ayy aradımm tuğba hanımmı dedii sesi bozukkk ayy nasıl korktumm buza kestim yarım saate kadar çıkar dediii:18::18::18:ayyyy bu ne yaaa ölücem şimdi
haydi hayirlisi bizde olecez meraktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy aradımm tuğba hanımmı dedii sesi bozukkk ayy nasıl korktumm buza kestim yarım saate kadar çıkar dediii:18::18::18:ayyyy bu ne yaaa ölücem şimdi
ayy çok heyecanlı hadi be hemşire kapa telefonu artık
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne işin var çaydaaaaaaaaaaaaaa
haydi hayirlisi bizde olecez meraktan
canım dur bakalım stres yapma bakarsın bebeğin varsa stresten bişi olmasın...bekle bakalım..böyle bekletmeleri de çok sinir bozucu yaa..zamanında nie yapmazlar.sanki beklemek çok kolayda...yarım saat daha geri sayım yapçaz artık burda beraber merak etme sen burdayız hepimiz yanındayız
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa, beklicezmi yani şimdi yarım saat dahaaaaaaaa
maceraaa filmi gibi olduk haaaa.
yada haberler gibi azzz sonraaaa.şimdi ölürsem görürler azz sonrayııı
maonyaaa, duygularını öğrenelim, neler hissediyorsun şu anda [/QUOTE
yazık cok gerıldı kız yaa,
maonyaaa, duygularını öğrenelim, neler hissediyorsun şu anda [/QUOTE
yazık cok gerıldı kız yaa,
bencedeee, baya gerildi, yapacak bişiy yokkk
negatifmiş kızlar biliodum zaten
biliodum zaten olmadını hepte sölüodum.
hayırlısı olsun ne diyeyim.allahım kimbilir ne zman kısmet edecek.
transfer aşamasında kendimi çok kastım.beni sedyeyle götürürlerken oraya buraya çarparak götürdü hemşireee.
ve ben çok gezdimm.
gerçi rabbim nasip etmezse bunlar bahanede.
hemşire yrn gel doktorunla konuş neden tutmadını sor belki başka bi tedavi önerir dedi.ama bana saçma geldi allah nasip etmezseee doktor napabilir.sizceeeee:26: