• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

günaydın kızlarrr....içimde çok büyük bir huzursuzluk var birazdan tekrar kontrole gidecem tahminen çarş.toplanacak yumurtalar ama bana hem sayısı az hem de küçükler gibi geliyor oysa yumurta sorunun yok demişlerdi peki neden sadece 9 tane ve en büyüğü 16 anlamadım ki:(( gerisi 15-14-13-12-11 diye gidiyor üstelik...bakalım bugun kaç oldular...zaten dr.um 9 tane ama hepsinin içi dolu olacak diye bişey yok demişti en son gittiğimdee...

günaydın kızlarrr....içimde çok büyük bir huzursuzluk var birazdan tekrar kontrole gidecem tahminen çarş.toplanacak yumurtalar ama bana hem sayısı az hem de küçükler gibi geliyor oysa yumurta sorunun yok demişlerdi peki neden sadece 9 tane ve en büyüğü 16 anlamadım ki:(( gerisi 15-14-13-12-11 diye gidiyor üstelik...bakalım bugun kaç oldular...zaten dr.um 9 tane ama hepsinin içi dolu olacak diye bişey yok demişti en son gittiğimdee...

uzulme canim allah buyuk allah gonlunun istedigini versin stres yapma her serde bir hayir vardir sonu hayirli olur hamile kalirsin insallah canim

canım kendini kötü hissetme sakın bende 12 -14 var diye hayal ederek gitmiştim 7 tane olduğunu duyunca üzüldüm ister istemez ama hepsi döllenmiş ve 5. gün embriyosu oluyolar şu an hayırlısını iste sen Allah tan yeter.

herkeze selam kızlar ben de dondurulmuşlar için başladım tedaviye 1 haziranda kontrolüm var

günaydın kızlarr.hepiminize mutlu sağlıklı bol bebeiş haberleri bi hafta diliyrmmm.

umarım haftaya pzrts bende size bebeş haberi veririm

günaydın kızlarr.hepiminize mutlu sağlıklı bol bebeiş haberleri bi hafta diliyrmmm.

umarım haftaya pzrts bende size bebeş haberi veririm

amin canım inşallah.günler çok zor geçiyor dimi?hiçte aklımızdan çıkmıyor.Allah bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

uzulme canim allah buyuk allah gonlunun istedigini versin stres yapma her serde bir hayir vardir sonu hayirli olur hamile kalirsin insallah canim

şimdi daha iyiyim bi tanesi 20 olmuş 18-17-16-15 die gidiyor bu akşam son kez vuracam iğnemi...inşallah kalırım teşekkür ettim canımm..

canım kendini kötü hissetme sakın bende 12 -14 var diye hayal ederek gitmiştim 7 tane olduğunu duyunca üzüldüm ister istemez ama hepsi döllenmiş ve 5. gün embriyosu oluyolar şu an hayırlısını iste sen Allah tan yeter.

zaten gözüken kadar çıkmayabileceğini söylemişti bana dr. ona hazırlıklıyım:) ama gayet güzel dedi bugun dr. bakalım bu gece son iğne perş sabah opu var..
5.gün olması süper allah banada nasip eder inşallahhh....ne zaman transferin birde opu kolay geçtimi ben korkuyorumda...

off ya hergün bişe takıyorum kafaya..perş.opu olunca 1.gün perş. mi cuma mı sayılacak??? cuma .sayılıyorsa 3.gün pazara geliyor ve merkez kapalı olmadı cmt yaparız diye aptalca bişe dediler 2.gün çok erken olmaz mııı...bende acarsınız pazar o zaman dedimm:)) genelde de 3.gün transferler oluyor gördüğüm kadarıyla 5e gitse süper tabidee.

off ya hergün bişe takıyorum kafaya..perş.opu olunca 1.gün perş. mi cuma mı sayılacak??? cuma .sayılıyorsa 3.gün pazara geliyor ve merkez kapalı olmadı cmt yaparız diye aptalca bişe dediler 2.gün çok erken olmaz mııı...bende acarsınız pazar o zaman dedimm:)) genelde de 3.gün transferler oluyor gördüğüm kadarıyla 5e gitse süper tabidee.

bildigim kadariyla yumurta toplandgi gun dollendirmeye basliyorlar benimki oyleydi cunku burda cumartesi ve pazar da transfer yapiliyor orda demek oyle seninkini pazartesi yaparlar bence hadi hayirlisi canim fazla takma moralini yuksek tut hic bisey sebepsiz degildir bundada vardir bi hayir...

Arkadaşlar bugün tekrar kan testim var ve 397 olmuş değerim.
8 Haziran da bebeğimle tanışıcaz inşallah.

ne güzel.inşallah bizde o günleri görürüz.kaçıncı gün transfer olmuştu sana?belirti hissettinmi?günler geçmiyor.çok üzülüyorum negatif çıkarsa diye :59:

slm. bende cumartesi günü transfer oldum.gün bekliyorum. Bu benim 5. tüp bebek denemem. İnşallah Mayıs ayı hepimize uğurlu gelir.
inşş mayıs bereketi senin evinide şenlendirir:49:
cnm o ne merkezin elinde ne senin embrionun bölünmesine bağlı benim bildiğim kadarıylaa.olmazsa cmrts yaparız ne demek ne kadar çok döllenirse o kadar iyi kabul etme
Arkadaşlar bugün tekrar kan testim var ve 397 olmuş değerim.
8 Haziran da bebeğimle tanışıcaz inşallah.

:nazar::nazar::nazar:allahım kucağına almayıda nasip etsin şeker:49:

ikinci gün transfer duymadım hiç ayrıca ne demek merkez kapalı yavv...alla allaaaaa,çuvalla para almayı biliyolarda zahmet edip pazar günümü çalışmıyolarmışş...olur mu öyle şey diil pazar bayram mayram farketmez çalışmak zorundalar..yuhhhh diyorum başkada bişey demiyorum....tabiii 5. gün olursa süper olabilir..hayır olsun...

şimdi daha iyiyim bi tanesi 20 olmuş 18-17-16-15 die gidiyor bu akşam son kez vuracam iğnemi...inşallah kalırım teşekkür ettim canımm..

zaten gözüken kadar çıkmayabileceğini söylemişti bana dr. ona hazırlıklıyım:) ama gayet güzel dedi bugun dr. bakalım bu gece son iğne perş sabah opu var..
5.gün olması süper allah banada nasip eder inşallahhh....ne zaman transferin birde opu kolay geçtimi ben korkuyorumda...

opu çok kolay bir işlem canım zaten toplamda 15 - 20 dk sürüyo yatağa gelince uyandım ben hiç ağrım sızım yoktu serumun bitmesini bile beklemedim hemen gidelim dedim eşime orda çalışanlar hiç anestezi almış gibi bir haliniz yok demişlerdi bomba gibiyim demiştim bende sonra çıktım kadıköyü gezdik ordanda bir arkadaşa oturmaya gittik falan herhalde o yüzden kendimi biraz yorduğum için gece 3- 4 kere kasık ağrısıyla uyandım sonra parol içip uyuyunca bişeyim kalmadı geçti hemen bide geçen denememe göre biraz fazla kanamam oldu onada normal dediler zaten. umarım seninde sorunsuz sıkıntısız geçer

Back