Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Tabi öyle. Ben 6 ay önce doğal yolla hamile kaldım. Pozitif olduğumu öğrenince herkese söyledim ama dış gebelik oldu. Beta değeri 2 katı artmadı ve tüpte kalmış yani kalp atışı duyana kadar kimseye söylememek lazım

Banada 1 haziran dedi test günü ama ne kadar sabrederim bilmiyorum.bugun pruloton yaptirmaya gittigimde hstye acaba kan versem mi diyorum.sonra diyorum hayir cok erken.ama en azindan degerimi ogrenirim.

Banada 1 haziran dedi test günü ama ne kadar sabrederim bilmiyorum.bugun pruloton yaptirmaya gittigimde hstye acaba kan versem mi diyorum.sonra diyorum hayir cok erken.ama en azindan degerimi ogrenirim.
7. Günde idrarda bile çıkan çok var aslında ama ben artık cesaretimi yitirdim bence sende bekle sabırla

7. Günde idrarda bile çıkan çok var aslında ama ben artık cesaretimi yitirdim bence sende bekle sabırla
Ben morelimin bozulacagini sanmam ya biraz iradeliyim bu konularda.sadece merak ettigim cok bilgim yok benim bu deger konularindabugun cikan deger persembe gunune kadar düser mi yukselir mi.mantiken yukselmesi veya stabil klmasi lazim sanirim.

Ben morelimin bozulacagini sanmam ya biraz iradeliyim bu konularda.sadece merak ettigim cok bilgim yok benim bu deger konularindabugun cikan deger persembe gunune kadar düser mi yukselir mi.mantiken yukselmesi veya stabil klmasi lazim sanirim.
2 katına çakması lazım diyorlar betanın cnm giderek yükselmesi lazım. Heveslendim bende ama bekleyecem bu sefer

5. Gün cnm evet ama nasip önemli bence hiçbirşeyin önemi yok . Az kaldı bu zamana gelene kadar bile ne kader bekledik
Evetttt. Birde benden 1 tanecik yumurta toplandı, döllenip transfer yapılması bile mucize ya. Bende illa olsun diye değil hayırlısı olsun diye dua ediyorum. Bilmiyoruz ne hayırlı ne değil

2 katına çakması lazım diyorlar betanın cnm giderek yükselmesi lazım. Heveslendim bende ama bekleyecem bu sefer
Kasık agrılarım ilk iki gün çok fazlaydi ve sonra gecmisti ama bugunde ilk gun gibiyim.sizdede varmi bu sekilde belirtiler.dun gerci epey ayakta kaldim sanirim ondan

Kasık agrılarım ilk iki gün çok fazlaydi ve sonra gecmisti ama bugunde ilk gun gibiyim.sizdede varmi bu sekilde belirtiler.dun gerci epey ayakta kaldim sanirim ondan
Bende de var hatta dün gece çok şiddetliydi ağrılarım çok moralim bozuldu bu duruma. Bende ataktayım cnm yemeğimi falan yapıyorum yürüyüş yapıyorum doktor normal hayatına dön dedi. Sadece temizlik yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…