cnm llah tamamanına erdirsinnnnnnpozıtıff kıslarr ınanamıorum hala
hadi hayırllısı cnmkıslar beni merkezden aradılar, yumurtalarımın 4ü döllenmiş allahıma bin şükür, cuma günü öğlen bir buçukta transferim var kısmetse, şimdiden heyecan bastı beni, korkuyordum 5 yumurta toplandı die, sayısı azdı çünkü
Bugün test günümdü ve yine negatif...3asilma 2de tüp bebek denemesi.
Adetim ilk defa bukadar gecikti ve hala hic bir belirtim yok inanamadim yikildim esimle güle oynaya gittik teste okadar emindikki ikimizde bu sefer olduguna adim kadar emin diyordu bana sen hamilesin okadar mutluyduki taaki hemsire elinde kagitlarla gelip üzgünüm sonucunuz negatif diyesiye kadar beni o an en cok yikan sonucun negatif olmasi degil ilk defa esimi aglarken görmekti Allah bu duyguyu kimseye yasatmasin arkadaslar o kadar kötüyümki anlatamam duygularimi.
ay kelebegım bende normal hayatımı suruyorum benımde sag kasıgımda hafıf agrım ve belımınde sagında agrı var bıze belırtılerını yazsanda bızde beklesek
ay moral oldun valla çok sevindim kaçtır üst üste negatif sonuç alınca elim liste yapmaya bile varmadı anlat bakalım şimdi neler yaptın neler yapmadın nasıl şikayetlerin vardı hayırlısıyla Allah ım sonunu getirir inşallah değerin kaç bu arada.
ay sen bide topuklu ayakkabılar giyip düğüne bile gitmiştin demi yanılmıyosam fazla belirtinde yoktu?
hayırlı olsun canım.bu arada negatifleri biz topladık arkadaşlar size pozitifler kaldımerak etmeyin.Hakkımızda hayırlısını versin Allahım,İnşallah.öptüm.
saymıyorsun canım ,evet öyleymiş bugun bnm dr.umda aynı şeyi söyledi..hayırlısı bakalım ne sonuç alacaz
senin 3.gün transferi olmuşş.
yani baş haraketi derken çatalda yatıyoruz ya ekrana bakmak için başımızı kaldırdığımızda kasıklarımız geriliyormuş(ben dün denemiştim:)) o da rahimde kasılma yapıyomuş kalkmayın diyo yanii..
blast için en şanslısı diyorlar aama bakalım bekleyip görecezz...benimde 6.gün blastı..
çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk şükürr gözün aydın bana uğur getirsin minik kelebeğinnn transferim bugun yapıldı..
Bugün test günümdü ve yine negatif...3asilma 2de tüp bebek denemesi.
Adetim ilk defa bukadar gecikti ve hala hic bir belirtim yok inanamadim yikildim esimle güle oynaya gittik teste okadar emindikki ikimizde bu sefer olduguna adim kadar emin diyordu bana sen hamilesin okadar mutluyduki taaki hemsire elinde kagitlarla gelip üzgünüm sonucunuz negatif diyesiye kadar beni o an en cok yikan sonucun negatif olmasi degil ilk defa esimi aglarken görmekti Allah bu duyguyu kimseye yasatmasin arkadaslar o kadar kötüyümki anlatamam duygularimi.
kelebek tebrik ederim , Allah tamamına erdirsin
değerin kaç ?
Kızlar bişi sorucam pozitif olan herkeste kahve yada kırmızı lekelenmemi oluyor ?ben de öyle bişey yok çünkü,
kasık ağrım arttı bugünumarım herşey yolundadır
burada yarın10.günüm belki test yaptırırımçok heyecanlıyım ama bi yandan da çok korkuyorum
kızlar ben geldim veee negatif hayırlısı sabah biraz moralim bozuktu şimdi daha iyiyim kelebek çoook sevindim senin adına ben bide bişey sorucam merkezden adetin olup bitince gel dediler neden acaba sizide çağırdılarmı ne olacak yeniden tedavi olup olmayacağımımı soracaklar bilmiyorummm
en yakın zamanda ınsallah sızde pozıtıf sonuc alırsınız
cok uzgunum
kızlar ben geldim veee negatif hayırlısı sabah biraz moralim bozuktu şimdi daha iyiyim kelebek çoook sevindim senin adına ben bide bişey sorucam merkezden adetin olup bitince gel dediler neden acaba sizide çağırdılarmı ne olacak yeniden tedavi olup olmayacağımımı soracaklar bilmiyorummm
o lıste hep bu sonucla dolar ınsallah bı gunvalla ılk 3 gunden sonra gayet normal yasadım.kasmadım kendımı rahat davranmaya calıstım.kendımı tutdum ve bugun kan testımı verdım sonuc bol bol ananas kivi muz yemiş tukettım bıde sebze meyve agırlıklı beslendım.degerım 522 nasıl????
aynen cnm.baya rahat davranmısım dımı :26:
kızlar teste falan gerek kalmadıııı adet oldummm yani negatiffffffffffffffffffffffff sölencek bişey kalmadı....
üzülme canım ben iyiyim rabbim böyle istedi ama ben bi gün anne olucam kızımın bi kardeşi olacak eminim şimdi zayıflamam gerek bildiğin dobiş oldum sonra tekrar asla yılmak yok sende bebişine çooook iyi bak onu sıkı sıkı tut annesi bizede bol bol dua et hamişlerin duası tutarmış
amin inşallah.dualarını eksik etme.transferden sonra idrarını ne zaman ve ne şekilde yaptın?kalktınmı?birde transferden sonra hangi ilaçları kullandın?iğne oldunmu?
transferden sonra yuruyerek odama gıttım zaten ama ıdrar ıcın surgu ıstedım ona yapyım bı yarım saat sonra.2 bucuk saat dınlemeden sonrada eve geldım.estrofem ve progeston fitil kullandım.
kızlar teste falan gerek kalmadıııı adet oldummm yani negatiffffffffffffffffffffffff sölencek bişey kalmadı....
benim transfer günü ve sonraki gün,göbekten iğnem vardı.kimse kullanmadımı öyle?hangi merkeze gidiyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?