- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya yazik benim tonbaligimaa benim transferde 4 uncu gun kasiklarim agriyorrr adet agrilarim var goguslerim sizliyorrr bakalim ne olacak bu arada kizlar persembe kandil ne guzel Ben 100 tane yasin adadim onlari okuyacagim hem de herkese dua edecegim
allah şimdiden kabul etsin cnm... benim transferide yarın yapabilrler, öğlen 1de arayacaklar, bakalım neticeyi merak ediyorum, geçen seferde 2 günlük iken transfer yapmışlardı, şimdide eminimki öyle olacak...
Canim hayirli olsun insallah tutunur ve sende bebisine kavusursun benimde belim kasiklarim agriyor goguslerim ignelerden beri aciyordu ama transferden sonra acisi azaldi ama gene bugun sanki acimaya basladi ben hic yatmadim yavas yavas islerimi yapdim agir isler disinda.yanliz cok gazim var bakalim kismet bilemiyoruz tuttumu tutmadi mi Rabbim bilir kac enbiriyo transfer edilecek?
ınsallahhhhhh cnm hepımızzzzzz
Ben belcikadayim kizlar ben yumurta transferinden sonra 1_2 saat hastahanede yattim sonra dr lar hayatimda hic bir kisitlama getirmeme gerek olmadigini soyledi hatta bisiklete bile binebilirsn dedibende o gun oyle dinlendim ama yatmadim yavas yavas evimin isini yemek bulasik vs yaptim dusumuda yaptim cunku kan devarani daha iyiymis burda konusulanlarin aksine turkiyedeki dr larda agir kaldirmak ve agir isler disindanormal hayata devam edin diyor.tuttu mu tutmadimi diye dusunmekde istemiyorum rabbim ne uygun gorduyse o olacak.
kızlaarrr sabah kahve kahve jelle birlikte bişyler geldi daha bugun 10. günümm((( tutmadı benimki çokk ama çok üzgünümmmmmmm
saçmalama, normal olabilğir, çabuk en yakın yere git ve hemen b hcg yaptır, sanmıyorum, tutunma lekeside olabilir, sakın umutsuz olma, hisseder yoksa bebeğin, hemen git test yaptır, kan testi, çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yüzüme bi tebessüm getirdi mesajın sabahtan beri ağlıyorum ama zannetmiyorum geçen denememde de böle oldu ama test yaptırıcam sağollllllll
pozıtıff kıslarr ınanamıorum hala
ay moral oldun valla çok sevindim kaçtır üst üste negatif sonuç alınca elim liste yapmaya bile varmadı anlat bakalım şimdi neler yaptın neler yapmadın nasıl şikayetlerin vardı hayırlısıyla Allah ım sonunu getirir inşallah değerin kaç bu arada.