cnm ama çok az şekilde kiloduma çıkmıo.tortu şeklinde silince peçeteye gelio meselaaçünkü hamilesinde ondanbendede öyle olmuştu cnmm, zaten 8. gün, 9. gün tutunma günü die biliyordum, bebeğin eminimki artık seninle cnm, şimdiden gözün aydın, bende o lekeleri görünce çok korkmuştum, haaaa birde idrarının rengi koyu olmalı ve çok pis kokuyor olmalı belirti olarak, hamilesiiiiiiiiiiiinnnn
KORKUYORUMMM
vajinal jel kullanıyorum sabah akşam değişik bir şeklide akıntı geliyo tortu şeklinde acaba ilaç tesir etmiyomu yanlışmı kullanıyorum belliki haznede birikiyo dışa vuruyo sizce akıntı şeklinde böyle gelmesi normal mi lütfen yardımcı olun:18:
mercimek yada nohut kadar bi tortu gelioı vajinamdan peçeteye silince çıkıo daha doğrusu rengi ya bembe ya kahveee cnmmm
mercimek yada nohut kadar bi tortu gelioı vajinamdan peçeteye silince çıkıo daha doğrusu rengi ya bembe ya kahveee cnmmm
canım senınle aynıyız benimde 8 . gunum pazartesi test.
ben jel kullanmıyorum progestan iğne ve fitil kullanuıyorum
belirti falan bişey varmı sende mesela benim adet sancısı gibi sancı oluyo kasıklarımda ara ara başladı
adet sancısının olmasıda çok normal cnm, sanırım sende hamilesin, idrarında ren değişmesi koku değişmesi var ise kesin hamilesin demektir, doğal yol ile hamile kalanlarda belirti pek belli olmaz ama tüp bebek ile kalanlarda belirti bulunabiliyor bazen, idrarına dikkat et cnmm...
ayy inşallah idrarım çok sarı ama ben ilaçlardan olduğunu düşünüyürum
adet sancısı ara ara oluyo ben heh oldum dıyorum wc ye koşuyorum hep hep bı tedırgınlık içindeyim
cnm idrarının gün geçtikce renginin koyu olması sanki kanlıymış gibi olması gerekir, hani enfeksiyon olursunda rengi nasıl değişirya, o renk gibi bi hale gelmesi gerekir, yani idrardaki hcg değeri arttıkça rengi koyulaşıyor cnm, ben enfeksiyon olduğumu sanmıştım meğersem hamileymişim, inşallah o sevinci tekrar yeniden yaşarım, inşallah o sevinci hepiniz yaşarsınız kızlar, çok güzel bir duygu, sadece stres yapmayın yeter, oluruna bırakın biraz ...
inşallah canım yaşarız hep beraber paylaşırız burda
senın gunun nezaman
ben henüz yumurta geliştiriyorum ilaç kullanıyorum cnm, bugün tedavimin 7. günü, ikinci denemem olduğu için biraz daha tecrübeliyim, en azından biliyorumki önemli olan bebeğin tutunması değil, o tutunmayı devam ettirebilmek, yani sonrasıı, inşallah busefer sorun çıkmazz....
dondurulmuş yokmuydu benım 2 tane dondurdular
ne ber kızlar benim bugün adet olacakmışım gibi biraz ağrım var vede gögüslerim şişti acıyolar biraz asabiyim bende belirtiler bu şekilde bakalım artık bide idrarım sarılaştı ama kullandığım ilaçlardan diye düşünüyorum ben kokuyorda burda gebelik belirtisi yazmışsınız ama bilmiyorum ben bemiks kullanıyorum o yapıyodur dedim ama bide 7.yada 8 günmü yerleşiyo tam olarak
canım benmde pazar pazartesi gibi yumurta toplanacak.anestezi alddın mı sen?çok acı çektiin mi?hemen ayaga kalkılıyor mu o işlemden sonra?
kızlarr bu transfer sırasında bayılıyor muyuz? Bayılmıyorsak çok acı çekiyor muyuz? çok korkuyorum ben yaa. Yarın transferim yapılacak hayırlısıyla.
Acı veren bişey değil. Kısa sürüyor muayene olur gibi. Korkmana gerek yok. Hatta güzel bişey bebeğini oraya koyarlarken sende izlemiş oluyosun.kızlarr bu transfer sırasında bayılıyor muyuz? bayılmıyorsak çok acı çekiyor muyuz? çok korkuyorum ben yaa. yarın transferim yapılacak hayırlısıyla.
cnm 8.günüm bugün
anestezi nie almadınnn ayy ben anesteziyle bile uyandıktan sonra ağrıdan ağladım.ama benim çatlatma iğnem beni mahveti.onu vurulduktan sonra kasıklarımı çatlıcak gibi hisseetiim.tişimi bağrarak yapıodum acıdannn.ben mümkün değil dayanamazdımmm:18:
cnm benimde vücudumda ilk defa özellikle göğüs e gerdan bölgemde minik kırmızı şeyler çıktı.ben aldığım onca ilaca bağladım.bunun anestezi olmakla yada olmamakla bi ilgisi yok.anestezi yaparlar.
günaydın cnm iyi olmaya çalışıyorum kendi adımaaa
benimde bazen adet sancısı gibi sancı girio ama geri geçio.şuan hiç bi belirtim yok.2gündür şiddetli baş ağrısıyla uyanıyrm.canım senınle aynıyız benimde 8 . gunum pazartesi test.
ben jel kullanmıyorum progestan iğne ve fitil kullanuıyorum
belirti falan bişey varmı sende mesela benim adet sancısı gibi sancı oluyo kasıklarımda ara ara başladı
cnm benim nedense umudum yokkktamam işte, benimde aynen öyleydi cnmm, kesinkez ama kesinkez hamilesin, eminim:)
yok cnm benim doktorumdan allah razı olsun gaydırı kubbak cemilemi söyleyerek yaptı işlemi hatta ben gülerek yaptırdım.bende çok korktum önce bacaklarım titredi resmen ama hiç korkulacak bişi yokkızlarr bu transfer sırasında bayılıyor muyuz? bayılmıyorsak çok acı çekiyor muyuz? çok korkuyorum ben yaa. yarın transferim yapılacak hayırlısıyla.
benım bugun hıc agrım sızım yok hatta karnımın şişi indi hıc bıse hısetmıorum :44:senın nasıldı 6.gunun :26:hıc bı belırtım yok yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?