• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Spektulumdan korkuyorum daha önce bir asilama geçmişim var
Evet spekulum da bir sorun ama rahim filminde can yakan verdikleri basınçlı su. Eğer tüpleriniz kapalıysa canınız acımayacak ama acıksa canınız yanacak yalan söylemenin bir anlamı yok kısa sürüyor ama can yakıyor. O acıyı yasamıs bırı olarak suan tekrar cekılmek zorunda kalsam kesınlıkle anesteziyle derım. Yani burda çok basit acısız birşey gibi anlatmışlar garibime gitti canımda tatlı değildir evde 3 düşük yaptım

Evet spekulum da bir sorun ama rahim filminde can yakan verdikleri basınçlı su. Eğer tüpleriniz kapalıysa canınız acımayacak ama acıksa canınız yanacak yalan söylemenin bir anlamı yok kısa sürüyor ama can yakıyor. O acıyı yasamıs bırı olarak suan tekrar cekılmek zorunda kalsam kesınlıkle anesteziyle derım. Yani burda çok basit acısız birşey gibi anlatmışlar garibime gitti canımda tatlı değildir evde 3 düşük yaptım
Herkesin tecrübesi farklı olduğu için bu yorumları yapmış olabilir miyiz yalanla ne ilgisi olabilir 😊 kendi açımdan rahatsız ettiğini ve adet ağrısına benzer ağrı yaptığını söyledim, tamamen acısız olma ihtimali yok zaten ki kimse bunu söylememiş. Bana kalırsa da anestezi almayı gerektirecek bir işlem değil. Bana da sizin ağır yorumunuz garip geldi

Rabbim kucağınizi doldursun inşallah bir daha yaşatmasın ❣️

Herkesin tecrübesi farklı olduğu için bu yorumları yapmış olabilir miyiz yalanla ne ilgisi olabilir 😊 kendi açımdan rahatsız ettiğini ve adet ağrısına benzer ağrı yaptığını söyledim, tamamen acısız olma ihtimali yok zaten ki kimse bunu söylememiş. Bana kalırsa da anestezi almayı gerektirecek bir işlem değil. Bana da sizin ağır yorumunuz garip geldi
Bence acı esigiyle alakalı bir durum değil doktorlarımızla alakalı çünkü herkes farklı yorumlarda bulunuyor

Arkadaşlar merhaba acaba aramızda estofrem kullanan oldu mu faydası varmı ? Tüp bebek yapmadım fakat başka tedavi yöntemi ile doktorum bana onu verdi tecrübeli arkadaşlar varsa yazsın lütfen 🙏🏼

Arkadaşlar merhaba acaba aramızda estofrem kullanan oldu mu faydası varmı ? Tüp bebek yapmadım fakat başka tedavi yöntemi ile doktorum bana onu verdi tecrübeli arkadaşlar varsa yazsın lütfen 🙏🏼
Tüp bebek tedavisinde kullanıyorum ben canım. Rahim kalınlaşması için kullanıyorum

Spektulumdan korkuyorum daha önce bir asilama geçmişim var
rahım fılmı eger cihaz C kollu ise coık rahat oluyor, 2 kere çektırdım canım,
2de asılamam, 1 tup bebek gecmısım var.
kendını kasma sonunun guzel olacagını bunun bır basamak oldugunu düşün, ınsallah sorunsuz atlatırsın.
Istanbulda ısen Echomarı onerırım, 5-7 dk suruyor ve cok az adet sancısı oluyor

rahım fılmı eger cihaz C kollu ise coık rahat oluyor, 2 kere çektırdım canım,
2de asılamam, 1 tup bebek gecmısım var.
kendını kasma sonunun guzel olacagını bunun bır basamak oldugunu düşün, ınsallah sorunsuz atlatırsın.
Istanbulda ısen Echomarı onerırım, 5-7 dk suruyor ve cok az adet sancısı oluyor
Doktorum acı çekmeyecegimi söyledi ama işte korkmuyor değilim. Ben hataydayim bu arada tedavim burda gerçekleşiyor

Back