kızlarr heycan dorukta....
nişanı olan arkadaşlarım....hepiniz adına çok sevindim
maşallah stresli zor gınler geciriyoruz tabii inşallah bizde sizin gibi deriz burda...
Nişan provamız yapıldı...
Müziklerimiz tamam
davetyeler hala dağıtılıyor...
Kuaför&el çiçeğim&araba için görüşüldü randevular tamam...
:44::44::44:
nişanda kızlarımza dağıtacağımız şans bilekliklerimiz tamam...
liste yapmam gerek daha:26:
ayhh allah yardımcımız olsun..
nişan bitsin nişanlımlara gidip kalıcam 1 hafta
bu yogunluktan birbirimizi çok ihmal ettik çok özledik
nişanlandım o stres bitti en yakın zamanda albumler bolumunde paylasıcam fotolarımı ınsallah.Sizler naptınız kızlar unuttunuz bu topıgı
artık naişanlıyımmmmmmçok mutluyum kızlar herşey çok güzeldi Allah tamamına erdirsin herkeze nasip etsin böyle güzel duyguları şimdi sıra düğünü beklemedeee:103::123::119:
artık naişanlıyımmmmmmçok mutluyum kızlar herşey çok güzeldi Allah tamamına erdirsin herkeze nasip etsin böyle güzel duyguları şimdi sıra düğünü beklemedeee:103::123::119:
E düğün ne zaman nişan bitti düğün telaşı sardı beni
Benim de nişanım bu cumartesi çok heycanlıyımm
Bahçede yapacağımız için kalpli kalpli süslemeler aldım
Çarşamba günü bohçalarımı getirecekler biz de perşembe günü götüreceğiz bohçalarım hala bitmedi:18:
İnşallah hepimizin çok güzel gecer.
Benim de nişanım bu cumartesi çok heycanlıyımm
Bahçede yapacağımız için kalpli kalpli süslemeler aldım
Çarşamba günü bohçalarımı getirecekler biz de perşembe günü götüreceğiz bohçalarım hala bitmedi:18:
İnşallah hepimizin çok güzel gecer.
benim düğün seneye yaza tatlım bakalım tayinlere gör belli olcak tarih ama nasıl beklices bilmiyorumsenin bellimi düğünn
Bugün bohçalarım geliyor, ama moralim çok bozuk
Cumartesi nişanım var bahçede yapacağız, ama şuan hava yaz gününde gökgürültülü sağnak yağışlı napıcam ben yaa
tatlım hiç üzülme benim düğünde önce yağmur yağdı sonra dindi ama çok soğuktu millet üşümemek için daha çok oynadıen güzel günlerin bu zamanlar bence bırak bunları düşünme yoksa bu anın güzelliğini fark etmezsin.
Canım haklısın telaş yapmayayım diyorum ama bahçede olmasını çok istiyorum. Havalar ısınsın diye bekledik kaç zaman hep bahçemizde olsun istedim. Şimdi yağmur yağarsa eve tıkılıp kalıcaz o kadar kalabalık napcaz bilmem. Benim için dua edin nolur açsın hava
Sen atlatmışsın ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?