Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canım hayırlısı olsun :)

beyaz esyalarınızın hepsını ne kadara aldınız ?

Teşekkür ederim tatlım. Buzdolabı 8 kglık çamaşır makinesi 2 programlı bulaşık makinesi ve 55 ekran full hd monitör 4500 tl tuttu vadeli fiyatı.

Teşekkür ederim tatlım. Buzdolabı 8 kglık çamaşır makinesi 2 programlı bulaşık makinesi ve 55 ekran full hd monitör 4500 tl tuttu vadeli fiyatı.

Tesekkur Ederim Canım Bizde Arçelikten Fiyat Çıkartırdık Buzdolabı Çamasır Makinası Fırın Mikro Dalga Fırın Bulaşık Makinası Hepsi Toplam 5,000 Tuttu :)

Boshun Fiyatlarını Merak Ettim O Yüzden Sanada Sorayım Dedım :)

kuzular merhaba

island canım hayırlı olsun beyaz eşyalarınız...

bzim evde ankastreler var ocak davlumbaz bulaşık makinası...

bize sadece çamaşır makinası ile buzdolabı almak kalıyor...

buzdolabı smeg istiyorum smeg alıcaz inşallahh

kızlar nasılsınız bızde beyaz esyaları askım aldı samsung fırın hariç 3500 tuttu fırınıda en son alıcaz evın mutfagına gore.
bugun ıstanbulun altnı ustune getırdım ama hıc bır elbıseyı begenemedım begendıklerım fatıhte vardı onlardı 1500 den baslıyor bende kabarık modellerden vazgectım
osmanbeyde bır elbıse begendım hatta ayırttırdım yarın teslım alcam ama cok mu sade olur bılemedım sonucta salonda yapılcak...cok ama cok kararsız kaldım alırsam sora baska begenırsem dıye .......

Canım Hayırlısı Olsun Eşyalarınız.

Salonda Yapılcaksa Bence Kabarık Daha Uygun Olurdu . . . Ama Yinede Sen Bilirsin :)

Kiralık Nişanlıklar Var Hazır Oluyor Ben Gebzeden Buldum Hemde Fiyatı Çok Uyguna Geldi :)

İstersen Birde Orayı Gez Derim . . .

kızlar bu cuma yüzükleri teslim alıcas iyiki eksikleri tamamlamışız aşkım eğitime gitti dağ başına mayıs başına kadar yok inş. nişan ertelenmek zorunda kalmas çok moralim bozuk çok mutsuzum

kızlar bu cuma yüzükleri teslim alıcas iyiki eksikleri tamamlamışız aşkım eğitime gitti dağ başına mayıs başına kadar yok inş. nişan ertelenmek zorunda kalmas çok moralim bozuk çok mutsuzum

Üzme Kendını Bu Kadar Gün Doğmadan Neler Doğar Derler . . .

Bizim Sözdede İtalya ya gitme Konusu Vardı Semıner İçin Ama Belırlediğimiz Tarihe Denk Gelmedi.

Sözümüzde Oldu

Hayırlısı Hakkınızda . ..

Bende elbisemi aldıktan sonra çok kararsızdım. Acaba basitmi başka elbisemi baksaydım diye. Baktıkça insanın kafası karışıyor, artık elbise bakmayı kestim. Ama ayakkabıya 10 dakikada karar verdim, ilk denediğim ayakkabıyı aldım.

tesekkurler canım onerın ıcın aldım ben ama bugun kaca aldın sen ?

canım moralını yuksek tut ertelenmez ınsallah

canım cok dogru soylemıssın İstanbulun altını ustune getırdım en sonunda aldım kıyafetımı artık rahatım

İki gündür İstanbulda gezmedık yer bırakmadım.Kabarıklar cok pahalıydı, cok guzeller vardı.Ucuz olanlarda cok basıt duruyordu o yuzden kabarıktan vazgectım.Osmanbey'de cok uygun bır toptancıdan hayallerımdekıne yakın bır elbıse buldum.Tamda ıstedıgım renk pudra pembesi.Belkı tam pudra rengı degıldır ama oyle tonlarda bır pembe.Cok ıcıme sındı ve 257 lıradan 230 lıraya dusurduler, nakıt oldugu ıcın.
Sonra arow magazasına gıttık.Gümüş rengi bir ayakkabı begendım.Onuda eklerım buraya.Oda cok ıcıme sındı.Hayırlısı olsun.Bır tek studyodan randevu kaldı. Rahatladım walla!Ustumden bır yuk kalktı...

