- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Aynı gün transfer olmusuz zaman gecmıyor ya ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzMerhaba arkadaşlar bende 22 sinde 5. Gün embriyosu transfer oldum. Çok korkuyorum 2. Denemem zaman geçmiyor sizler nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün transfer olmusuz zaman gecmıyor ya ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzMerhaba arkadaşlar bende 22 sinde 5. Gün embriyosu transfer oldum. Çok korkuyorum 2. Denemem zaman geçmiyor sizler nasılsınız
Bende 22 mayısda oldum ve ilk denemem ve zaman gecmiyorMerhaba arkadaşlar bende 22 sinde 5. Gün embriyosu transfer oldum. Çok korkuyorum 2. Denemem zaman geçmiyor sizler nasılsınız
Tabi öyle. Ben 6 ay önce doğal yolla hamile kaldım. Pozitif olduğumu öğrenince herkese söyledim ama dış gebelik oldu. Beta değeri 2 katı artmadı ve tüpte kalmış yani kalp atışı duyana kadar kimseye söylememek lazımHayırlı olsun şimdiden bu sefer tutar inşallah sağlıklı bir bebisiniz olur belki önceki mesajlarda okumussunuzdur ben kandaki testte pozitifi gördüm çok şükür ama değerlerim düşük doktor pazartesi tekrar çağırdı. Tutunmasiyla bitmiyormus yahu, kese gözüktü mu kalp atışı duyuldu mu sonra tarama testleri vs
Doktorum 31 inde yap dedi bekleyeceğim o güne kadarAynı gün transfer olmusuz zaman gecmıyor ya ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
İnşallah güzel haberler alırız sabır taşı oldukBende 22 mayısda oldum ve ilk denemem ve zaman gecmiyor
7. Günde idrarda bile çıkan çok var aslında ama ben artık cesaretimi yitirdim bence sende bekle sabırlaBanada 1 haziran dedi test günü ama ne kadar sabrederim bilmiyorum.bugun pruloton yaptirmaya gittigimde hstye acaba kan versem mi diyorum.sonra diyorum hayir cok erken.ama en azindan degerimi ogrenirim.
Bir gün var aramızda inşallah üst üste pozitifi görürüz23 mayısta transfer oldum. Benimle aynı zamanda transfer olan yok sanırım. En geç ben olmuşum
Ayy inşallah ya, dahada var 4 haziran kan tahlili vermem gereken gün ama benim taze transfer olduğu için pek umudum yok gibi ama tabi nasip herşeyBir gün var aramızda inşallah üst üste pozitifi görürüz
Bana 31 inde yap dedi 3. Gün embriyosu mu sizin ? Öyle deme canım umut bize hep lazımAyy inşallah ya, dahada var 4 haziran kan tahlili vermem gereken gün ama benim taze transfer olduğu için pek umudum yok gibi ama tabi nasip herşey
Evet 3. Gün embriyosu.senin 5. Gün müBana 31 inde yap dedi 3. Gün embriyosu mu sizin ? Öyle deme canım umut bize hep lazım
Ben morelimin bozulacagini sanmam ya biraz iradeliyim bu konularda.sadece merak ettigim cok bilgim yok benim bu deger konularindabugun cikan deger persembe gunune kadar düser mi yukselir mi.mantiken yukselmesi veya stabil klmasi lazim sanirim.7. Günde idrarda bile çıkan çok var aslında ama ben artık cesaretimi yitirdim bence sende bekle sabırla
2 katına çakması lazım diyorlar betanın cnm giderek yükselmesi lazım. Heveslendim bende ama bekleyecem bu seferBen morelimin bozulacagini sanmam ya biraz iradeliyim bu konularda.sadece merak ettigim cok bilgim yok benim bu deger konularindabugun cikan deger persembe gunune kadar düser mi yukselir mi.mantiken yukselmesi veya stabil klmasi lazim sanirim.
5. Gün cnm evet ama nasip önemli bence hiçbirşeyin önemi yok . Az kaldı bu zamana gelene kadar bile ne kader bekledikEvet 3. Gün embriyosu.senin 5. Gün mü
Tabi hayırlısı herşeyin
Evetttt. Birde benden 1 tanecik yumurta toplandı, döllenip transfer yapılması bile mucize ya. Bende illa olsun diye değil hayırlısı olsun diye dua ediyorum. Bilmiyoruz ne hayırlı ne değil5. Gün cnm evet ama nasip önemli bence hiçbirşeyin önemi yok . Az kaldı bu zamana gelene kadar bile ne kader bekledik
Kasık agrılarım ilk iki gün çok fazlaydi ve sonra gecmisti ama bugunde ilk gun gibiyim.sizdede varmi bu sekilde belirtiler.dun gerci epey ayakta kaldim sanirim ondan2 katına çakması lazım diyorlar betanın cnm giderek yükselmesi lazım. Heveslendim bende ama bekleyecem bu sefer
Canım benim birinci tedavimde de tek embriyom vardı anlıyorum seni. Ama iyi düşünelimEvetttt. Birde benden 1 tanecik yumurta toplandı, döllenip transfer yapılması bile mucize ya. Bende illa olsun diye değil hayırlısı olsun diye dua ediyorum. Bilmiyoruz ne hayırlı ne değil
Bende de var hatta dün gece çok şiddetliydi ağrılarım çok moralim bozuldu bu duruma. Bende ataktayım cnm yemeğimi falan yapıyorum yürüyüş yapıyorum doktor normal hayatına dön dedi. Sadece temizlik yapmıyorumKasık agrılarım ilk iki gün çok fazlaydi ve sonra gecmisti ama bugunde ilk gun gibiyim.sizdede varmi bu sekilde belirtiler.dun gerci epey ayakta kaldim sanirim ondan