• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Evet inşallah başlayacağım. 2 aşılamadan sonra bu ilk tüp bebek denemesi olacak.
Yumurta toplama için adetin ikinci günü iğne olmaya başlamıştım ben doktorun veya hemşirene bi sorsaydın, ona göre ilaçlarını yazarlar ve başlardın

Yumurta toplama için adetin ikinci günü iğne olmaya başlamıştım ben doktorun veya hemşirene bi sorsaydın, ona göre ilaçlarını yazarlar ve başlardın
Devlette yaptırıyorum 1. Gun cumaya gelirse 2. Gun c.tesi 3. Gun pazar olacak bu durumda 4. Gun gidebilecegim

Merhaba kızlar bende 24 Nisan'da başladım bu sürece. 6 Mayıs'ta opu işlemi gerçekleşti 15 yumurta toplandı 7si donduruldu kaliteleri gayet iyi dendi. Opuden sonra 19 Mayıs adet oldum bitince rahim filmi ve bir sonraki adetde transfer hazırlığı olacak. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ❣️

Merhaba arkadaşlar bende 22 sinde 5. Gün embriyosu transfer oldum. Çok korkuyorum 2. Denemem zaman geçmiyor sizler nasılsınız
Hayırlı olsun şimdiden 🤍 bu sefer tutar inşallah sağlıklı bir bebisiniz olur 🥰 belki önceki mesajlarda okumussunuzdur ben kandaki testte pozitifi gördüm çok şükür ama değerlerim düşük doktor pazartesi tekrar çağırdı. Tutunmasiyla bitmiyormus yahu, kese gözüktü mu kalp atışı duyuldu mu sonra tarama testleri vs 🙈🙈

Hayırlı olsun şimdiden 🤍 bu sefer tutar inşallah sağlıklı bir bebisiniz olur 🥰 belki önceki mesajlarda okumussunuzdur ben kandaki testte pozitifi gördüm çok şükür ama değerlerim düşük doktor pazartesi tekrar çağırdı. Tutunmasiyla bitmiyormus yahu, kese gözüktü mu kalp atışı duyuldu mu sonra tarama testleri vs 🙈🙈
İnşallah giderek yükselir değeriniz güzel haberler alırsınız ☺️ malesef her aşaması ayrı stresli ilk denememizde herşey yolundaydı kalp atışı kesesi hiçbir sıkıntı yoktu bir gece düşük yaptım ve kürtaja alındım acilen🥺 bakalım inşallah çok güzel haberler alırız bu sefer insan birileriyle paylaşmak istiyor gerçekten çok stresli

Merhabaa bana da 24 ünde transfer yapıldı 5. gün embriyosu. Benim ilk denemem ama gerçekten hiç zaman geçmiyo sanki nolacak böyle🥹
Zaman durdu gerçekten 🥲 evde test yapmıştım ilk transferimde 7. Gün pozitifi görmüştüm bu sefer o kadar korkuyorum ki bekleyeceğim test gününe kadar

Aslında bir sorun yoktu bir gece aniden kanamam oldu ve düşük yaptım malesef. Hep korkuyorum artık umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bu sefer
Benim de ilk gebeliğim doğal yoldan olmuştu, 10 haftaya kadar hiçbir şey yoktu ama sonradan kanama alanı oluşmuştu sonra ben de düşük yapmıştım. Peşine 2 kimyasal gebelik sonra 2 aşılama sonra 1 kimyasal gebelik daha derken tüp bebeğe karar verdik. Umarım güzel sonuçlar alırız sağlıklı şekilde ilerler Allah yardımcımız olsun🙏🏻💖

Benim de ilk gebeliğim doğal yoldan olmuştu, 10 haftaya kadar hiçbir şey yoktu ama sonradan kanama alanı oluşmuştu sonra ben de düşük yapmıştım. Peşine 2 kimyasal gebelik sonra 2 aşılama sonra 1 kimyasal gebelik daha derken tüp bebeğe karar verdik. Umarım güzel sonuçlar alırız sağlıklı şekilde ilerler Allah yardımcımız olsun🙏🏻💖
Ben de 10. Haftadaydım 🥺 siz de baya kötü zamanlar geçirmişsiniz güzel haberler alırız üst üste inşallah 😌

Back