embriyo olması farketmez canım kendi içinde tekrar bölünebiliyor.bence biraz bekle kesede ve diğer kan testlerinde de belli edebilir(tabi doktor tekrar isterse) buarada sorununuz neydi ve yaşın kaç canım yazabilirmisin?bu kaçıncı denemendi bide? :46::46:

kızlar,hem adet olup hem de pozitif sonuç alan var mı? :44::44::44:
transfer esnasında doktoruma rahatsızlıklarımdan bahsederken şişkinlik vs devam ediyor derken o da bana ultrasonla göstererek opudan kalan büyüyen foliküllerim oldugunu söyledi.onlar beni rahatsız ediyormuş.benm de aklıma soru takıldı.ben şimdi test gününe dogru adet olup onları atacak mııym pozitif olsa da.yoksa pozitif olması durumunda onlar bende kalıp kistleşecekler mi?

Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor

kızlar hepinizin tekrar tekrar gözü aydın allah sonunu getirsin inşallahh...sakin ,sağlıklı bir hamilelik geçirin tamam mı??? bol bol dinlenin bebişleri büyütün..bana da dua etmeyi unutmayın son 3günüm...

Maalesef cnm elden bırsey gelmıyor bende cok uzuldum ama boyle olacagını bılıyordum bır cırpınma basladı bende korku zaman gecıyor yapacak bısey yok

Back