How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

ayy aradımm tuğba hanımmı dedii sesi bozukkk ayy nasıl korktumm buza kestim yarım saate kadar çıkar dediii:18::18::18:ayyyy bu ne yaaa ölücem şimdi

canım dur bakalım stres yapma bakarsın bebeğin varsa stresten bişi olmasın...bekle bakalım..böyle bekletmeleri de çok sinir bozucu yaa..zamanında nie yapmazlar.sanki beklemek çok kolayda...yarım saat daha geri sayım yapçaz artık burda beraber merak etme sen burdayız hepimiz yanındayız

ayy çok heyecanlı hadi be hemşire kapa telefonu artık

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne işin var çaydaaaaaaaaaaaaaa:27:

haydi hayirlisi bizde olecez meraktan:37:

canım dur bakalım stres yapma bakarsın bebeğin varsa stresten bişi olmasın...bekle bakalım..böyle bekletmeleri de çok sinir bozucu yaa..zamanında nie yapmazlar.sanki beklemek çok kolayda...yarım saat daha geri sayım yapçaz artık burda beraber merak etme sen burdayız hepimiz yanındayız

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa, beklicezmi yani şimdi yarım saat dahaaaaaaaa:47:

maceraaa filmi gibi olduk haaaa.

yada haberler gibi azzz sonraaaa.şimdi ölürsem görürler azz sonrayııı:57:

canım çok üzüldüm.rabbim hakkında hayırlısını versin inş.üzülme vs.demek boş biliyorum ama rabbimin vardır bi bildiği..kelimeler anlamsız ciddden...

canım dondurulmuşun var mıydı? tekrar denersin, umudunu yitirme yeterki, sakın sıkma canını diycem ama biliyorum sen nedesekte üzüleceksin:43:

biliodum zaten olmadını hepte sölüodum.
hayırlısı olsun ne diyeyim.allahım kimbilir ne zman kısmet edecek.
transfer aşamasında kendimi çok kastım.beni sedyeyle götürürlerken oraya buraya çarparak götürdü hemşireee.

ve ben çok gezdimm.

gerçi rabbim nasip etmezse bunlar bahanede.

hemşire yrn gel doktorunla konuş neden tutmadını sor belki başka bi tedavi önerir dedi.ama bana saçma geldi allah nasip etmezseee doktor napabilir.sizceeeee:26:

biliodum zaten olmadını hepte sölüodum.
hayırlısı olsun ne diyeyim.allahım kimbilir ne zman kısmet edecek.
transfer aşamasında kendimi çok kastım.beni sedyeyle götürürlerken oraya buraya çarparak götürdü hemşireee.

ve ben çok gezdimm.

gerçi rabbim nasip etmezse bunlar bahanede.

hemşire yrn gel doktorunla konuş neden tutmadını sor belki başka bi tedavi önerir dedi.ama bana saçma geldi allah nasip etmezseee doktor napabilir.sizceeeee:26:

tatlım sen başında beri hep kasmışsın kendini ama hep mi negatfi düşündün yoksa, bak o çarpmalar benımde kafamı kurcalamışdı arkadaşımında çarptılar sedyeyi op masasına, ama bahcecide de asnasore göturuken getırıken sarsılıyor ıllakı, off tabı bunları hep bahane olarak alıyoruz,
sen dr a sor tabi, soyle bu carplarıda, hata varsa onlarındır ve kabul etmeliler nedemek daha ıtına etsınler madem oyle etkılıyorsa bu carpma mesela,

dr lar gene tıbben yapacaklarını yaparlar tatlım sen gene tabıkı danış onlara, ama umudunu kaybetme, bak benım arkadaşım 3cuyu denedı , bakalım bu sefer ne olcak? bızde ona telaş ediyoruz ama telaşla olmuyor, bu iş tamamen kısmet işi, ama tabıkı dıkkat etmek de lazım, sen uzulme su dunyada en onemlı olan sey sensın bunu unutma tamam mı:), bi muddet kendın için yaşa lütfen,

kaçıncı gun embrıpsu verıldı sana ? akıntı leke felan oldumu pekı? yada test gununde mı regl oldun nedır durum? hadı sıkma canını artıkk hersey ınsanlar ıcın, ben ıkı kez tuttugu halde kalp atışını kaybedıp kurtaj oldum dusun, ultrasonda bebek buyumemıs lafını duymak kahredıyor ınsanı, o yuzden beterın beterı var kısmet demek lazım, canım dinlen şimdi biraz :)) sevgıler,

Back