• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

pozıtıff kıslarr ınanamıorum hala:49::49::49::49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm llah tamamanına erdirsinnnnnn
kıslar beni merkezden aradılar, yumurtalarımın 4ü döllenmiş allahıma bin şükür, cuma günü öğlen bir buçukta transferim var kısmetse, şimdiden heyecan bastı beni, korkuyordum 5 yumurta toplandı die, sayısı azdı çünkü:66:
hadi hayırllısı cnm
Bugün test günümdü ve yine negatif...3asilma 2de tüp bebek denemesi.
Adetim ilk defa bukadar gecikti ve hala hic bir belirtim yok inanamadim yikildim esimle güle oynaya gittik teste okadar emindikki ikimizde bu sefer olduguna adim kadar emin diyordu bana sen hamilesin okadar mutluyduki taaki hemsire elinde kagitlarla gelip üzgünüm sonucunuz negatif diyesiye kadar beni o an en cok yikan sonucun negatif olmasi degil ilk defa esimi aglarken görmekti Allah bu duyguyu kimseye yasatmasin arkadaslar o kadar kötüyümki anlatamam duygularimi.

:43::43::43::43:

kelebek tebrik ederim , Allah tamamına erdirsin
değerin kaç ?

Kızlar bişi sorucam pozitif olan herkeste kahve yada kırmızı lekelenmemi oluyor ?ben de öyle bişey yok çünkü,
kasık ağrım arttı bugün :( umarım herşey yolundadır

burada yarın10.günüm belki test yaptırırım :D çok heyecanlıyım ama bi yandan da çok korkuyorum:50:

kızlar ben geldim veee negatif hayırlısı sabah biraz moralim bozuktu şimdi daha iyiyim kelebek çoook sevindim senin adına ben bide bişey sorucam merkezden adetin olup bitince gel dediler neden acaba sizide çağırdılarmı ne olacak yeniden tedavi olup olmayacağımımı soracaklar bilmiyorummm

ay kelebegım bende normal hayatımı suruyorum benımde sag kasıgımda hafıf agrım ve belımınde sagında agrı var bıze belırtılerını yazsanda bızde beklesek:49:

cok saol once cnm.agrı bendede vardı merak etme olmasada merak etme o senın anlına yazıldıysa herturlu olur.bende ıdrar kouyulugu vardı lekelenme olmadı sabahlar agrılı uyanıyodum gogus hassaıyetı var halada var.sadece kendınızı mutlu hıssetıttıgınız seylerı yapın agır yada yorucu olmadan herseyı.hepnıze yasatsın rabbım benıde tamamına erdırsın sonlarımız hayır olsun:49:

ay moral oldun valla çok sevindim kaçtır üst üste negatif sonuç alınca elim liste yapmaya bile varmadı anlat bakalım şimdi neler yaptın neler yapmadın nasıl şikayetlerin vardı hayırlısıyla Allah ım sonunu getirir inşallah değerin kaç bu arada.

o lıste hep bu sonucla dolar ınsallah bı gun:49:valla ılk 3 gunden sonra gayet normal yasadım.kasmadım kendımı rahat davranmaya calıstım.kendımı tutdum ve bugun kan testımı verdım sonuc :62:bol bol ananas kivi muz yemiş tukettım bıde sebze meyve agırlıklı beslendım.degerım 522 nasıl????

saymıyorsun canım ,evet öyleymiş bugun bnm dr.umda aynı şeyi söyledi..hayırlısı bakalım ne sonuç alacaz

senin 3.gün transferi olmuşş.

yani baş haraketi derken çatalda yatıyoruz ya ekrana bakmak için başımızı kaldırdığımızda kasıklarımız geriliyormuş(ben dün denemiştim:)) o da rahimde kasılma yapıyomuş kalkmayın diyo yanii..

blast için en şanslısı diyorlar aama bakalım bekleyip görecezz...benimde 6.gün blastı..

çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk şükürr gözün aydın bana uğur getirsin minik kelebeğinnn transferim bugun yapıldı..

insallah canım ugurlu gelırız.kendını sıkma rahat olmaya calıs pozıtıf dusun okiş sabır sabır sonu selamet ıns:49:

Bugün test günümdü ve yine negatif...3asilma 2de tüp bebek denemesi.
Adetim ilk defa bukadar gecikti ve hala hic bir belirtim yok inanamadim yikildim esimle güle oynaya gittik teste okadar emindikki ikimizde bu sefer olduguna adim kadar emin diyordu bana sen hamilesin okadar mutluyduki taaki hemsire elinde kagitlarla gelip üzgünüm sonucunuz negatif diyesiye kadar beni o an en cok yikan sonucun negatif olmasi degil ilk defa esimi aglarken görmekti Allah bu duyguyu kimseye yasatmasin arkadaslar o kadar kötüyümki anlatamam duygularimi.

