canım saat 15.50 oldu, 10 dk içinde beklenmez, hadi konuş, hayırlı haber ver inşallah
asıl bizim duracak, hadi amaaaaaaaaaaa, geri sayım başladııııııııııııııııııııııı:18:
tamam sakin ol dua oku.rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inş..stres yapma...güzel haberler gelir inş..ama yinede hayırlısını iste canım
soway demekki biz sonucu öğrencek olsak zırt pırt arıcaktık merkezi çıktımı die sabırsızızı çok
ayy hiç güleceğim yoktusoway demekki biz sonucu öğrencek olsak zırt pırt arıcaktık merkezi çıktımı die sabırsızızı çok
anammm ne sonuçmuş milleti merakta bıraktıbende merak ettım noldu sonuc?
amiiiiinnn, inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hahahaha:) açıkçası nilll cim benim geçenki gebeliğimde maonyanın şuan yaşadığı durumu bana yaşatmışlardı, pozitif sonuç vermiştim burdan arkadaşlara, tabi sonradan üzüldük çünkü pozitif duymakla bitmiyor herşey, kalp atışları olayınca aldırmak zorunda kaldım, istiyorumki bunları hiç kimse yaşamasın inşallah, maonya güzel haberlerle gelsin, devamıda mutlu sağlıklı gitsin ve inşallah hepimiz sonunda mutlu oluruz..... hakediyoruz çünkü
haklısın canım inşş hepimiz güzel haberler alıp sonundada sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız..gerçekten çok emek veriyoruz çok sabrediyoruz.ve hakediyoruz.rabbim nasip etsin inş hayırlısıyla..
buarada benim tedavimde başladı ama hazirana daha çok kaycak die bu mayıs listesinde yokum.sizlerlede pek tanışma fırsatım olmamıştı..
maonyacım sorun neydi sizde kaçıncı denemeniz bu
merkezdeli hemşireyi aradım başka biriyle konuşuo şimdi arar beniii:18:
maonyaaaa şuan tam 10 kulanıcı olmuş, hepimiz senden haber bekliyoruss:79:
sorun eşimde hareketlilik %5.bende yumurta tembelliği,tüplerde tıkanıklık.gerçi laparoskobi oldum ama 8aydır bişey değişmedi
ayy aradımm tuğba hanımmı dedii sesi bozukkk ayy nasıl korktumm buza kestim yarım saate kadar çıkar dediii:18::18::18:ayyyy bu ne yaaa ölücem şimdi
ayy aradımm tuğba hanımmı dedii sesi bozukkk ayy nasıl korktumm buza kestim yarım saate kadar çıkar dediii:18::18::18:ayyyy bu ne yaaa ölücem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?