Ben hergun içtim canım faydalı diye okumuştum bence iç hergunKızlar havuç suyu içsek faydası olur mu yoksa tutunmayı zorlaştırır mı bilginiz varmı duydunuz mu hiç?
Ben de 24 Mayıs’ta transfer oldum 3 Haziran tahlil günüm23 mayısta transfer oldum. Benimle aynı zamanda transfer olan yok sanırım. En geç ben olmuşum
Evetttt peki çalışıyor musunBen de 24 Mayıs’ta transfer oldum 3 Haziran tahlil günümgünler geçmiyo sankii
Evet ama kendi işim olduğu için transferden beri evden çalışıyorum pazartesi gidip gelmeye başlarım vakit geçmiyo çünkü evdeEvetttt peki çalışıyor musun
Bende pazartesi günü başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse, evde yat yat vakit geçmiyorEvet ama kendi işim olduğu için transferden beri evden çalışıyorum pazartesi gidip gelmeye başlarım vakit geçmiyo çünkü evde
Bende dün oldum sizden sonra ben varım sanırım kaçıncı gün embriyosuydu acaba benim 3. Gün çift embriyo23 mayısta transfer oldum. Benimle aynı zamanda transfer olan yok sanırım. En geç ben olmuşum
Benimde 3. Gün embriyosu ama tekBende dün oldum sizden sonra ben varım sanırım kaçıncı gün embriyosuydu acaba benim 3. Gün çift embriyo
Canım ben özellikle sordum ağrılı mı diye ağrılı ama anestezimiz yok dediler ben gidip özel hastanede anestezili çektirdim özeldeki doktor cd verdi onu kendi doktoruma götürdüm hiç gerek yok bence o acıyı çekmeyeKızlar rahim filmi salı günü öğleden sonra çekilecek. Anestezi önermiyoruz diyorlar çok korkuyorum ama doktorumun sayfasına girdiğimde ağrısız rahim filmi yazıyor bu nasıl oluyor acaba
Ay hayırlı haberler alalım inşallah heyecanla bekliyorum test günümüBenimde 3. Gün embriyosu ama tek
Aynen bende yazdığın gibi hissediyorum canım ya inşallah pozitifi görürzAslinda regl agrisi gibide degil genelde tek tarafli ve kasigimin daha asagisi hatta cogu zaman bacagima iniyor sıcak sıcak
Hastanede mi yaptırıyorsun canım iğneni ben evde kendim yapıyorum daBanada 1 haziran dedi test günü ama ne kadar sabrederim bilmiyorum.bugun pruloton yaptirmaya gittigimde hstye acaba kan versem mi diyorum.sonra diyorum hayir cok erken.ama en azindan degerimi ogrenirim.
Bende özele giriyorum lakin doktorum ilişkide acı cekmiyorsan eğer bunda da cekmezsin dediCanım ben özellikle sordum ağrılı mı diye ağrılı ama anestezimiz yok dediler ben gidip özel hastanede anestezili çektirdim özeldeki doktor cd verdi onu kendi doktoruma götürdüm hiç gerek yok bence o acıyı çekmeye
Çok ağrılı bir işlem değil evet. Filmin cekilecegi odaya geçip uzaniyorsun, üstünde filmi çekecek olan makine var. Doktor önce rahim ağzını temizliyor. Sonra bir sıvı vererek filmi çekiyorlar. Bende adet ağrısına benzer bir ağrı oldu o sıvıyı verdiklerinde hissediyorsun rahatsız ediyor biraz. Çok uzun sürmüyor zaten. Sonrasında kanaman olabiliyor hazırlıklı gidersin. Korkma ama dayanilmayacak bir işlem değilKızlar rahim filmi salı günü öğleden sonra çekilecek. Anestezi önermiyoruz diyorlar çok korkuyorum ama doktorumun sayfasına girdiğimde ağrısız rahim filmi yazıyor bu nasıl oluyor acaba
Çok teşekkür ederim bir nebze de olsa içimi rahatlattınızÇok ağrılı bir işlem değil evet. Filmin cekilecegi odaya geçip uzaniyorsun, üstünde filmi çekecek olan makine var. Doktor önce rahim ağzını temizliyor. Sonra bir sıvı vererek filmi çekiyorlar. Bende adet ağrısına benzer bir ağrı oldu o sıvıyı verdiklerinde hissediyorsun rahatsız ediyor biraz. Çok uzun sürmüyor zaten. Sonrasında kanaman olabiliyor hazırlıklı gidersin. Korkma ama dayanilmayacak bir işlem değil
İnceleri kendim yapiyorum bu kalcadan olanHastanede mi yaptırıyorsun canım iğneni ben evde kendim yapıyorum da
Hastanede mi yaptırıyorsun canım iğneni ben evde kendim yapıyorum da
İnceleri kendim yapiyorum bu kalcadan olanHastanede mi yaptırıyorsun canım iğneni ben evde kendim yapıyorum da
Ay ne saçma bişey söylemiş yaa aynı şey olur mu hiçBende özele giriyorum lakin doktorum ilişkide acı cekmiyorsan eğer bunda da cekmezsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?