- 27 Ağustos 2010
- 310
- 17
- 98
o zamannnn ben gherifime sölimmmm:)bizimde bereket altınımız olsun
o zamannnn ben gherifime sölimmmm:)bizimde bereket altınımız olsun
ay ay ben de diiim bariii
olsun tabi tatlım sende iste mesela benim paşamında hbri yokmuş öle bir adetten bizde böyle dedim tmm dedi öğrendi alıcak yani aşkım saolsun kırmıyor beni
bizimkide sağolsun kırmaz kız ama ne zaman böle bişi desem var ya çok pis kavga ediyoruz hani bi yerde bişi desem aa benmki yappar eder ya da demez desem ya inatlaşıyoruz kavga ediyoruz...
ay bide varya istisnasız ne zaman bir araya gelsek bir bardak çatır çatır ortadan 2 ye ayrılıyır biliyormusunuz ama biz bile inanamıyoruz artık alıştık gerci
kızlar kayınvalidem dediki ben söz tepsisi ile gondol aldım sen alma.. tepsiyi anladım da gondol ne işe yarıyo niçin alınırki nişanda:97:
benım bıldıgım kız ıstemeye gelırken gümüs gondolda cıkolata yaptırılır gondol olarak bir onu bılıyorum
kızlar kayınvalidem dediki ben söz tepsisi ile gondol aldım sen alma.. tepsiyi anladım da gondol ne işe yarıyo niçin alınırki nişanda:97:
o zaman niye bana sen alma diyoki çikolatanın koyulacağı gondolu ben niye alıyım
ama tepsiyi ben almak istiyodum şöyle süslü bişe alıcaktım szin sözünüz oldu galiba demi benim hepsi bi arada olacak çok heyecanlıyım:90: bugün kuyumcuya gittim atasayda beğendğim yüzüğü gösterdim aynısını 600 tl ye yaparız dedi.. atasayda 1100 tl idi çok sevindimmm
bende anlamadım canım acaba gondolda olmayan bır cıkolata alıp onun ıcıne mı koycak
benım sozum oldu canım evde olunca bence daha sıcak bır ortam olur cok heyecanlanmazsın dıye dusunuyorum.Bizde atasaydan aldık canm ikisi 1150 liraydı atasayda shopping fest. nedeniyle %15 indirim var bize 900 e bıraktılar.Senın begendıgın model nasıl taşlı mı
ben napcam bu kaynanayı
dün sözlümle evlerinin önünden gectik arabanın anahtarını bırakcaktı
biz gelirken balkondaydı kızıyla, bizi görünce iceri girdi:26: bizde babamla ve görümcemle konustuk gittik
nişana 1bucuk ay kalmıs kadının umrunda değil
hicbi hazırlık yaptığı yok
aradığı sorduğu yok annemde artık sıkıldı iyice benmi söyleyip durcam alısverise cıkalım bohca yapalım sunu yapalım bunu yapalım diye diyo haklı olarak
hala gezmesinde tozmasında umrunda değilizz
pffff benim daha sözüm olmadıı ama bende çok korkuorumm böle bi durumdaaan:18: canınızı sıkmayın boşverin dicem ama insanın da zoruna gider hakikaten haklı olarakk inş en kısa zamandaa düzelir cnmmm.çoğu kişiden duydum bu şikayeti nie böle yapıolarr anlamıorumm
ben napcam bu kaynanayı
biz gelirken balkondaydı kızıyla, bizi görünce iceri girdi:26: bizde babamla ve görümcemle konustuk gittik
aradığı sorduğu yok annemde artık sıkıldı iyice benmi söyleyip durcam alısverise cıkalım bohca yapalım sunu yapalım bunu yapalım diye diyo haklı olarak
bazı insanlar umursamaz oluyo sakın sen sorunu kendinde arama beni sevmiyo diye düşünme dediğim gibi kadının rahatlığındandır elbette gerekenleri yapacak belki de alışveriş için erken olduğunu düşünyodur sonuçta bir haftada halledilebilecek şeyler bakma biz hevesizimizden erken yapıyoz alışverişimizi:86:ben napcam bu kaynanayı
ah canım benim inşallah düzelir bir an önce kabullenir bu durumu ve olgun bir kadın anne gibi davranmaya başlar üzerine düşen vazifelerini yerne getirir netice de hiç birirmiz açıkta değiliz giydirsinler hepimizin herşeyi yapabilme gücü var illa ki insan tabikide düşünülmek önemsenmek istiyor...seni alışverişe çıkarmları hediyeler yollamalrı vs tabiki gerekiyor inşallah düzelir nişanlınla bu konuyu görüşüyormusunuz?
bazı insanlar umursamaz oluyo sakın sen sorunu kendinde arama beni sevmiyo diye düşünme dediğim gibi kadının rahatlığındandır elbette gerekenleri yapacak belki de alışveriş için erken olduğunu düşünyodur sonuçta bir haftada halledilebilecek şeyler bakma biz hevesizimizden erken yapıyoz alışverişimizi:86:
bazı insanlar umursamaz oluyo sakın sen sorunu kendinde arama beni sevmiyo diye düşünme dediğim gibi kadının rahatlığındandır elbette gerekenleri yapacak belki de alışveriş için erken olduğunu düşünyodur sonuçta bir haftada halledilebilecek şeyler bakma biz hevesizimizden erken yapıyoz alışverişimizi:86:
o zaten farkında canım ve annesini görmeye bile tahammülü yok sorunlu bi kadın gercekten normal değiloğluna annelik yapmıyoki bana kaynanalık yapsınn
belkide canım insallah dedğiniz gibi olurda özenmekle kalmam:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?