Evet çok şükür tıkalı değil bir problem yokNe güzel tüpleriniz tıkalı değil herhalde benimde acısız olmuştu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim
- Konu Sahibi Perim007
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederimO da geçiyor zaten uzun sürmüyor, geçmiş olsun
- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Yok istemedi hiç vermeyeyim o zamanistedi mi bidaha senden istemediyse hiç verip kafanı karıştırma
- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
Daha erken değil mi, bende 23 mayısta transfer oldum bekliyorum dahaKızlar benım 8. Günümdü bugun 2.5 cıkmıs degerım
- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Oğlumda 9. Gün 125 cıkmıstı 8. Gün cok erken degıl yarında kan vermeyı düşünüyorum artmazsa bırakıcam ilaçlarıDaha erken değil mi, bende 23 mayısta transfer oldum bekliyorum daha
- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
Ama normalde bana doktor 12. Gün kan tahlili yap dedi belki artar o zamana kadarOğlumda 9. Gün 125 cıkmıstı 8. Gün cok erken degıl yarında kan vermeyı düşünüyorum artmazsa bırakıcam ilaçları
- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Doktora sormadan birakma ilaçları o da bi yorum yapsın bakalımOğlumda 9. Gün 125 cıkmıstı 8. Gün cok erken degıl yarında kan vermeyı düşünüyorum artmazsa bırakıcam ilaçları
- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Yazdım haber bekliyorumDoktora sormadan birakma ilaçları o da bi yorum yapsın bakalım
Öncelikle cok gecmiş olsun rabbim tez zamanda yavrularınızı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bende çift embriyo transferi oldum daha sonucumu almadım bu 3. Deneme 33 yaşındayım sizin yaşınız kaç acabaHerkese merhaba ben 13 mayısta iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum.
İlk günden beri çok kötü bel ağrım ve kasıklarımda ağrı vardı ben bütün belirtileri iyi şeylere yordum hep
Bugün maalesef negatif sonucumu aldım, donmuş embriyom yok o yüzden hayırlısı bu diyorum
Sizlere de söylemek istediğim lütfen belirti hissetmeyenler kendini kötü hissetmesin hiç bebekle alakası olmuyor erken dönemde
Herkese pozitif sonuçlar diliyorum
Ben özelde yaptırdım tüp bebek canım 10 gün rapor almıştımArkadaşlar merhaba çalışıp aynı zamanda tüp bebek yaptıran var mı aranızda. Özellikle devlette yaptıranlar için izin için rapor veriyorlar mı? Veriyorlarsa kaç gün?
Merhaba 26 benim yaşımÖncelikle cok gecmiş olsun rabbim tez zamanda yavrularınızı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bende çift embriyo transferi oldum daha sonucumu almadım bu 3. Deneme 33 yaşındayım sizin yaşınız kaç acaba
Teşekkür ederim
Yok cnm 4 çıktı sonucMerhaba sonucunuz ne oldu
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
kımyasal mı olmus?Yok cnm 4 çıktı sonuc
Anlayamadım ki kuşum ayın 16.sinda transfer oldum 28i evde idrar testi negatif çıktı 29 kan testim de 4 çıktı. Hiç pozitiflik görmedim 5in altını yok kabul ediyorlarmış zaten. Kendi doktoruma da gitmedim sinirimden sağlık ocağında yaptırdım bu testi transfer yapılan merkez aradı dün illa gel diye durumu anlattım 5in altındaysa yok kabul ediyoruz dedi zaten ama inceden yükselip sonra mi düştü değerim kan vermediğin için anlayamadım tabi. Pazar günü ilaçları kestim ama hala âdet olmadım kafam karıştı ne oldu anlamadimkımyasal mı olmus?
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
anladım canımm belkıde yukselıpp düşmüş olabılır,Anlayamadım ki kuşum ayın 16.sinda transfer oldum 28i evde idrar testi negatif çıktı 29 kan testim de 4 çıktı. Hiç pozitiflik görmedim 5in altını yok kabul ediyorlarmış zaten. Kendi doktoruma da gitmedim sinirimden sağlık ocağında yaptırdım bu testi transfer yapılan merkez aradı dün illa gel diye durumu anlattım 5in altındaysa yok kabul ediyoruz dedi zaten ama inceden yükselip sonra mi düştü değerim kan vermediğin için anlayamadım tabi. Pazar günü ilaçları kestim ama hala âdet olmadım kafam karıştı ne oldu anlamadim
ınsallaahh bundan sonrası cok guzel olsun, saglıkla en kısa zamanda nasıp etsın Allahım hepımızee,aminnn
Amin cnm inşallah sen nasılsın bitanem nasıl gidiyoranladım canımm belkıde yukselıpp düşmüş olabılır,
ınsallaahh bundan sonrası cok guzel olsun, saglıkla en kısa zamanda nasıp etsın Allahım hepımızee,aminnn
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İyiyim şükür kuzum bende napiyim korunma süren var ya şuan beklemedeyizAmin cnm inşallah sen nasılsın bitanem nasıl gidiyor
- 31 Mayıs 2023
- 8
- 1
- 1
- 28
- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 23
- 33
Merhaba 29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum. 5.günüm ilk günü saymassak eğer. Yorumlara bakıyorum bazen seviniyor bazen üzülüyorum. Benimde transfer sonrasından başlayarak giderek artan sağ kasığımda batma oluşuyor. Lekelenme yok . Göğüslerde hassasiyet yok . Bazıları bu şekilde negatif görmüş sonucunu. Zaman hiç geçmiyor. Rabb'im yardımcımız olsun inşallah