:14:ne dıyebılırımkı ıyı gelır sana sımdı bılmıorum.Allah tan umud kesılmez

kelebek tebrik ederim , Allah tamamına erdirsin
değerin kaç ?

Kızlar bişi sorucam pozitif olan herkeste kahve yada kırmızı lekelenmemi oluyor ?ben de öyle bişey yok çünkü,
kasık ağrım arttı bugün :( umarım herşey yolundadır

burada yarın10.günüm belki test yaptırırım :D çok heyecanlıyım ama bi yandan da çok korkuyorum:50:

tesekkur ederım.canım bende hıc leke olmadı mesela ama olanlarda varmış.agrı bendede vardı merak etme.ıstersen 1 gun daha bekle test ıcın:34:

kızlar ben geldim veee negatif hayırlısı sabah biraz moralim bozuktu şimdi daha iyiyim kelebek çoook sevindim senin adına ben bide bişey sorucam merkezden adetin olup bitince gel dediler neden acaba sizide çağırdılarmı ne olacak yeniden tedavi olup olmayacağımımı soracaklar bilmiyorummm

:14::14::14:cok uzgunum

üzülme canım ben iyiyim rabbim böyle istedi ama ben bi gün anne olucam kızımın bi kardeşi olacak eminim şimdi zayıflamam gerek bildiğin dobiş oldum sonra tekrar asla yılmak yok sende bebişine çooook iyi bak onu sıkı sıkı tut annesi bizede bol bol dua et hamişlerin duası tutarmış :49:

bana da öyle dediler.e tabi ki bırakmayacaklar şimdi bizi.bizde mecbur gideceğimiz için.gel diyorlar.sen hangi merkeze gidiyorsun?senin ilk bebeğin normal mi oldu?

Son düzenleme:
o lıste hep bu sonucla dolar ınsallah bı gun:49:valla ılk 3 gunden sonra gayet normal yasadım.kasmadım kendımı rahat davranmaya calıstım.kendımı tutdum ve bugun kan testımı verdım sonuc :62:bol bol ananas kivi muz yemiş tukettım bıde sebze meyve agırlıklı beslendım.degerım 522 nasıl????

valla süper daha ne olsun değerin oldukça yüksek

:60:aynen cnm.baya rahat davranmısım dımı :26:

oldukça rahatmışsın ben o kadar olamıyorum valla sadece mecburen evime dönmek için 5 saatlik yolculuk yaptım o kadar.

kızlar teste falan gerek kalmadıııı adet oldummm yani negatiffffffffffffffffffffffff sölencek bişey kalmadı....:43::43:

söylenecek bişey gerçektende yok canım bidahaki sefere inşallah

üzülme canım ben iyiyim rabbim böyle istedi ama ben bi gün anne olucam kızımın bi kardeşi olacak eminim şimdi zayıflamam gerek bildiğin dobiş oldum sonra tekrar asla yılmak yok sende bebişine çooook iyi bak onu sıkı sıkı tut annesi bizede bol bol dua et hamişlerin duası tutarmış :49:

bir kızın varmış ne güzel Allah inşallah 1 tane daha verir hem sana hemde isteyen bizlere en kısa zamanda

amin inşallah.dualarını eksik etme.transferden sonra idrarını ne zaman ve ne şekilde yaptın?kalktınmı?birde transferden sonra hangi ilaçları kullandın?iğne oldunmu?

transferden sonra yuruyerek odama gıttım zaten ama ıdrar ıcın surgu ıstedım ona yapyım bı yarım saat sonra.2 bucuk saat dınlemeden sonrada eve geldım.estrofem ve progeston fitil kullandım.

transferden sonra yuruyerek odama gıttım zaten ama ıdrar ıcın surgu ıstedım ona yapyım bı yarım saat sonra.2 bucuk saat dınlemeden sonrada eve geldım.estrofem ve progeston fitil kullandım.

benim transfer günü ve sonraki gün,göbekten iğnem vardı.kimse kullanmadımı öyle?hangi merkeze gidiyorsun sen?

Son düzenleme:
kızlar teste falan gerek kalmadıııı adet oldummm yani negatiffffffffffffffffffffffff sölencek bişey kalmadı....:43::43:

gerçektende yani.ne bu ya.sınıfı geçememiş öğrenciler gibi,patır patır dökülüyoruz.Hayırlısı olsun arkadaşlar.sağlıklı olsun da geç olsun napalım.dimi???

Back