merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza mayısta bende tüp bebeğe başlıyacam benim ilk olacak inşallah hayırlı olur bu ay hepimize
canım evet diyarbakırdayım benim doktorum talip gül adam işini çok iyi yapıyor gerçekten müthiş sonuçlar alınıyor ama başka yerde denemek istiyorum.. mayısta mı başlıyorsun canım?
DAMRAcım aramıza hoşgelmişsin...İlk denemede insanda ayrı bi heyecan oluyor ,gerçi ben 2.ye başladığımda da heyecanlanmıştım, şimdi de heyecanlıyım, ama ilki gibi olmuyor ..Çünkü herşeyin bi acemiliği olduğu gibi ilk denemede de insan acemilik çekiyor..Aklına takılan bişeyler olursa bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız canım ..İNŞALLAH ilk tedavin olumlu sonuçlanır ve bi daha bu yorucu yolu yürümek zorunda kalmazsın tatlım ...Hep olumlu düşün ki herşey güzel olsun emiii
DAMRAcım aramıza hoşgelmişsin...İlk denemede insanda ayrı bi heyecan oluyor ,gerçi ben 2.ye başladığımda da heyecanlanmıştım, şimdi de heyecanlıyım, ama ilki gibi olmuyor ..Çünkü herşeyin bi acemiliği olduğu gibi ilk denemede de insan acemilik çekiyor..Aklına takılan bişeyler olursa bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız canım ..İNŞALLAH ilk tedavin olumlu sonuçlanır ve bi daha bu yorucu yolu yürümek zorunda kalmazsın tatlım ...Hep olumlu düşün ki herşey güzel olsun emiii
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza mayısta bende tüp bebeğe başlıyacam benim ilk olacak inşallah hayırlı olur bu ay hepimize
Merhaba kızlar.Bende mayıs ayında dondurulmuş embrıyolarla ikinci denemeyi yapacağım.Allah hepimize yardım etsin.sabırlı olmak gerekiyor.2012 de bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş.
ASALETLİM şimdiki tedavin sanırım 3.olucak...Orada da 3.tedavide 2embriyo koyuyolar dimi... İNŞALLAH gördüğün rüyan gerçekleşir ve burdan hamiş haberini bizlerle paylaşırsın,sağlıkla geçirdiğin 9ay sonunda da sağlıkla bebişini kollarına alırsın İNŞALLAH
ben bu sefer uzak kalmak istiyordum ama yine kendimi tutamadım
daha önce2 aşılama 2 defa da tüp bebek denemem oldu 1 tanesini dondurulmuşlarla denedim Diyarbakırda oturuyorum okuduğuma göre burda diyarbakırlı arkadaşlar da var...ne güzel:)
transferlerimi istanbul acıbadem de yaptırmıştım hiç bir tedavi,mde pozitifi göremedim malesef..
bu sefer evimde denemek istiyorum iğnelerimin 8. günündeyim dün kontrolüm vardı 15mm olmuşlar ama yine çok sayıda çıkacak malesefçok korkuyorum belki bu akşam çatlatma iğnemi vurulurum ve de mayıs 1 de transferim gerçekleşir
umarım hepimizin dilekleri en güzel ve en hızlı şekilde gerçekleşir.
TOPİK AÇAN ARKADAŞIMMMM hadi listeni de yap da uğurlu gelsin hepimize
canım herşeyin ilkinde acemilik heyecan olmaz olur mu bende aynı duygular içerisindeyim siz tecrübelilerin bilgilerine ihtiyacımız var yardımcı olursanız seviniriz elbette...
