Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim
- Konu Sahibi Perim007
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
Ben hergun içtim canım faydalı diye okumuştum bence iç hergunKızlar havuç suyu içsek faydası olur mu yoksa tutunmayı zorlaştırır mı bilginiz varmı duydunuz mu hiç?
- 1 Mart 2021
- 405
- 390
- 53
- 33
- 10 Ocak 2022
- 149
- 161
- 33
Ben de 24 Mayıs’ta transfer oldum 3 Haziran tahlil günüm günler geçmiyo sankii23 mayısta transfer oldum. Benimle aynı zamanda transfer olan yok sanırım. En geç ben olmuşum
- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
Evetttt peki çalışıyor musunBen de 24 Mayıs’ta transfer oldum 3 Haziran tahlil günüm günler geçmiyo sankii
- 10 Ocak 2022
- 149
- 161
- 33
Evet ama kendi işim olduğu için transferden beri evden çalışıyorum pazartesi gidip gelmeye başlarım vakit geçmiyo çünkü evdeEvetttt peki çalışıyor musun
- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
Bende pazartesi günü başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse, evde yat yat vakit geçmiyorEvet ama kendi işim olduğu için transferden beri evden çalışıyorum pazartesi gidip gelmeye başlarım vakit geçmiyo çünkü evde
Bende dün oldum sizden sonra ben varım sanırım kaçıncı gün embriyosuydu acaba benim 3. Gün çift embriyo23 mayısta transfer oldum. Benimle aynı zamanda transfer olan yok sanırım. En geç ben olmuşum
- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
Benimde 3. Gün embriyosu ama tekBende dün oldum sizden sonra ben varım sanırım kaçıncı gün embriyosuydu acaba benim 3. Gün çift embriyo
Canım ben özellikle sordum ağrılı mı diye ağrılı ama anestezimiz yok dediler ben gidip özel hastanede anestezili çektirdim özeldeki doktor cd verdi onu kendi doktoruma götürdüm hiç gerek yok bence o acıyı çekmeyeKızlar rahim filmi salı günü öğleden sonra çekilecek. Anestezi önermiyoruz diyorlar çok korkuyorum ama doktorumun sayfasına girdiğimde ağrısız rahim filmi yazıyor bu nasıl oluyor acaba
Ay hayırlı haberler alalım inşallah heyecanla bekliyorum test günümüBenimde 3. Gün embriyosu ama tek
Aynen bende yazdığın gibi hissediyorum canım ya inşallah pozitifi görürzAslinda regl agrisi gibide degil genelde tek tarafli ve kasigimin daha asagisi hatta cogu zaman bacagima iniyor sıcak sıcak
Hastanede mi yaptırıyorsun canım iğneni ben evde kendim yapıyorum daBanada 1 haziran dedi test günü ama ne kadar sabrederim bilmiyorum.bugun pruloton yaptirmaya gittigimde hstye acaba kan versem mi diyorum.sonra diyorum hayir cok erken.ama en azindan degerimi ogrenirim.
Bende özele giriyorum lakin doktorum ilişkide acı cekmiyorsan eğer bunda da cekmezsin dediCanım ben özellikle sordum ağrılı mı diye ağrılı ama anestezimiz yok dediler ben gidip özel hastanede anestezili çektirdim özeldeki doktor cd verdi onu kendi doktoruma götürdüm hiç gerek yok bence o acıyı çekmeye
- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Çok ağrılı bir işlem değil evet. Filmin cekilecegi odaya geçip uzaniyorsun, üstünde filmi çekecek olan makine var. Doktor önce rahim ağzını temizliyor. Sonra bir sıvı vererek filmi çekiyorlar. Bende adet ağrısına benzer bir ağrı oldu o sıvıyı verdiklerinde hissediyorsun rahatsız ediyor biraz. Çok uzun sürmüyor zaten. Sonrasında kanaman olabiliyor hazırlıklı gidersin. Korkma ama dayanilmayacak bir işlem değilKızlar rahim filmi salı günü öğleden sonra çekilecek. Anestezi önermiyoruz diyorlar çok korkuyorum ama doktorumun sayfasına girdiğimde ağrısız rahim filmi yazıyor bu nasıl oluyor acaba
Çok teşekkür ederim bir nebze de olsa içimi rahatlattınızÇok ağrılı bir işlem değil evet. Filmin cekilecegi odaya geçip uzaniyorsun, üstünde filmi çekecek olan makine var. Doktor önce rahim ağzını temizliyor. Sonra bir sıvı vererek filmi çekiyorlar. Bende adet ağrısına benzer bir ağrı oldu o sıvıyı verdiklerinde hissediyorsun rahatsız ediyor biraz. Çok uzun sürmüyor zaten. Sonrasında kanaman olabiliyor hazırlıklı gidersin. Korkma ama dayanilmayacak bir işlem değil
İnceleri kendim yapiyorum bu kalcadan olantransfer gunu ve 5 gun sonra tekrar etmemi istedi.Hastanede mi yaptırıyorsun canım iğneni ben evde kendim yapıyorum da
Hastanede mi yaptırıyorsun canım iğneni ben evde kendim yapıyorum da
İnceleri kendim yapiyorum bu kalcadan olantransfer gunu ve 5 gun sonra tekrar etmemi istediHastanede mi yaptırıyorsun canım iğneni ben evde kendim yapıyorum da
- 10 Ocak 2022
- 149
- 161
- 33
Ay ne saçma bişey söylemiş yaa aynı şey olur mu hiç bana da anestezili çektiler ağrı olabilir diye ki genelde öyle yapıyolar ne gerek var o acıyı çekmeye. İlişki ile bağlantı kurması da ayrı garipBende özele giriyorum lakin doktorum ilişkide acı cekmiyorsan eğer bunda da cekmezsin dedi