Merhaba arkadaşlar öncelikle umarım hepiniz meleklerinizi kucağınıza alırsınız hayırlısıyla ...
sizlere danışmak istediğim bir şey var .. ben tüp bebek tedavisine geçtiğimiz pazar günü başladım ... gonal f 225 doz vuruyorum hergün bugün 5. günüm ve yumurta akına benzeyen bir akıntım oldu ... genelde bu akıntı ovülasyon öncesinde olur diye biliyorum ... acaba yumurtalar çatlamış olabilirmi çok tedirginim ...ilk kontrolüm yarın ama içim içimi yiyor duramıyorum .. umarım böyle bir sorunla karşılaşmam ...
yumurtaların belli birseviyeye ulaşmıştırda ondan. bu sıvı ovulasyon habercisidir 2 gün önce falann gelir galiba. doktoruna kontrole gittiğinde o sana çatlamayı önleyici iğne verecektir zatan bendede öyle oldu 5 gün cetrotide kullandım sonra çatlama iğnesi verir doktor kontrolü dışında bişey gelişmez merak etme onlar bu konuda her şeyi önceden hesap edebiliyorlar ona göre kontrole çağırıyorlar.
Merhaba arkadaşlar öncelikle umarım hepiniz meleklerinizi kucağınıza alırsınız hayırlısıyla ...
sizlere danışmak istediğim bir şey var .. ben tüp bebek tedavisine geçtiğimiz pazar günü başladım ... gonal f 225 doz vuruyorum hergün bugün 5. günüm ve yumurta akına benzeyen bir akıntım oldu ... genelde bu akıntı ovülasyon öncesinde olur diye biliyorum ... acaba yumurtalar çatlamış olabilirmi çok tedirginim ...ilk kontrolüm yarın ama içim içimi yiyor duramıyorum .. umarım böyle bir sorunla karşılaşmam ...
Aranıza yeni katıldım transferim yapıldı bugün, herkes için hayırlısı olsun kızlarr
Aranıza yeni katıldım transferim yapıldı bugün, herkes için hayırlısı olsun kızlarr
sawoy sana bişey sormak itiyorum bu 2. denemen olduğundan benim acayıp bi şişlik oldu karnımda ilaçlardan progestan iğnelerden olabilirmi. Bide 2 gündür dikkat ettim adet sancısı gibi sancım oluyor progestan iğnesinden onra geçiyor bu neden olabilir bilgin varsa cevaplarsann sevinirim
bu arada bende 225 likle başlamıştım
canım seninle aynı anda ilerliyoruz gibi, dediğin şey bendede oldu, normaldir merak etme, bende 225 doz vuruyorum, senin kaçıncı denemen bu?
Kızlaar sonucumu aldım malesef negatif bittim ben
iyi akşamlar kızlar
ben bugün araştırma hastanesine gittim.eşime ve bana bakıldı genel,baayaa tahlil verdiler şimdi onları yapıp ,tüp bebek için raporun çıkmasını bekleyeceğiz.sanırım bir ayı bulur..bugün baya yorucuyduuuuu Rabbim yardım etsin hepimize.
canlarım sizden ricam eksik yanlış bilgiler için lütfen bana mesaj atın konuyu sürekli takip etmem zor oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?