2. - 3. denemesi olan arkadaslar bişey soracğm size ben şimdi adetimin 21.günü lucrin le başlıyorum tedaviye olmaz ya körün taşı gibi hadi bu ay hamile kalırsam bi zararı olmaz mı ...zaten gebelikte en erken adetin 22.günü falan belli oluyormuşşş...kafama takıldı da bugun yarın da yumurtlama günüm:))
ben bu sefer uzak kalmak istiyordum ama yine kendimi tutamadım
daha önce2 aşılama 2 defa da tüp bebek denemem oldu 1 tanesini dondurulmuşlarla denedim Diyarbakırda oturuyorum okuduğuma göre burda diyarbakırlı arkadaşlar da var...ne güzel:)
transferlerimi istanbul acıbadem de yaptırmıştım hiç bir tedavi,mde pozitifi göremedim malesef..
bu sefer evimde denemek istiyorum iğnelerimin 8. günündeyim dün kontrolüm vardı 15mm olmuşlar ama yine çok sayıda çıkacak malesefçok korkuyorum belki bu akşam çatlatma iğnemi vurulurum ve de mayıs 1 de transferim gerçekleşir
umarım hepimizin dilekleri en güzel ve en hızlı şekilde gerçekleşir.
TOPİK AÇAN ARKADAŞIMMMM hadi listeni de yap da uğurlu gelsin hepimize
dileklerin icin allah razi olsun arkadasim....hayir arkadasim bu tedavim 4. olacak ben 2008 de ilk bir kere tup bebek yaptirmistim tup bebekten once buyuk bir rahim ameliyati gecirdim benim dogustan rahmim yarim oldugu icin.....ameliyattan 6 sonda tup bebek yapilmisti tutmadi bazi sebeplerden dolayi tedaviyi biraktik.2010 senesinin ocak ayinda tedaviye basladik bu sefer hastanemizi degistirdik once bir laparaskopi yapildi sonra yumurtaliklarimda kist oldugunu soylediler hemen tup bebek islemlerine baslanilmadi bu arada ben sogan kuru yaptim iki ay sogan suyu ictim izin zamani geldigi icin turkiyeye gittik orada da gorunmek istedim konyada bi hastanede tetkiklerim yapildi hepsi temiz cikti ultrasona girdim yumurtaliklarimda kist yok olmus turkiyedeki doktorum bana normal yoldanda hamile kalabilecegimi fakat hamile kaldigim anda rahmimin dikilmesi gerektigini soyledi ve en iyisi tup bebek yaptirin kontrol altinda olursun dedi bizde donunce yani agustos ayinda tedaviye basladik ilk taze embriyo tutmadi sonraki dondurulmus koyuldu o tuttu ama malesef kaybettim uc seferki tup bebekte bir tane koyuldu mayis ayinda baslicagimiz iki tane koyulcak son iki dondurulmus embriyom kalmisti insallah ikiside tutar..
ASALETLİM İNŞALLAH bu sefer güzel haberi aldıktan sonra bebişini 9ay sağlıkla taşıyıp,sonrasında sağlıkla,hayırla kucağına almakta nasip olsun canımRABBİM emeklerini boşa çıkarmasın..Çok uğraşmışsınız,yorulmuşsunuz bunun mükafatını alıcaksın elbettt Esasında normal yoldan hamile kalabileceğini biliyo olmanda senin için ekstra avantajlı bi durum.. İNŞALLAH bu sefer hayırlı haberini alırız dondurulmuşla tedavi olunduğunda da adetle birlikte mi başlanıyo yine..Tekrar iğne falan kullanmıyorsun değil mi... Benim 3.tedavi olucak ama daha öncekilerde embriyolar çok kaliteli değil diye hiç dondurulmadı ,o yüzden bu konuda hiç bilgi sahibi değilimde onun için soruyorum
UHDEcim İNŞALLAH sen de ilk denemede olumlu sonuç alıp sevinen arkadaşlarımızdan olursun...Avatarında çocuk görünce ben onlar senin sanmıştım,sanırım yeğenlerin falan ...
Dediğim gibi elimizden gelen bişey olursa hep yardıma hazırız tatlım,hayırlı tedavilerrrr
Bismillahirahmanirrahim
Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil eazz*Ve ed’ukellahümme bismikel kebiril müteallillezi meleel erkane külleha en tekşife anni ma asbahtü ve ma emseytü fih
wintersun
nazenin74
oznur65
damraa
castamo
asaletlim
CARMENN
boncukkkkk
savran17
EBRUDUR
uhdeminnnik
panador
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?