bismillahirrahmanirrahim
isim |yaş|k.deneme |merkez |şu anki durum
1|nursin1981 | | | |maaşallah hamile
2|pulpy | 27 |1.deneme | |maaşallah hamile
3|sare | |2.deneme | |maaşallah hamile
4|thirdeyes | | | |maaşallah hamile
5| ninya | | 1.deneme |aret kamar | maaşallah hamile
6 |t4|nursin1981 | | | |maaşallah hamilenazar:
7 | barcelona|| | | maaşallah hamile:65
8|barbiem |30 |1.deneme |suudiarabistan |bir dahaki sefere inşallah
9|tarçın |32 |1. Deneme |memorial |21.05.2011 test tarihihaber bekliyoruz
10|asporoke | | | |bir dahaki sefere inşallah
11|ekim17 |36 |1. Deneme| |transferi oldu sonuç bekliyor
12|maonyaa | |1. Deneme.|eurofertil |30 05.2011 test tarihi:nazar
13|boncukkk |29 |3.deneme |erdem hastanes |ne yaptıki acaba görünürde yok:44:
14|devran26 |28 |1. Deneme | |1 haziran test tarihi
15|kelebekgs|28|ataşehir memorial |1.deneme | 1 haziran test tarihi
16|öznur65 |28 |2.deneme |eurofertil |6 haziran test tarihi
17|carmen |30 |1. Deneme | |yumoşlar toplandı haber bekliyo
18|gülay16 | | | |28 mayıs test tarihi
19| sblnht 7 haziran test tarihi:2:
20| my wish| | | | | 27 mayıs test tarihi:4
21| fatoş | | | | 27 mayıs test tarihi:49
22 | ailhan | |5. deneme | |3 haziran test tarihi
23|akideciknane| 40| 1.deneme| | 28 mayıs transfer inşallah
24 | soway | | | | yumoşları büyütüyor
25|osenay| |1.deneme|acıbadem hastanesi | ne yaptıki acaba ses soluk yok:44:
26|minnik| 29| 2.deneme| |3 haziran test tarihi
27| vuvuzela83 | | | | 3 haziran test tarihi
28|meryemce2||| |1 haziran test tarihi
29|anatolia20||| |27 mayıs transfer
30 | lale | 26| 1.deneme| | bu hafta yumoşlar toplanacak
31 | aslı-as | | | | 29 u transfer olacak inşallah
32| ezine77| | | |transferine çok az kaldı
33 | pelin| | | |4 haziran test tarihi
34| bebekdls |34 |4.deneme |memorial ataşehir |dondurulmuşlarla başladı
35|çilekw |27 |1.deneme|smyrna tüp bebek | pazartesi yumoşlar toplanacak
36 | ikra38 | | | | 29 mayıs test günü
37 |asaletlim|22|4.deneme|brüksel | dondurulmuşlarla başladı
38 |damra| 34 |1. Deneme| jinemed kalamış |regl bekliyor 3 haziranda başlayacak:84:
39 | dilhusar |30 |2.deneme |bahçeci kliniği | tedaviyi erteledi
40 |beysu||| | regl bekliyor
41|asgok| 28|| | mayıs sonu başlıycak:26:
42|behire| 30 |2.deneme| | 30 mayısta dondurulmuş transferi var :26:
43|uhde||| | mayıs sonu başlıycak:26:
44| caziiiii||| | mayıs sonu başlıycak:26:
45 pembe_mavi 1.deneme bursa tüp bebek 28 mayıs transfer inşallah
46kelebek | transferi oldumu ki:44: sblnht 7 haziran test tarihi:2:
47 hipatia 1.deneme yumoş büyütüyo
: [/table][/font][/color][/b][/b]
[sıze="2"]allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin[/s
Kızlaar sonucumu aldım malesef negatif bittim ben
cnm ohss ne ilk defa duydum.banada 2hap biri antibiyotik diğeri ne bilmiyrm verdiler.vajinal jel bi kutu folibol.transferden sonrada iğne verdiler.kızlar benim yumoşlar toplandı 21 taneymiş yarın arayıp haber verecekler durumları hakkında...ohss u önlemek için serum taktılarr 10.00da gittim 13.00de çıktım merkezden...ohss olacaksa ne zmana başlar tedirginim biraz...bu konuyu bilenler cvp yazarsa sevinirim
bir poşet dolusuda ilacım var sizlerde kullanıyormusunuz ilaç???yarında progestan iğneye başlayacam
amin cnm.rabbim hepimizi güldürsün inşmalesef ki tüp bebeğin bütün aşamaları yorucu ve zor
ama sonu güzel olsun da insan hepsini unutuyor
allah yardımcınız olsun
merhaba 30 mayısta dondurulmuş tranferim var lütfen banada dua edin herkesin hayırlı dileklerinin kabul olası dileğiyle
kızlar 2gündür dayanılmaz baş ağrım var.bugün 1tane parol hap içtim.sizce bi sakıncası varmıdır:26:
gerçi olan olduda
listeye dahil ettiğin için teşekkür ederim mutlu oldum :) bu arada 4444 tefriciye okumaya çalışıyorum dularım hepiniz için ...
