mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kıslar beni merkezden aradılar, yumurtalarımın 4ü döllenmiş allahıma bin şükür, cuma günü öğlen bir buçukta transferim var kısmetse, şimdiden heyecan bastı beni, korkuyordum 5 yumurta toplandı die, sayısı azdı çünkü

hayırlı olsun canım.çok güzel.az ama öz desene.senin ilk denemenmiydi?kimse hangi merkeze gittiğini yazmıyor bu arada ya?

hayırlı olsun canım.çok güzel.az ama öz desene.senin ilk denemenmiydi?kimse hangi merkeze gittiğini yazmıyor bu arada ya?

yok canım 2. denememdi, ilkindede tutmuştu ama kalp atışları duyulmamıştı ve donduracak embriyomda yoktu ama şimdi 4 taneler ve cuma gününe kadar dayananları donduracağız inşallah, ankara tüp bebek merkezine gidiyorum bu arada cnm, haklısın herkes yazsa iyi olur....

gözün aydın canımm 5 tanenin 4 ü döllenmiş çok iyi maaşallah inş pozitif sonucunu da paylaşıcaksın benimde p.tesi transferim olacak hemen hemen aynı anlarda alıcaz sonucumuzu

gözün aydın canımm 5 tanenin 4 ü döllenmiş çok iyi maaşallah inş pozitif sonucunu da paylaşıcaksın benimde p.tesi transferim olacak hemen hemen aynı anlarda alıcaz sonucumuzu

evet canım, hemen hemen aynı zamanlar cidden inşallah pozitif sonucumuzu alırız, sendeki durum nedir, yumurtaların toplanmış olmalı galiba?

evet canım, hemen hemen aynı zamanlar cidden inşallah pozitif sonucumuzu alırız, sendeki durum nedir, yumurtaların toplanmış olmalı galiba?

yok canım ben dondurulmuşlarla denicem bu kez 4.olacak inşallah 3 embriyomuz var bakalım

yok canım ben dondurulmuşlarla denicem bu kez 4.olacak inşallah 3 embriyomuz var bakalım

çok güzel valla, benim hiç dondurulmuşum yoktu ama inşallah artık olacak, tabiiki dördününde bölünmesi iyi giderse:)

hadi bakalım inşallah güzel haberlerimizle geliriz cnm, sorun kimdeydi, eşindemi sendemi?

eşimde canım sorun ama ben de de bazı enteresanlıklar var

hayırlısı olsun canım, bak sayıya takılma ben 2.ci denemede tek adetle kalmıştım :),
onemlı olan kalitesi, neguzell olcak bak busefer:)

saymıyorsun canım ,evet öyleymiş bugun bnm dr.umda aynı şeyi söyledi..hayırlısı bakalım ne sonuç alacaz

Benim carsamba toplandi cumartesi kondu benim kacinci gun yahuu??pretty cnmm tebrikler bol sans en kotusu beklemekkkk hayirlisi olsun cnm

senin 3.gün transferi olmuşş.

baş hareketi neymiş ya?nasıl yani?hiç kıpırdamıcaz mı?anlamadım!

yani baş haraketi derken çatalda yatıyoruz ya ekrana bakmak için başımızı kaldırdığımızda kasıklarımız geriliyormuş(ben dün denemiştim:)) o da rahimde kasılma yapıyomuş kalkmayın diyo yanii..

blast için en şanslısı diyorlar aama bakalım bekleyip görecezz...benimde 6.gün blastı..

pozıtıff kıslarr ınanamıorum hala

çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk şükürr gözün aydın bana uğur getirsin minik kelebeğinnn transferim bugun yapıldı..

kızlar benim trnasfer sabah yapıldı yatıyorum ve bol bol kabak çek. ile ananas yiyorum başka napim ya da yapmimm??? dr.um 3gün dinlen sonra normal hayata dön dedi sadeceiş yapma dedi ama her oturduğunda ayaklarını uzat dedii....
herkesi dularını bekliyorumm

bebek merhaba,
4.cü denemem demişsin, daha evvelkiler tutmuşmuydu yoksa hiçbirisimi tutmadı? soyleyebilirmisin sebeplerini, inş bu son olur fıstıkkk:)

yok canım maalesef hiçbirisi tutmadı o yüzden artık pek inancım kalmadı tutunmasının sebebini tıp henüz çözebilmiş değil canımm inşallah ileri de onun sebebi de bulunur da başarı şansı daha artar

yani baş haraketi derken çatalda yatıyoruz ya ekrana bakmak için başımızı kaldırdığımızda kasıklarımız geriliyormuş(ben dün denemiştim:)) o da rahimde kasılma yapıyomuş kalkmayın diyo yanii..

e nasılsa kalkıp yatağa geçiyoruz.yataktanda 20 dakika sonra wc ye kalktım ben.idrara sıkışık olduğumuz için.siz nasıl yaptınız?bunlarında etkisi varmı?

Bugün test günümdü ve yine negatif...3asilma 2de tüp bebek denemesi.
Adetim ilk defa bukadar gecikti ve hala hic bir belirtim yok inanamadim yikildim esimle güle oynaya gittik teste okadar emindikki ikimizde bu sefer olduguna adim kadar emin diyordu bana sen hamilesin okadar mutluyduki taaki hemsire elinde kagitlarla gelip üzgünüm sonucunuz negatif diyesiye kadar beni o an en cok yikan sonucun negatif olmasi degil ilk defa esimi aglarken görmekti Allah bu duyguyu kimseye yasatmasin arkadaslar o kadar kötüyümki anlatamam duygularimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…