mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

yumurtaların belli birseviyeye ulaşmıştırda ondan. bu sıvı ovulasyon habercisidir 2 gün önce falann gelir galiba. doktoruna kontrole gittiğinde o sana çatlamayı önleyici iğne verecektir zatan bendede öyle oldu 5 gün cetrotide kullandım sonra çatlama iğnesi verir doktor kontrolü dışında bişey gelişmez merak etme onlar bu konuda her şeyi önceden hesap edebiliyorlar ona göre kontrole çağırıyorlar.

canım çoook teşekkür ederim gerçekten çok sağol ... içime su serptin ilk deneyimim ve etrafımda sorabileceğim kimse yoktu .. ekrana kilitlenmiş bir şekilde cevap bekliyordum ALLAH razı olsun valla...
cetrotide ye yarın başlayacağım doktorum söylemişti demek ki bu yüzden ..

canım seninle aynı anda ilerliyoruz gibi, dediğin şey bendede oldu, normaldir merak etme, bende 225 doz vuruyorum, senin kaçıncı denemen bu?

sawoy sana bişey sormak itiyorum bu 2. denemen olduğundan benim acayıp bi şişlik oldu karnımda ilaçlardan progestan iğnelerden olabilirmi. Bide 2 gündür dikkat ettim adet sancısı gibi sancım oluyor progestan iğnesinden onra geçiyor bu neden olabilir bilgin varsa cevaplarsann sevinirim

bu arada bende 225 likle başlamıştım

evet cnm, ne yazıkki bu ilaçlardan oluyor, özelliklede cetrodine ilacı varya, çatlamaması için yaptığın iğne, acaip şişkinlik yapıyo, sanki karnının içi suyla doluymuş gibi ve gaz yapıyor, normal, birde hamile kalınca karnın dahada büyük oluyor:)) ben ilk bebeğimi kaybettiğim zaman karnımın şişkinliğini çok kafama takmıştım, hormon ilaçları aldığımız için ne kadar rejimde yapsam çok zor atılıyor o şişkinlik ve kilolar, benim altı ay sonra anca geçmişti şişkinliğim, şimdi tekrar başladım, yeterki olsun bebeğim, herşeye razıyım ben

iyi akşamlar kızlar
ben bugün araştırma hastanesine gittim.eşime ve bana bakıldı genel,baayaa tahlil verdiler şimdi onları yapıp ,tüp bebek için raporun çıkmasını bekleyeceğiz.sanırım bir ayı bulur..bugün baya yorucuyduuuuu Rabbim yardım etsin hepimize.

canım seninle aynı anda ilerliyoruz gibi, dediğin şey bendede oldu, normaldir merak etme, bende 225 doz vuruyorum, senin kaçıncı denemen bu?

Merhaba canım umarım güzel haberler verirsin .. canım benim ilk denemem daha.. bir normal gebelik geçirdim kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum ve peşine de bir dış gebelik geçirdim , sonucunda ise sağ tüpüm alındı ... 2 yıldırda normal yolla bir daha olmadı ... ve tüp bebeği denemeye karar verdik .. çok heyecanlıyım olabildiğince pozitif bakmaya çalışıyorum ... Allah hepimizin yardımcısı olsun ve annelik mertebesine eriştirsin..

kızlar benim yumoşlar toplandı 21 taneymiş yarın arayıp haber verecekler durumları hakkında...ohss u önlemek için serum taktılarr 10.00da gittim 13.00de çıktım merkezden...ohss olacaksa ne zmana başlar tedirginim biraz...bu konuyu bilenler cvp yazarsa sevinirim
bir poşet dolusuda ilacım var sizlerde kullanıyormusunuz ilaç???yarında progestan iğneye başlayacam

malesef ki tüp bebeğin bütün aşamaları yorucu ve zor
ama sonu güzel olsun da insan hepsini unutuyor
allah yardımcınız olsun

