Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

okyonus

Dua,sabır,şükür...
Pro Üye
8 Şubat 2011
16.418
27.698
798
mayıs ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz ne hazırlıklar yapıyoruz anlatalım:3::9::6:

Mayıs ayı Nişan tablomuz:)
shodowshows - 7 Mayıs
guzi63 - 7 mayıs
desrt06rose - 8 mayıs
rosa - 8 mayıs
Okyonus - 14 Mayıs
Kryozlm - 14 Mayıs
Cemiles54 - 14 Mayıs
reeey - 14 mayıs
senaysenay - 14 mayıs
Angelprenses - 21 Mayıs
Sanalcadi - 21 Mayıs
Svaltuntas - 21 Mayıs
theconquestofhearts - 21 mayıs
hhktk - 21 mayıs
zbyd - 28 mayıs
island - 28 mayıs
eceaskın-29 mayıs

Son düzenleme:
Bende Mayıs Ayında Nişalanacağım :)

Boğçayı Hazırlamaya Çalışıyoruz Ve Çoğu Esyayı aldık Ufak efek Eksıkler Kaldı :66:

Nisan Ayındada giyim Ve Takı alış Verişine Gideceğiz Ve Bitecek

Mayısa Kadar Hepsını Halledeceğiz Kısmetse :16:

Son düzenleme:
hadi bakalım hayırlısı tatlım benim daha pek bir hazırlığım yok bohçaya neler aldınız? bende fikir edinmek istiyorum çokta heyecanlıyım:3::9:

Kızlar benimde nişanım mayıs gibi olcak
ve benim daha hicbi hazırlığım yok.s onu gectim daha oturulup nişan nezmn olsun nasıl olsun diye konusmadılar bile.s tek söylenen mayıs olsun mayıs olsun.s
daha hicbiseyim hazır değil benimde.s neler yapılması gerekiyo 2bucuk ay kaldı ama ortada hicbisey yok:84::84::84::84::84::84::84::84:

Еger Mayista Nisan Yapacaksaniz Calgi - Kamera-Kuafor u ayarlamalisin bende cunki cok yogun oluyor ve sikinti yasayabilirsin bu konuda . . .

bohca icinse kazak gomlek kemer gibi ufak tefek bohca icin baslayabilirsin . . .

Simiden hayirlisi olsun :)

Еger Mayista Nisan Yapacaksaniz Calgi - Kamera-Kuafor u ayarlamalisin bende cunki cok yogun oluyor ve sikinti yasayabilirsin bu konuda . . .

bohca icinse kazak gomlek kemer gibi ufak tefek bohca icin baslayabilirsin . . .

Simiden hayirlisi olsun :)

benimde mayıs olsun dendi ama hala benimde tam bir tarih yok haziranada ertelenebilir benim:26:inş. daha fazla ertelenmez:58:ne hazırlık yapıcam onuda bilmiyorum ama bir okadarda heyecanlıyım elbise nasıl bişi düşünüyorsunuz kızlar:44:

öyle cok kabarık elbiseleri sevmiyorum ama nisan bu sonucta sade bi abiye gibi olmasınıda istemiyorum
straplezmi olsa askılımı olsa daha ona da karar veremedim
görünce beğenip alcam artık aklımda belli bi model olmadan cıkıcam kıyaft bakmaya
diyorumya daha hicbiseyim belli değil
sen napıcaksın canım?

ben elbiseyi askılı diz üstü bişi istiyorum ama renk falan daha yok kafamda benimde belli değil öyle konuşuyoruz ama daha bir tarih belli değil bohçayada neler alınıyor bilmiyorum uff çok zor bu işler stresli yaa herşeyin kusursuz olmasını istiyorum inş öyle olur:12:
büyük çikolatalı pasta yaptırıcam bide :66:

mayıs ayında benimde nişanım var allahnın iznyle tarihimiz yerimiz herşeyimiz belli davetye filan dağıtılcak daha:S

karar verlcek hazırlnacak...

elbisem için moda eviyle anlaştık 11 martta ilk provam...

17 martta benim için alışverişe çıkcaz...

sonra sözlüm için...

çoookk heycanlıyım 16 gn kaldı :27:

mayıs ayında benimde nişanım var allahnın iznyle tarihimiz yerimiz herşeyimiz belli davetye filan dağıtılcak daha:S

karar verlcek hazırlnacak...

elbisem için moda eviyle anlaştık 11 martta ilk provam...

17 martta benim için alışverişe çıkcaz...

sonra sözlüm için...

çoookk heycanlıyım 16 gn kaldı :27:

ne güzel canım Allah tamamına erdirsin daha benim kesin tarih yok ama en geç haziran bizde nisan gibi alışverişe çıkarız herhalde :3: nişanlanalım fotolarımız yükleriz kızlar güzel olur:21:

her istediginizi alın aldırın yapın yaptırın içinizde kalmasın hiçbisey. Unutmayın 1 kere oluyor. Keske bu da olsaydı sunu da yapsaydım demeyin hele hele kayınvalideye asla cok yuz vermeyin yerini bilsin

Sonunda oturulup konusuldu nişan tarihine karar verildi
14 mayısta nişanım var kızlar
umarım hersey gönlümüzce olur, bi aksilik cıkmaz:97::97::16:

Sonunda oturulup konusuldu nişan tarihine karar verildi
14 mayısta nişanım var kızlar
umarım hersey gönlümüzce olur, bi aksilik cıkmaz:97::97::16:

çok sevindim tatlı hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :3:benim tarih hala belli değil :50::43:

Hayırlı olsun kızlar, benim de tarih belli değil, belki Mayıs olur, olmadı Haziran:1:
Bekliyoruz beyefendiyi:97:

Hayırlı olsun kızlar, benim de tarih belli değil, belki Mayıs olur, olmadı Haziran:1:
Bekliyoruz beyefendiyi:97:

nimde belli değil mayıs istiyorduk ama haziranada kalabilir ama inş. dahada fazla uzamaz biran önce adı konsun istiyorum:3: beyfendi işlerini bir ayarlasa olcaka ama bişi çıkıyor sürekli:68:

Back