Son düzenleme:
Ben aldığım elbiseden vazgeçtim. zaten kaporasını vermiştim sadece. Neden vazgeçtime gelince erkek tarafının abiye elbiseler diktirdiğini öğrendim. Yani onlar abiye elbiselerle gelecekler, nişan benim olduğu halde benim elbisem alalade sade bi elbise olacak, sönük kalacağım. Ben evde olacağı için sade bi gece elbisesi almıştım. Gelen misafirlerinde evde olacağı için sade normal kıyafetlerle geleceğini düşünmüştüm. Mesela arkadaşlarım, annem, ablam günlük ama şık elbiseler giyecekler. Onlarında öyle yapacağını düşünmüştüm. Çok sinirim bozuldu, ben şimdi nerden tekrar elbise bulacağım, onu zar zor bulmuştum 6 gün dolaşmıştım. Ben diktirecektim bi ara ama pahalı olur diye vazgeçtim, olmadı bende diktiririm. Ama fazla vakitte kalmadı, 3 haftam kaldı.

hayırlısı olsun canım bulduguna sevındım ben 500 tl ye aldım :)
Senınkıde hayırlı olsun canım

Neden ıptal ettırdın canım cok cok sade bır elbıse degılse bence ıptal ettırmeseydın sonucta evde olucak ama ıcıne sınmedıysede degıstır.Üzme kendını halledılmıcek bır sorun degıl.

Erkek tarafı uzakta, elbiselerini diktiriyolar, damadın takım elbisesi burda ben aldım. Ama benim elbisemi erkek tarafı buraya geldiklerinde alacaklarmış, yani nişandan 4-5 gün önce. Böyle saçma bişey olurmu, herkesin elbisesi haftalar öncesinden hazıır olacak, ama gelininki son bikaç gün alınacak ve tadilata gidecek. Kapora bırakınca tadilata göndermiyolar, tüm para verildikten sonra tadilata gidiyomuş. Nişandan 4 gün önce aldılar diyelim elbiseyi, tadilata gitti, döndüğünde bi aksilik olsa bi daha tadilata gönderemeyeceğim. Yani herkes kıran tuvalete bi gelinin elbise muallakta. Çok sinirim bozuldu, gidip kendi paramla alacağım artık. Bütün hevesim kaçtı benim.

kızlar mayıs 15 te benimde nişanım var elbisemi aldım sonunda
3 mağaza gezdik 3. de beğendim denedim aldım çıktım ve kendime inanamadım
biz elimizde int.ten beğendiğim model aynısını bulamayacağımız için kendimizi en kötüsüne hazırlamışken 3 saatte nişanlık+2 tarafında bohça işini hallettik çok şükür
şimdi bi alyanslarla sözlümün takımı kaldı ya bu çarşı merasimini çok sevdim ben yaa
ne güzel ne heyecanlı hazırlıklar bunlar yaa

canım gercekten can sıkıcı bır olay ama bosver takma kafana bende kendım aldım kıyafetımı ama sozlum verıcek o parayı haftasonu. kendı takımınıda kendı aldı ama ne kuafor ne bohca masrafı olmıcak bız kendımız kuaforuz cunku.. bohcada ıstemedık bız. ne bız alalım ne onlar dedık.Bu tarz olaylar cok olaylar olur her bırıne kafamızı takarsak ısın ıcınden cıkamayız

hayırlı olsun canım umarım ıcıne sınmıstır

Kizlar benum de 19 - 22 mayis arasi bir gun olcak isteme soz nisan bir arada olcak 19 unda isteme 21 veya 22 nisan olcak. Hic birsey yapmadik almadik daha. Hicbir sey bilmiyorum hazirliklarla ilgili. Sehir disindayim bir de. Elbisemi bu hafta sonu bagdat caddesinde husniye moda evinde almayi dusunuyorum. Oraya bakan var mi aranizda? Ya da tavsiye edeceginiz bir yer? Bir de ne yapmam gerekiyor yardimci olun banaaaaaa hic bisi bilmiyorum.

canım hayırlı olsun ben nişantaşı demirkolu arcade magazasından aldım harıka elbıseler var ve toptancı oldugu ıcın cok cok ucuz.Aklında bulunsun

Yarin bagdat caddesi, bahariye, eminonu, osmanbey.... Gezip bakicam bakalim insallah uygun ve guzel bir elbise bulurum. Husniye modadaki elbiseyi cok begendim ama 1800 yaziyor internette. Pazarlik yapilir ama yine de pahali geldi.

Yarin bagdat caddesi, bahariye, eminonu, osmanbey.... Gezip bakicam bakalim insallah uygun ve guzel bir elbise bulurum. Husniye modadaki elbiseyi cok begendim ama 1800 yaziyor internette. Pazarlik yapilir ama yine de pahali geldi.

bencede çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…