- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Kan testini bekle o en garanti sonucu verir, umudunu kesme onu görmedenKızlar benim idrar testim negatif oldu bu seferde tutmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testini bekle o en garanti sonucu verir, umudunu kesme onu görmedenKızlar benim idrar testim negatif oldu bu seferde tutmadı
Verdim sonucu bekliyorumKan testini bekle o en garanti sonucu verir, umudunu kesme onu görmeden
7tane daha var ama ben birdaha baslayabilirmiyim bilmiyorumÇok geçmiş olsun. Dondurulmuş embriyonuz varmı peki pes etmeyin lütfen Rabbim sabredenlerle beraber
ama bak en azından bekeleyen embrıyoların var canım,hıc embrıyosu olmayanlarda var..7tane daha var ama ben birdaha baslayabilirmiyim bilmiyorum
Pes etme canım yıpratıcı bir süreç ama sonucuna odaklanmak gerek Rabbim verecektir. Embriyo sayımda gayet güzel7tane daha var ama ben birdaha baslayabilirmiyim bilmiyorum
Faydası varmı peki canım ? Kalınlaştı mı rahim veya bebek tutundu mu hiç ..Tüp bebek tedavisinde kullanıyorum ben canım. Rahim kalınlaşması için kullanıyorum
Rahim kalınlaştı canım trasfere uygun hale geldi ama ilk denemem de negatif oldu şimdi ikinci denemem baakalımFaydası varmı peki canım ? Kalınlaştı mı rahim veya bebek tutundu mu hiç ..
Merhaba sonucunuz ne olduVerdim sonucu bekliyorum
Geçmiştir heralde artık. Zaten saatli yapılan bir iğne etki etme anı belli bir zamanda denk geliyor, neredeyse 2 hafta olmuş geçer yaniKızlar ovitrelle etkisi ne zaman geçer 13 gün geçti iğnenin üstünden geçmiştir dimi
Hayırlısı olsun inşallahRahim kalınlaştı canım trasfere uygun hale geldi ama ilk denemem de negatif oldu şimdi ikinci denemem baakalım
Ne güzel tüpleriniz tıkalı değil herhalde benimde acısız olmuştuKızlar rahim filmi çekildi korktuğum gibi asla olmadı doktorum benimle konuşarak yaptı işlemi sadece hafif adet sancisi çekiyorum şuanda
O da geçiyor zaten uzun sürmüyor, geçmiş olsunKızlar rahim filmi çekildi korktuğum gibi asla olmadı doktorum benimle konuşarak yaptı işlemi sadece hafif adet sancisi çekiyorum şuanda
Seni görünce yanlış konuya girdim sandım merkezler arası bu kadar fark olabilmesi bana da ilginç geldi, ben de gidip sağlık ocağında kan versem mi diyordum ama ilk 2si hastanemdeydi diye kafam karıştı şimdiKızlar bende 18mayıs transfer oldum.5gün 25 7.gün 57 9.gün 253 11.gün 273 çıktı.25 ve 253 olan aynı merkez 57 ve 273 olan aynı merkezde yapıldı.merkezler arası beta bu kadar farklı olabilir mi?yarın kontrol amaçlı doktoruma gideceğim
istedi mi bidaha senden istemediyse hiç verip kafanı karıştırmaSeni görünce yanlış konuya girdim sandım merkezler arası bu kadar fark olabilmesi bana da ilginç geldi, ben de gidip sağlık ocağında kan versem mi diyordum ama ilk 2si hastanemdeydi diye kafam karıştı şimdi