• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Merhaba 29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum. 5.günüm ilk günü saymassak eğer. Yorumlara bakıyorum bazen seviniyor bazen üzülüyorum. Benimde transfer sonrasından başlayarak giderek artan sağ kasığımda batma oluşuyor. Lekelenme yok . Göğüslerde hassasiyet yok . Bazıları bu şekilde negatif görmüş sonucunu. Zaman hiç geçmiyor. Rabb'im yardımcımız olsun inşallah
Merhabalar bende 29 mayısta çift embriyo transfer oldum.bu 3. Transferim 33 yaşındayım daha önceki transferlerimde lekelenmem olmustu biri negatif oldu birinde tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum şimdi herhangi bir lekelenmem yok 9 haziran kan testi vericem inşallah hayırlı sonuclar alırız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Amin inşallah 🤲. Pozitif görürüz. Ama benim kan testi günüm ayın 12 sinde. Sizin 9 unda

Benim sonucum sanırım kimyasal gebelik kızlar, 8. Gün 20 çıkan değerim 10. Gün 23 çıktı hayırlısı herşeyin

Merhaba 29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum. 5.günüm ilk günü saymassak eğer. Yorumlara bakıyorum bazen seviniyor bazen üzülüyorum. Benimde transfer sonrasından başlayarak giderek artan sağ kasığımda batma oluşuyor. Lekelenme yok . Göğüslerde hassasiyet yok . Bazıları bu şekilde negatif görmüş sonucunu. Zaman hiç geçmiyor. Rabb'im yardımcımız olsun inşallah
Canim selam, bende hic lekelenme olmadi, suan 8.haftamdayim, gogus hassasiyetim basindan beri yok, bilmesem hamile degilim derim, sadece bir haftadir mide bulantim var. Kendini uzme herkeste bunlar yasanmiyor icini ferah tut 🌸

Kızlar günaydın idrar testi yaptım.

Eklentiler

• IMG_20230608_072319.jpg
    IMG_20230608_072319.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20230608_072317.jpg
    IMG_20230608_072317.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 23
selam kızlar 11. Gün 8,50 değer alan ve hamilelği yükselen oldu mu?

Back