- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
İnşallah canım sağolHayırlı olsun canım inşallah artar değerin sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sağolHayırlı olsun canım inşallah artar değerin sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle
Ben opu için 3.gün transfer için 2.gün gitmiştim, dondurulmuş transfer yapıldı bana. 2 ya da 3.gunu gidiliyor hafta sonuna denk gelme durumuna da bakarakEvet inşallah başlayacağım. 2 aşılamadan sonra bu ilk tüp bebek denemesi olacak.
Yumurta toplama için adetin ikinci günü iğne olmaya başlamıştım ben doktorun veya hemşirene bi sorsaydın, ona göre ilaçlarını yazarlar ve başlardınEvet inşallah başlayacağım. 2 aşılamadan sonra bu ilk tüp bebek denemesi olacak.
Devlette yaptırıyorum 1. Gun cumaya gelirse 2. Gun c.tesi 3. Gun pazar olacak bu durumda 4. Gun gidebilecegimYumurta toplama için adetin ikinci günü iğne olmaya başlamıştım ben doktorun veya hemşirene bi sorsaydın, ona göre ilaçlarını yazarlar ve başlardın
Adetinin 1. Gün git arkadaşım. Adetin 2. Günün de de hap ve iğnelere başlarsın. Adetliyken sadece kontrol var başka bir şey yapılmadı banaDevlette yaptırıyorum 1. Gun cumaya gelirse 2. Gun c.tesi 3. Gun pazar olacak bu durumda 4. Gun gidebilecegim
Evet adetn ilk günü git öyleyse canımDevlette yaptırıyorum 1. Gun cumaya gelirse 2. Gun c.tesi 3. Gun pazar olacak bu durumda 4. Gun gidebilecegim
Kaç yumurtaniz oluşmuştu acaba kaçıncı gün transfer edildi. ProbleminizneMerhabalar kızlar benim 2. Tüp bebek denemem 16 Mayıs'ta transfer oldum bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz
Problem yok cnm sebebsiz infertilite 30 yumurtadan 10 tanesi 5 güne gtti cnmKaç yumurtaniz oluşmuştu acaba kaçıncı gün transfer edildi. Probleminizne
Çok yumurtaniz oluşmuş pcoslusunuz o zamanProblem yok cnm sebebsiz infertilite 30 yumurtadan 10 tanesi 5 güne gtti cnm
Hayırlı olsun şimdiden bu sefer tutar inşallah sağlıklı bir bebisiniz olur belki önceki mesajlarda okumussunuzdur ben kandaki testte pozitifi gördüm çok şükür ama değerlerim düşük doktor pazartesi tekrar çağırdı. Tutunmasiyla bitmiyormus yahu, kese gözüktü mu kalp atışı duyuldu mu sonra tarama testleri vsMerhaba arkadaşlar bende 22 sinde 5. Gün embriyosu transfer oldum. Çok korkuyorum 2. Denemem zaman geçmiyor sizler nasılsınız
İnşallah giderek yükselir değeriniz güzel haberler alırsınız malesef her aşaması ayrı stresli ilk denememizde herşey yolundaydı kalp atışı kesesi hiçbir sıkıntı yoktu bir gece düşük yaptım ve kürtaja alındım acilen bakalım inşallah çok güzel haberler alırız bu sefer insan birileriyle paylaşmak istiyor gerçekten çok stresliHayırlı olsun şimdiden bu sefer tutar inşallah sağlıklı bir bebisiniz olur belki önceki mesajlarda okumussunuzdur ben kandaki testte pozitifi gördüm çok şükür ama değerlerim düşük doktor pazartesi tekrar çağırdı. Tutunmasiyla bitmiyormus yahu, kese gözüktü mu kalp atışı duyuldu mu sonra tarama testleri vs
Merhabaa bana da 24 ünde transfer yapıldı 5. gün embriyosu. Benim ilk denemem ama gerçekten hiç zaman geçmiyo sanki nolacak böyleMerhaba arkadaşlar bende 22 sinde 5. Gün embriyosu transfer oldum. Çok korkuyorum 2. Denemem zaman geçmiyor sizler nasılsınız
Zaman durdu gerçekten evde test yapmıştım ilk transferimde 7. Gün pozitifi görmüştüm bu sefer o kadar korkuyorum ki bekleyeceğim test gününe kadarMerhabaa bana da 24 ünde transfer yapıldı 5. gün embriyosu. Benim ilk denemem ama gerçekten hiç zaman geçmiyo sanki nolacak böyle
Sakıncası yoksa ve sizi üzmezsem ilkinde ne olmuştu?Zaman durdu gerçekten evde test yapmıştım ilk transferimde 7. Gün pozitifi görmüştüm bu sefer o kadar korkuyorum ki bekleyeceğim test gününe kadar
Aslında bir sorun yoktu bir gece aniden kanamam oldu ve düşük yaptım malesef. Hep korkuyorum artık umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bu seferSakıncası yoksa ve sizi üzmezsem ilkinde ne olmuştu?
Benim de ilk gebeliğim doğal yoldan olmuştu, 10 haftaya kadar hiçbir şey yoktu ama sonradan kanama alanı oluşmuştu sonra ben de düşük yapmıştım. Peşine 2 kimyasal gebelik sonra 2 aşılama sonra 1 kimyasal gebelik daha derken tüp bebeğe karar verdik. Umarım güzel sonuçlar alırız sağlıklı şekilde ilerler Allah yardımcımız olsunAslında bir sorun yoktu bir gece aniden kanamam oldu ve düşük yaptım malesef. Hep korkuyorum artık umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bu sefer
Ben de 10. Haftadaydım siz de baya kötü zamanlar geçirmişsiniz güzel haberler alırız üst üste inşallahBenim de ilk gebeliğim doğal yoldan olmuştu, 10 haftaya kadar hiçbir şey yoktu ama sonradan kanama alanı oluşmuştu sonra ben de düşük yapmıştım. Peşine 2 kimyasal gebelik sonra 2 aşılama sonra 1 kimyasal gebelik daha derken tüp bebeğe karar verdik. Umarım güzel sonuçlar alırız sağlıklı şekilde ilerler Allah yardımcımız olsun