merhaba 30 mayısta dondurulmuş tranferim var lütfen banada dua edin herkesin hayırlı dileklerinin kabul olası dileğiyle

bismillahirrahmanirrahim

isim |yaş|k.deneme |merkez |şu anki durum

1|nursin1981 | | | |maaşallah hamile
2|pulpy | 27 |1.deneme | |maaşallah hamile
3|sare | |2.deneme | |maaşallah hamile
4|thirdeyes | | | |maaşallah hamile
5| ninya | | 1.deneme |aret kamar | maaşallah hamile
6 |t4|nursin1981 | | | |maaşallah hamilenazar:
7 | barcelona|| | | maaşallah hamile:65
8|barbiem |30 |1.deneme |suudiarabistan |bir dahaki sefere inşallah
9|tarçın |32 |1. Deneme |memorial |21.05.2011 test tarihihaber bekliyoruz
10|asporoke | | | |bir dahaki sefere inşallah
11|ekim17 |36 |1. Deneme| |transferi oldu sonuç bekliyor
12|maonyaa | |1. Deneme.|eurofertil |30 05.2011 test tarihi:nazar
13|boncukkk |29 |3.deneme |erdem hastanes |ne yaptıki acaba görünürde yok:44:
14|devran26 |28 |1. Deneme | |1 haziran test tarihi
15|kelebekgs|28|ataşehir memorial |1.deneme | 1 haziran test tarihi
16|öznur65 |28 |2.deneme |eurofertil |6 haziran test tarihi
17|carmen |30 |1. Deneme | |yumoşlar toplandı haber bekliyo
18|gülay16 | | | |28 mayıs test tarihi
19| sblnht 7 haziran test tarihi:2:
20| my wish| | | | | 27 mayıs test tarihi:4
21| fatoş | | | | 27 mayıs test tarihi:49
22 | ailhan | |5. deneme | |3 haziran test tarihi
23|akideciknane| 40| 1.deneme| | 28 mayıs transfer inşallah
24 | soway | | | | yumoşları büyütüyor
25|osenay| |1.deneme|acıbadem hastanesi | ne yaptıki acaba ses soluk yok:44:
26|minnik| 29| 2.deneme| |3 haziran test tarihi
27| vuvuzela83 | | | | 3 haziran test tarihi
28|meryemce2||| |1 haziran test tarihi
29|anatolia20||| |27 mayıs transfer
30 | lale | 26| 1.deneme| | bu hafta yumoşlar toplanacak
31 | aslı-as | | | | 29 u transfer olacak inşallah
32| ezine77| | | |transferine çok az kaldı
33 | pelin| | | |4 haziran test tarihi
34| bebekdls |34 |4.deneme |memorial ataşehir |dondurulmuşlarla başladı
35|çilekw |27 |1.deneme|smyrna tüp bebek | pazartesi yumoşlar toplanacak
36 | ikra38 | | | | 29 mayıs test günü
37 |asaletlim|22|4.deneme|brüksel | dondurulmuşlarla başladı
38 |damra| 34 |1. Deneme| jinemed kalamış |regl bekliyor 3 haziranda başlayacak:84:
39 | dilhusar |30 |2.deneme |bahçeci kliniği | tedaviyi erteledi
40 |beysu||| | regl bekliyor
41|asgok| 28|| | mayıs sonu başlıycak:26:
42|behire| 30 |2.deneme| | 30 mayısta dondurulmuş transferi var :26:
43|uhde||| | mayıs sonu başlıycak:26:
44| caziiiii||| | mayıs sonu başlıycak:26:
45 pembe_mavi 1.deneme bursa tüp bebek 28 mayıs transfer inşallah
46kelebek | transferi oldumu ki:44: sblnht 7 haziran test tarihi:2:
47 hipatia 1.deneme yumoş büyütüyo
: [/table][/font][/color][/b][/b]
[sıze="2"]allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin[/s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…