ne denir ki, insanın dili bağlanıyor
yaşadığın şey çok zor ,ama eminim meleğin sana doğru zamanda gelecektir
toparlamaya çalış kendini yeni planlar yapmaya başla
kızlar 2gündür dayanılmaz baş ağrım var.bugün 1tane parol hap içtim.sizce bi sakıncası varmıdır:26:
gerçi olan olduda
gerçi olan olduda
listeye dahil ettiğin için teşekkür ederim mutlu oldum :) bu arada 4444 tefriciye okumaya çalışıyorum dularım hepiniz için ...
kızlar benim yumoşlar toplandı 21 taneymiş yarın arayıp haber verecekler durumları hakkında...ohss u önlemek için serum taktılarr 10.00da gittim 13.00de çıktım merkezden...ohss olacaksa ne zmana başlar tedirginim biraz...bu konuyu bilenler cvp yazarsa sevinirim
bir poşet dolusuda ilacım var sizlerde kullanıyormusunuz ilaç???yarında progestan iğneye başlayacam
lutfen uzulmeee yaaa ne dıcemı bılemıorum bılemıorum.umudunu yıtırme
ne denir ki, insanın dili bağlanıyor
yaşadığın şey çok zor ,ama eminim meleğin sana doğru zamanda gelecektir
toparlamaya çalış kendini yeni planlar yapmaya başla
cok uzuldum canim insallah yakin zamanda allah yuzunu guldurur umudunu yitirme....
cnm ne desem boşşş.biliyorummm.demekki bölesi hayırlımış demekten başka aklıma bişi gelmio.bende çok korkuyrm bazen ağlama krizine giriyrm.durduğum yerde tv ye bakıp ağlıyrm mesela ama bilinç altımdaki o korkuya ağlıyrm aslındaaa
cnm ohss ne ilk defa duydum.banada 2hap biri antibiyotik diğeri ne bilmiyrm verdiler.vajinal jel bi kutu folibol.transferden sonrada iğne verdiler.
amin cnm.rabbim hepimizi güldürsün inş
rabbim gönlündekini versin cnm
canım hakkında hayırlısı herzamn dedik hayırlısı ise gelsin diye herşeyde bi hayır vardır inan çok iyi anlıyorum üzülme demek boş zaman herşeyin ilacı
canım aslında sözün bittiği yer ama birgün mutlaka olacak bunu sakın unutma bıkmadan usanmadan denemeye devam...
arkadaşlar hepinize canı gönülden teşekkür ederim desteğiniz için insanın gerçekten dosta ihtiyacı olduğu anlardan birindeyim.Allah hiçbirinize yaşatmasın.Hepinizin kucakları dolsun benimde birdahaki sefere inşallah
canım çookk üzüldüm, inşallah birdahaki sefer olur, plan yap kendine, umutsuzluğa kapılma sakın, sorun kimdeydi? sende mi, eşinde mi?
Carmennn cim Ohss ben oldum çok daha kötüleri varmış ama benim orta düzeydeydi.Opu dan sonra oluyor ohss.hani millet diyorya opu(yumoşların toplama işlemi) çok kolay falan diye.Benim hiçte öyle olmadı.Zaten daha hasaneden çıkmadan ağrılarım başladı.opu sirasinda doktorum birikmiş sıvı aldıklarını söyledi zaten opu dan öncede ağrım vardı ama çıktıktan sonraki 2-3 gece nasıl uyudum bir ben bilirim.Ağrıdan çoğu kez ağlayarak uyandım.Transfer günü geldiğinde ben hala rahatsızdım ve doktorum istersem erteleyebileceğimi söyledi istemedim ki o zamanda tekrar sıvı toplanmıştı ama ben bebeklerimi tercih ettim ama yinede olmadı.Olsun napalım..Bu arada Allah korusun opu olursanız sakın tuz yemeyin.Ben ancak bir haftada bu yolla şişliği giderebildim.Tamamen kesin tuzu..Ve bol bol su için.Allah hepimizin kucağını en kısa zamanda doldursun güzel Allahımkızlar benim yumoşlar toplandı 21 taneymiş yarın arayıp haber verecekler durumlarıh hakkında...ohss u önlemek için serum taktılarr 10.00da gittim 13.00de çıktım merkezden...ohss olacaksa ne zmana başlar tedirginim biraz...bu konuyu bilenler cvp yazarsa sevinirim
Kıslar transferden sonra 10. Günüm du kan test yaptım degerim 237,85 çıktı
kızlar 21 yumurtdan 17si sağlam çıktı 9u döllendi 5.güne gidiyoruz diye haber geldi nasıl ki sizce..benim bilmediğim bişey var şimdi bu 9 tane salı gününe kadar lab.da beklerken nolacak bölünecek di mi?peki kötüye gitme ihitmali var mı allah korusun başlarına bişe gelme durumu yanii...kalan olursa ben dondurmakta istiyorum ama şuanki süreç hakkında bilgim de fikrim de yok ..
canım benimde 7 yumoş toplanmıştı 7 side döllendi 5in üstündeyse zaten sayı blastokist aşamasına gidiyolar çok hücreli embriyo oluşuyo yani benim 3. günde 3 embriyo varmış 5. güne sadece 1 enbriyo kaldı onuda transfer ettiler onlar hergün takip ediyo zaten merak etme sen bebekler emin ellerde duruma göre erkende edebilirler ama 9 taneden en az 3-4 embriyo kalır 5.güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?