• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

bana da öyle dediler.e tabi ki bırakmayacaklar şimdi bizi.bizde mecbur gideceğimiz için.gel diyorlar.sen hangi merkeze gidiyorsun?senin ilk bebeğin normal mi oldu?

evet canım kızım normal yolla oldu 1 senelik evliyken ben izmir smyrna art da yaptırdım merkezdende ilgi ve özenden memnun kaldım gene tedavi olsam oraya giderdim

negatif alan arkadaşlar, inanın sizden olumsuz haberler duydukca moralim çok bozuluyor, bu ilk dönmelr üzülmeden edemiyorsun, çok haklısınız ama hiçbirşeyin sonu değil, umutsuzluğa karamsarlığa sakın kapılmayın :45: herzaman bir ümidiniz olmalı, burda birbirimize destek olmalıyız, yaptığımız doğruları ve yaptığımız yanlışları anlatmalıyız, inşallah birgün bizimde yüzümüz gülecek, lütfen üzülmeyin....:20:

Bugün test günümdü ve yine negatif...3asilma 2de tüp bebek denemesi.
Adetim ilk defa bukadar gecikti ve hala hic bir belirtim yok inanamadim yikildim esimle güle oynaya gittik teste okadar emindikki ikimizde bu sefer olduguna adim kadar emin diyordu bana sen hamilesin okadar mutluyduki taaki hemsire elinde kagitlarla gelip üzgünüm sonucunuz negatif diyesiye kadar beni o an en cok yikan sonucun negatif olmasi degil ilk defa esimi aglarken görmekti Allah bu duyguyu kimseye yasatmasin arkadaslar o kadar kötüyümki anlatamam duygularimi.

Canim uzulme lutfn kismet meselesi bende transfer oldum bekliyorum umarim birdahaki sefer bebisine kavusursun benimde zaten fazla belirtim yok ama kendime soz verdim uzulmeyecegim olmazsada elbet bir gunu var e gelecekler biliyorum.hayirli kandiller

Sevgili arkadaslarim bu yolda ilerleyen tum arkadaslarim ve bebislerine hamile olan anneler ve buradaki tum anne adaylari kandiliniz hayirli mubarek olsun Allahim kalbimizdekileri hepimize tez zamanda versin hepinize sevgiler

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar, bu gece hem kendimize hem birbirimize bol bol dualar edelim, allah hepsini şimdiden kabul etsin inşallah.....

kızlar bugün transferimin 8. günü blastokist transferiydi acaba test yapsam mı? bir yanım yap diyor diğer yanım olusuz çıkarsa üzüleceğim için yapma diyor yapayım mı sizce bu mübarek kandil günü belki iyi haber alırım.

evetttt bugun transferden sonraki ilk günüm umutla bekliyorummm...bnm gibi bekleme aşamasında olan tüm arkadaslara şans,negatif sonuç alanlarada sabır ve bir sonraki deneme için güç diliyorum
herkesinkandili mübarek olsun olsun yer gök dua üstüne arkadaslar bugun bol bol dua edinn

kızlar bugün transferimin 8. günü blastokist transferiydi acaba test yapsam mı? bir yanım yap diyor diğer yanım olusuz çıkarsa üzüleceğim için yapma diyor yapayım mı sizce bu mübarek kandil günü belki iyi haber alırım.

bnmde blast 6.gün transferi yapıldı .. 9gün sonra kan testi dedi bence yap çıkar artıkkk..

kesinlikle ama kesinlikle yap testini:)) haber bekliyorus, hadi bakalım bugünde senin heyecanını paylaşıcaz demekki, bekleme yap testini cnm:):66:

bnmde blast 6.gün transferi yapıldı .. 9gün sonra kan testi dedi bence yap çıkar artıkkk..
bu arada bugün adette olmam gerekiyodu normal zamanıma göre ama olmadım belirtide yok zaten

kesinlikle ama kesinlikle yap testini:)) haber bekliyorus, hadi bakalım bugünde senin heyecanını paylaşıcaz demekki, bekleme yap testini cnm:):66:

yarın sabah ilk idrarımla yapıcam testte ilk idrarla yapın diyor öyle daha doğru sonuç alırım galiba bugünde bol bol dua ediyorum hepimize yarın bakalım hayırlısı.

üzülme inşallah en kısa zamanda bebişin sana gelecektir

gerçektende yani.ne bu ya.sınıfı geçememiş öğrenciler gibi,patır patır dökülüyoruz.Hayırlısı olsun arkadaşlar.sağlıklı olsun da geç olsun napalım.dimi???

herkese teşekküler ....eşimle bana hiç bişey kolay gelmez zaten... evlenmemiz yılları aldı borçlar ve hala devam edenler yılları aldı .ben saçma sapan dünyanın hastalığını geçirdim bebek olayı da bize geç gelecek belli ... 1 sene içinde 1 aşılama 2 tüp bebek maddi manevi hiçbirşeyimiz kalmadı düşündüğümüz başka bişey kalmadı belkide çok mu üstüne giittik onuda bilmiyorum ama en çok eşimin asla baba kelimesini duyamıcak olması annem babam asla annnane dede olamıcak hep başka çocukların dedesi annanesi olucak çok üzgünüm çok toparlanıyosun ama bi reklam dışarda gördüğün bi bebek bile dyguları hemen köpürtüyo etrafım yeni bebeği olan insanlarla dolu yada hamileleerlee ...
transtan sonra hiç bişey yapmadım yemek iş hiç bişey eşim herşeyi halletti sabah kalktı çorbamı bile yaptı sadece dinlendim çok da yatmadım ama amamamaa kısmet işte ya istediğini yap yapma kısmetse olur... bizimki sebepsiz bide .... ben bu dersten sınıfta kaldım....

herkese teşekküler ....eşimle bana hiç bişey kolay gelmez zaten... evlenmemiz yılları aldı borçlar ve hala devam edenler yılları aldı .ben saçma sapan dünyanın hastalığını geçirdim bebek olayı da bize geç gelecek belli ... 1 sene içinde 1 aşılama 2 tüp bebek maddi manevi hiçbirşeyimiz kalmadı düşündüğümüz başka bişey kalmadı belkide çok mu üstüne giittik onuda bilmiyorum ama en çok eşimin asla baba kelimesini duyamıcak olması annem babam asla annnane dede olamıcak hep başka çocukların dedesi annanesi olucak çok üzgünüm çok toparlanıyosun ama bi reklam dışarda gördüğün bi bebek bile dyguları hemen köpürtüyo etrafım yeni bebeği olan insanlarla dolu yada hamileleerlee ...
transtan sonra hiç bişey yapmadım yemek iş hiç bişey eşim herşeyi halletti sabah kalktı çorbamı bile yaptı sadece dinlendim çok da yatmadım ama amamamaa kısmet işte ya istediğini yap yapma kısmetse olur... bizimki sebepsiz bide .... ben bu dersten sınıfta kaldım....

nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.1 gün ağlamıyorsam 2. gün ağlamadan olmuyor.bugünde çok canım sıkkın.kolumu kaldırasım yok.napçaz bilmiyorum.:59:

canım stres herşeyin sebebi aslında ama o olmadanda olmuyor bende rahat olayım diyorum 2 gün 3 gün kafama takmıyorum sonra yine başlıyor aynı stres benimde kardeşim ve abimin eşi hamile düşünsene transfer öncesi bebeklere alışverişe çıktık onlar aldı ben sadece baktım heveslendim bizimkiler beşik beğendi pahalı diye almadılar düşünsene biz varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz deli gibi para harcıyoruz borçlanıyoruz onlara beşik pahalı geliyo. olsunda bebeğim en güzzel şeyleri alıcam ona inşallah.

memnun kalmışsındır eminim hastaneden.sanırım orası yüzde olarak daha mı yüksek?tutma olasılığı.kaç tl ye çıktı sana?kaç yumurtan vardı?kaçı döllendi?

evet memnunum tabıkı:34:yuzde sormadım ınan ama drumuz cok ıyı cem demirel eskı acıbadem dru zaten.ekıp super arzu ılknur özdemir var bıde cok tatlı:)Allah razı olsun hepsınden 15 toplandı benden 12 dollendı sonra onlarda gıttı 1.kalıte 2 tane kaldı ıste :44:ole yanı canım

canım benim yapma böyle, çok karamsar bakıyorsun, burda kaç deneme sonra çocuk sahibi olan var, herkes elbet bigün yakalıyo bu fırsatı, zor elde edicez gibi ama sonunda başarıcaz böyle düşün ve asla ümidini kesme, lütfen:45:

bende herkesin kandilini kutlarım arkadaşlar,

nolur üzülmeyin negatif sonuç alanlar, bende ıkı kez avucumun içinden kayarak kaybettim hemde kürtajla sonuçlandı , travmalar geçrdim, ne ağlamak, kendimi suçladım, hamile bebek göremedim daha inanın yeni toparlıyorum, reklamları bile izlemiyorum daha yani,
ve benim annem hiç göremeyiyecek çünkü torun göremeden vefat etti maalesef, ne annem ne de babam kaldı bu dünyada bana destek, keşke bende zamanında bu kadar uzatmasaydım diyorum, ama kariyer di gezmek di derken geç evliik ve başımıza bunlar geldi, işte ,

olsun diyorum bunları yaşamam gerekiyormuş , vardır tanrımın bir bildiiği , evet cok zor ama hayat devam ediyor işte , yeniden güç toplayıp 3.cüye insallah diyorum :),

bir tavsiye size nolur gününden evvel test yapmayın az biraz sabredin, erken test te eksik az sonuc cıkarsa strese giryorsunuz, bazen idrarda görünmüyor hadiii gene strese giriyorsunuz, bekleyin nolur kanda baktırın bir abla tavsiyesi yasım nerdeyse 41 :))))),

hepinize sevgilerrrrr , hayırlara vesile olsun bu kandıl kızlarrr,

Kizlar boyle seyler yazmayin ya ne olur enazindan yasiniz benden gencdir benimde hayatimda herseyim zor olur zorr bir hayat 3 erkek kardes buyut anasiz babasiz hayat mucadelesi gec aski evliligi bul bu sefer bebis olmasin bendee ayniiiiii benimde transferim oldu bugun 5 gunum adet sancisi gibi sancilarim var ve belim kopuyor sanirim adet olucam hersey cabuk olmuyor biliyorum zaten ne yapayim kendimi uzmeyecegim gelirse gelsin bakalim ??,,, ne olur su mubarek gunde uzmeyin kendinizi daha cook yiliniz var benim icin tren kacdi kaciyor Rabbim hepimize verecek

Back