mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

soway demekki biz sonucu öğrencek olsak zırt pırt arıcaktık merkezi çıktımı die sabırsızızı çok

hahahaha:) açıkçası nilll cim benim geçenki gebeliğimde maonyanın şuan yaşadığı durumu bana yaşatmışlardı, pozitif sonuç vermiştim burdan arkadaşlara, tabi sonradan üzüldük çünkü pozitif duymakla bitmiyor herşey, kalp atışları olayınca aldırmak zorunda kaldım, istiyorumki bunları hiç kimse yaşamasın inşallah, maonya güzel haberlerle gelsin, devamıda mutlu sağlıklı gitsin ve inşallah hepimiz sonunda mutlu oluruz..... hakediyoruz çünkü

haklısın canım inşş hepimiz güzel haberler alıp sonundada sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız..gerçekten çok emek veriyoruz çok sabrediyoruz.ve hakediyoruz.rabbim nasip etsin inş hayırlısıyla..

buarada benim tedavimde başladı ama hazirana daha çok kaycak die bu mayıs listesinde yokum.sizlerlede pek tanışma fırsatım olmamıştı..

maonyacım sorun neydi sizde kaçıncı denemeniz bu

buarada benim tedavimde başladı ama hazirana daha çok kaycak die bu mayıs listesinde yokum.sizlerlede pek tanışma fırsatım olmamıştı..

maonyacım sorun neydi sizde kaçıncı denemeniz bu

sorun eşimde hareketlilik %5.bende yumurta tembelliği,tüplerde tıkanıklık.gerçi laparoskobi oldum ama 8aydır bişey değişmedi

sorun eşimde hareketlilik %5.bende yumurta tembelliği,tüplerde tıkanıklık.gerçi laparoskobi oldum ama 8aydır bişey değişmedi

ayy hadi hayırlısı canım inş güzel haberler alırsın...bizdede eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var bende pko..bizim ilk denememiz inş hepimizgüzel haberler alırız

ayy aradımm tuğba hanımmı dedii sesi bozukkk ayy nasıl korktumm buza kestim yarım saate kadar çıkar dediii:18::18::18:ayyyy bu ne yaaa ölücem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…