pozıtıff kıslarr ınanamıorum hala
kıslar beni merkezden aradılar, yumurtalarımın 4ü döllenmiş allahıma bin şükür, cuma günü öğlen bir buçukta transferim var kısmetse, şimdiden heyecan bastı beni, korkuyordum 5 yumurta toplandı die, sayısı azdı çünkü
hayırlı olsun canım.çok güzel.az ama öz desene.senin ilk denemenmiydi?kimse hangi merkeze gittiğini yazmıyor bu arada ya?
kıslar beni merkezden aradılar, yumurtalarımın 4ü döllenmiş allahıma bin şükür, cuma günü öğlen bir buçukta transferim var kısmetse, şimdiden heyecan bastı beni, korkuyordum 5 yumurta toplandı die, sayısı azdı çünkü
gözün aydın canımm 5 tanenin 4 ü döllenmiş çok iyi maaşallah inş pozitif sonucunu da paylaşıcaksın benimde p.tesi transferim olacak hemen hemen aynı anlarda alıcaz sonucumuzu
evet canım, hemen hemen aynı zamanlar ciddeninşallah pozitif sonucumuzu alırız, sendeki durum nedir, yumurtaların toplanmış olmalı galiba?
yok canım ben dondurulmuşlarla denicem bu kez 4.olacak inşallah 3 embriyomuz var bakalım
çok güzel valla, benim hiç dondurulmuşum yoktu ama inşallah artık olacak, tabiiki dördününde bölünmesi iyi giderse:)
hadi bakalım inşallah güzel haberlerimizle geliriz cnm, sorun kimdeydi, eşindemi sendemi?
eşimde canım sorun ama ben de de bazı enteresanlıklar var
yok canım ben dondurulmuşlarla denicem bu kez 4.olacak inşallah 3 embriyomuz var bakalım
hayırlısı olsun canım, bak sayıya takılma ben 2.ci denemede tek adetle kalmıştım :),
onemlı olan kalitesi, neguzell olcak bak busefer:)
amiiiiiiiinnn, inşallah cnm, busefer ya tutmazsa die korkuyorum, inşallah öyle bişiy olmas..
olmazzz bak bende ıkı kez tuttu, suan 3.cü deneyen arkadaşım varya onunda 2 kez tuttu, bizde sımdı 3cu olurmu diye endişe ediyoruz, ,inşallah olcakk:)
Yumurtalarının toplandığı günü saymıyorsun değilmi,benimkide 5. Gün embriyosu.bugüne ulaşan toplam 6 adet 1. Kalite yumurta vardı,bana dedilerki bunu bir yarış olarak düşün ,en dirençli olanını seçmek için son güne kadar bekledik.sende de sayı çok olduğu için beklemiş olabilirler
Benim carsamba toplandi cumartesi kondu benim kacinci gun yahuu??pretty cnmm tebrikler bol sans en kotusu beklemekkkk hayirlisi olsun cnm
baş hareketi neymiş ya?nasıl yani?hiç kıpırdamıcaz mı?anlamadım!
herkese hayırlı olsun inşallah kızlar,
bende ıkı defa denemiştim ama hiç belirti olmamıştı mesela, ne akıntı ne agrı sadece regl agrısı gunu yaklaşırken olmustu, ama garip bi ağrıydı , hatta sivilce bile çıkmıştır bende, ve her iki denemede tutmustu, :), keşke sonu güzel gelseydi, şimdi bakalım ..
su an 3. denemesi olan arkadaşım var o da aynı ıkı deneme yaptı onunda ıkısı tuttu, ama olmadı, blast koydular bu sefer, 6. gunu bugun mesela birşey yok, sabah hafif regl ağrısı gibi bi ağrı ama önemli değil dedi, üstelik kabız felan da hiç olmamış mesela bende olmamıştım, ne ilginç herkesin bünyesi yaaa,
herkese hayırlı sonuçlar diliyorum valla, :)
pozıtıff kıslarr ınanamıorum hala
bebek merhaba,
4.cü denemem demişsin, daha evvelkiler tutmuşmuydu yoksa hiçbirisimi tutmadı? soyleyebilirmisin sebeplerini, inş bu son olur fıstıkkk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?