kızlar pazar günkü hcg değerim 206 idi, ama ben bir türlü emin olamamıştım sonuçtan. bugün yine kan verdim saat 3te çıkacak sonuç. eğer yükselmişse kesin olarak hamileyim demek oluyorsenelerdir bekleyip hep olumsuz sonuç yaşayınca insan bir türlü inanamıyor işte. kasıklarımda sürekli ağrı var, bide hep akıntı geliyormuş gibi hissediyorum. nette okuduklarım bunların hamileliğin ilk aylarında normal olduğunu yazıyor. transferden beri bu 15. günüm, inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim hastaneden.
ya zaten 8. gunde cok barız bellı oluyor ben bu beklemelerı sacma buluorm 10 12 gun
hem varsa vardır yoksa yokdur
o beklemek adamı manyak edıor
transfer olalı 48 saati geçti yatmaktan uzanmaktan bıktım daha nekadar yatçaz yaaaa bide ne zamn tutunyo bu küçük embiryocuklar .... kabız olanlarrr ; ben bol tuzlu yeşil erik yiyorum çatur çutur kabız olmadım belkide tesadüf..
kızlar yaa ben sadece 2gün yattım.daha fazla yatmanın bi anlamı varmıkiiii.işte yapmadım ama pazara gittim banyo yaptım evin içinde gezdimmm bi zararı varmıdırkiii:26:
kızlar yaa ben sadece 2gün yattım.daha fazla yatmanın bi anlamı varmıkiiii.işte yapmadım ama pazara gittim banyo yaptım evin içinde gezdimmm bi zararı varmıdırkiii:26:
tabi yok ama bence iş güç yapılmamalı kısa yürüyüşler yapıp oksijen almanın bi sankıncası olmaz heralde bide pazara gittiğinde ağır bişe taşımadın di mi??
kızlar az önce güzel haberi aldım. 1 yumurtam vardı sadece yumurtam döllenmiş şimdi büyümesini bekliyoruz ya yarın yada yarından sonra transfer yapacaklar ilk tüp bebek denemem o yüzden transferden sonra ne yapmama gerekiyor bilmiyorum. az önce okuduklarımdan birkaç gün yatmak gerekiyor gibi anladım. başka ne yapmak gerekiyor? Allah'ım hayırlısını versin.
kızlar az önce güzel haberi aldım. 1 yumurtam vardı sadece yumurtam döllenmiş şimdi büyümesini bekliyoruz ya yarın yada yarından sonra transfer yapacaklar ilk tüp bebek denemem o yüzden transferden sonra ne yapmama gerekiyor bilmiyorum. az önce okuduklarımdan birkaç gün yatmak gerekiyor gibi anladım. başka ne yapmak gerekiyor? Allah'ım hayırlısını versin.
kızlar pazar günkü hcg değerim 206 idi, ama ben bir türlü emin olamamıştım sonuçtan. bugün yine kan verdim saat 3te çıkacak sonuç. eğer yükselmişse kesin olarak hamileyim demek oluyorsenelerdir bekleyip hep olumsuz sonuç yaşayınca insan bir türlü inanamıyor işte. kasıklarımda sürekli ağrı var, bide hep akıntı geliyormuş gibi hissediyorum. nette okuduklarım bunların hamileliğin ilk aylarında normal olduğunu yazıyor. transferden beri bu 15. günüm, inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim hastaneden.
transfer olalı 48 saati geçti yatmaktan uzanmaktan bıktım daha nekadar yatçaz yaaaa bide ne zamn tutunyo bu küçük embiryocuklar .... kabız olanlarrr ; ben bol tuzlu yeşil erik yiyorum çatur çutur kabız olmadım belkide tesadüf..
ayaktayken ağrın olmuyomu benim başımda 2 nöbetçim var kalkmama müsade etmiyolar çok az kalkıyorum geziniyorum sonra uzanıyorum ya benim 2 gündür karnımda şişlik var kabız değilim batmalar bendede var hayırlısı artık Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz inşaallah
canım benmde pazar pazartesi gibi yumurta toplanacak.anestezi alddın mı sen?çok acı çektiin mi?hemen ayaga kalkılıyor mu o işlemden sonra?
genel anestezi altında yapılıyor.sen bişey hissetmiyorsun.bende çok korkuyordum ama korktuğuna değmiyor.basit ve kısa süren bi işlem.uyandıktan 2 saat sonra rahatlıkla evine gidebiliyorsun.uyanınca hafif adet sancısı gibi bi ağrın oluyor.sonra oda geçiyor.endişelenme yani.şimdiden geçmiş olsun.Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?