Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benişm kayınvalidem çok özeniyor sürekli paşama alışverişe çikın ne beğenirseniz alın kızıma diyor inş. ileridede böyle sorunsuz oluruz bohçamı falan hazırlamış tatlım üzülme her insan bir olmuyor artık öyle idare ediceksin herkez kendi değerini kendi belirliyor sende ona göre dvranırsın sıkma canını

söz de sana tek taş sözlüne ne takılcak kuzum bide dede filan var mı sizde?

ona bişe takılmıcak tatlımm bi tek taş takılcak bana fazladan yüzüğe gerek yok die düşünüorum nişanda da alyanslarımız takılır burda olsaydı belki sizinki gibi yapardık şimdiden alırdık alyansları ama malesef uzagız.dede ikimizdede yok aşkım taksa olma mı ki

aa tabisiii en mantıklısı onun takması öle bir durumda bence hoş durur tatlım tepsim ve pastam için güzel sözlerin için bende teşekkür ederim darısı nişanımıza ve düğünümüze olsun hepimizin inşallah

di mi cnmmm o taksınnn ay aminnnnnn balımm amiiiinnnn

Kızlarr günaydınnn:92:

nerelerdesiniz ???:84:

hazırlıklarınız ne alemde??

sohbete gekin hayyyydddiii

Kızlarr günaydınnn:92:

nerelerdesiniz ???:84:

hazırlıklarınız ne alemde??

sohbete gekin hayyyydddiii

çok yoğunum iş yerinde topiğe ancak girdim kızlarr biz alışverişimizi bu haftasonu yaptık aşkımla:103: saten kemik rengi tek kol kısa elbise aldık bnaa altın rengi taşlı ayakkabı iç çamaşırı çok güzel ciciler aldık paşamada kravat pantolon gömlek ayakkabı kemer çok yakıştı bohçamı fln hazırlamış kayınvalidem :82: atasaydan alyans beğendik siyah çizgili benimkisi taşlı beyaz altın çizgileri var bide çifti 1950 dediler indirim varmış 1600 olcak ikisi kısmetse cumartesi alıcas
aşkım bana pırlanta almıştı onu takıcak nişanda bizim kız isteme nişan ikisi bir arada olcak kayınvalidem nazar boncuklu bileklik almış ananesi tektaş yüzük almış 14 mayısa kadar tamamlıycas inş. eksikleri pasta işini ayarlıycas daha ama maşallah şimdilik iyi gidiyorr stres pek yok

oh oh ne güzell aslında çok güzel zamanlar ama ben başlı başına stres olduğum için habire stres ediyorum herseyii

elbisenin resmini filanda eklersin müsait olunca

bende eklemek istiyorum ama bilg.büyük bi sorun var ekleyemiyorum yaptırııım bende paylaşıcamm

aldıklarınızı da gülleeee gülee kullanın inşallah....

teşekkürler canım en kısa zamanda ekliycem fotosunu çok beğendm ama elbisemi bir günde karar verdim giydim tamda üzerime göre oldu stres ister istemez oluyor canım insanın elinde olan bişi değil

kızlarrr kimsecikler yok herkez nişan telaşınamı daldı nerdesiniz ne durumda hazırlıklarınızz

Bizimkilerde hala tık yok
Hiçbise hazır değil hicbi hazırlığa baslamadılar sinirlerim bozuluyo yavas yavas patlicam ama kime

kızlarrr kimsecikler yok herkez nişan telaşınamı daldı nerdesiniz ne durumda hazırlıklarınızz
canım ben hep buralardayım ama topikte çoğu zaman yalnız kalıyorum kimse gelip gitmiyor yaa

bizim hazırlıklar

*davetiyeler basıldı teslim alınıcak...

*bohcalarımızın 1- 2 eksiği kaldı....

*saatlerimiz filan alıncak bide...

hazırlıklarımız bu şekilde....

siz ne alemdesiniz bakalım??

Bizimkilerde hala tık yok
Hiçbise hazır değil hicbi hazırlığa baslamadılar sinirlerim bozuluyo yavas yavas patlicam ama kime

allah allah neden böyle yapıyolar canım??

konuşmuyor musunz??

allah allah neden böyle yapıyolar canım??

konuşmuyor musunz??

hayır hayatım arayıp sordukları yok
annemde bi iki defa aradı artık oda inada bindirdi hep kız tarafının aradığı nerde görülmüş diye
bekliyoruz bakalım

senin hazırlıklar nerdeyse bitmiş
davetiye modelininde fotosunu koyabilirmisin canım ?

merhaba kızlar benmde mayıs 15te nişanım warrr salonu tuttukk davetiyeleri bastırdıkk nişanlık için model beğenip moda evine verdikk bu cumartesidee alışverişe çıkıcazz aamaa neler alıcam onuda bilmiyormm off offf walla gözüdme büyüyoo herşeyy nasıl yetişcek bu kdarr şeyyy

aa tabikide fotoğraf yüklycem kuzumm..
inan senin adına üzüldüm ya siz arayınca hiç utanmıyolar mı acaba??
sözlünle konuşsana bu durumu

ayy senin de çok az kalmış canım...

hayırlı olsun inşallah...

bizimde aynı işte salon tutuldu davetiyeler tamam...elbisemi 15'inde teslim alıcam...alışverişe çıkıldı bohçaların minnacık eksileri var...

evet azcık yorucu bu işler fazlaca stresli dönemler....

gözünde büyümesin bir an evvel elbise olayını hallet sadece bu bide aynı şehirdeyseniz alışveriş eminim çok kolay olucaktır sizin için

benimde elbise ayakkabım tamam cumartesi nasipse yüzükleri alıcas atasaydan bir model beğendik ölçü verices haftaya yüzüklerde elimizde olcak nasipse kızlar benim pasta işi falan kaldı daha onları hazırlıycam bohça tamam benim paşamında kıyafetlerini aldıkheyecan başladı son 37 gün

tatlım benimde 14 mayıs gecesi çoğu gitti azı kaldı hazırlıklara tam gaz devam ama heyecan çok var bende yüzükleri hallettinizmi siz

ne güzel ya çoğunu halletmişsiniz ben de sabırsızlanıyorum da bi türlü fırsat bulup kıyafet bakmaya çıkamadım:93: son 37 gün diyince birden panik yaptım gerçi benimki seninkinden bir hafta sonra ama daha vermem gereken kilolar var offf bu göbekle hiçbişey yakışmaz banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…