Bilmiyorum inanki ben korkmuştum açıkcasıBende özele giriyorum lakin doktorum ilişkide acı cekmiyorsan eğer bunda da cekmezsin dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim
- Konu Sahibi Perim007
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Spektulumdan korkuyorum daha önce bir asilama geçmişim varAy ne saçma bişey söylemiş yaa aynı şey olur mu hiç bana da anestezili çektiler ağrı olabilir diye ki genelde öyle yapıyolar ne gerek var o acıyı çekmeye. İlişki ile bağlantı kurması da ayrı garip
- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Evet spekulum da bir sorun ama rahim filminde can yakan verdikleri basınçlı su. Eğer tüpleriniz kapalıysa canınız acımayacak ama acıksa canınız yanacak yalan söylemenin bir anlamı yok kısa sürüyor ama can yakıyor. O acıyı yasamıs bırı olarak suan tekrar cekılmek zorunda kalsam kesınlıkle anesteziyle derım. Yani burda çok basit acısız birşey gibi anlatmışlar garibime gitti canımda tatlı değildir evde 3 düşük yaptımSpektulumdan korkuyorum daha önce bir asilama geçmişim var
- 14 Mayıs 2023
- 1.429
- 1.339
- 53
- 37
Merhaba, bende çektirdim acımadı gerçekten sadece baskı hissi oldu bende o kadarKızlar rahim filmi salı günü öğleden sonra çekilecek. Anestezi önermiyoruz diyorlar çok korkuyorum ama doktorumun sayfasına girdiğimde ağrısız rahim filmi yazıyor bu nasıl oluyor acaba
- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Herkesin tecrübesi farklı olduğu için bu yorumları yapmış olabilir miyiz yalanla ne ilgisi olabilir kendi açımdan rahatsız ettiğini ve adet ağrısına benzer ağrı yaptığını söyledim, tamamen acısız olma ihtimali yok zaten ki kimse bunu söylememiş. Bana kalırsa da anestezi almayı gerektirecek bir işlem değil. Bana da sizin ağır yorumunuz garip geldiEvet spekulum da bir sorun ama rahim filminde can yakan verdikleri basınçlı su. Eğer tüpleriniz kapalıysa canınız acımayacak ama acıksa canınız yanacak yalan söylemenin bir anlamı yok kısa sürüyor ama can yakıyor. O acıyı yasamıs bırı olarak suan tekrar cekılmek zorunda kalsam kesınlıkle anesteziyle derım. Yani burda çok basit acısız birşey gibi anlatmışlar garibime gitti canımda tatlı değildir evde 3 düşük yaptım
Rabbim kucağınizi doldursun inşallah bir daha yaşatmasınEvet spekulum da bir sorun ama rahim filminde can yakan verdikleri basınçlı su. Eğer tüpleriniz kapalıysa canınız acımayacak ama acıksa canınız yanacak yalan söylemenin bir anlamı yok kısa sürüyor ama can yakıyor. O acıyı yasamıs bırı olarak suan tekrar cekılmek zorunda kalsam kesınlıkle anesteziyle derım. Yani burda çok basit acısız birşey gibi anlatmışlar garibime gitti canımda tatlı değildir evde 3 düşük yaptım
Ya öyle mi inşallah bende bu yorumu yazarım burayaMerhaba, bende çektirdim acımadı gerçekten sadece baskı hissi oldu bende o kadar
Bence acı esigiyle alakalı bir durum değil doktorlarımızla alakalı çünkü herkes farklı yorumlarda bulunuyorHerkesin tecrübesi farklı olduğu için bu yorumları yapmış olabilir miyiz yalanla ne ilgisi olabilir kendi açımdan rahatsız ettiğini ve adet ağrısına benzer ağrı yaptığını söyledim, tamamen acısız olma ihtimali yok zaten ki kimse bunu söylememiş. Bana kalırsa da anestezi almayı gerektirecek bir işlem değil. Bana da sizin ağır yorumunuz garip geldi
- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Bence de acı esigiyle ilgili değil. Herkesin yumurtalık/rahim durumu farklı, o yüzden yaşanan acı da değişir zatenBence acı esigiyle alakalı bir durum değil doktorlarımızla alakalı çünkü herkes farklı yorumlarda bulunuyor
Tüp bebek tedavisinde kullanıyorum ben canım. Rahim kalınlaşması için kullanıyorumArkadaşlar merhaba acaba aramızda estofrem kullanan oldu mu faydası varmı ? Tüp bebek yapmadım fakat başka tedavi yöntemi ile doktorum bana onu verdi tecrübeli arkadaşlar varsa yazsın lütfen
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
rahım fılmı eger cihaz C kollu ise coık rahat oluyor, 2 kere çektırdım canım,Spektulumdan korkuyorum daha önce bir asilama geçmişim var
2de asılamam, 1 tup bebek gecmısım var.
kendını kasma sonunun guzel olacagını bunun bır basamak oldugunu düşün, ınsallah sorunsuz atlatırsın.
Istanbulda ısen Echomarı onerırım, 5-7 dk suruyor ve cok az adet sancısı oluyor
Doktorum acı çekmeyecegimi söyledi ama işte korkmuyor değilim. Ben hataydayim bu arada tedavim burda gerçekleşiyorrahım fılmı eger cihaz C kollu ise coık rahat oluyor, 2 kere çektırdım canım,
2de asılamam, 1 tup bebek gecmısım var.
kendını kasma sonunun guzel olacagını bunun bır basamak oldugunu düşün, ınsallah sorunsuz atlatırsın.
Istanbulda ısen Echomarı onerırım, 5-7 dk suruyor ve cok az adet sancısı oluyor
Kaçıncı gününüzdüKızlar benim idrar testim negatif oldu bu seferde tutmadı
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
çok uzgunum canımm ya,Kızlar benim idrar testim negatif oldu bu seferde tutmadı
ınsallah Rabbım ummadıgın anda versın saglıkla,
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
anladım canım, dogru ınsan ılk olunca korkuyor..Doktorum acı çekmeyecegimi söyledi ama işte korkmuyor değilim. Ben hataydayim bu arada tedavim burda gerçekleşiyor
yanı makıne eger c kollu ıse cok hafıf sancı oluyor..
gecmıs olsun
İnşallah ama artık gücüm kalmadı yani bundan sonra hastanenin önünden bile geçmek istemiyorumçok uzgunum canımm ya,
ınsallah Rabbım ummadıgın anda versın saglıkla,
12.gündü 5. Gün embryosuydu olsa çıkardı mutlakaKaçıncı gününüzdü
Çok geçmiş olsun. Dondurulmuş embriyonuz varmı peki pes etmeyin lütfen Rabbim sabredenlerle beraber12.gündü 5. Gün embryosuydu olsa çıkardı mutlaka