- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.941
Kizlaar bisey sorucam yumurtlaman sonra 9 gun geçti adet gunum 14-15 mayis. Idrar testi alip yapsam mi ne dersiniz erkenmiölcem meraktan ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha erken canım Bekle biraz
Arkadaslar mhb! Ben 8 mayis adet gormem gerekiyordu.ama 5 mayista (dun) siddetli kanama ve agri basladi.adetlerim cok duzenlidir.birakin gunu gunune olmayi saati saatine olurum hep.bu ay gecikme bekliyodum ve acaba bu agri ve kanama yerlesme kanamasi olabilirmi?
Kizlaar bisey sorucam yumurtlaman sonra 9 gun geçti adet gunum 14-15 mayis. Idrar testi alip yapsam mi ne dersiniz erkenmiölcem meraktan ya
Benimde reglim bitti bugun basladim ovulasyon testine cok cok cok silik ikinci cizgi hemen cikti sanirim bi kac gune koyu cizgiyi yakalicam.... hadi kizlaaarrrrr yaza girerkenn gobusler bebis dolsuuunnnn... calismalar hizlansin))
super 2 cizgide var iste.. gelsin bebişlerrrrr gelsinnnnnnn
Arkadaslar mhb! Ben 8 mayis adet gormem gerekiyordu.ama 5 mayista (dun) siddetli kanama ve agri basladi.adetlerim cok duzenlidir.birakin gunu gunune olmayi saati saatine olurum hep.bu ay gecikme bekliyodum ve acaba bu agri ve kanama yerlesme kanamasi olabilirmi?
benımkide senin ki gibi canımInşallh canım ya hepimize nasip olsun
Bende bu ay ilk kullanyrm silik çıkıyor bakalm nolcak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Isiririz bizz teyzosuuuu Yaaa bana bisi dogmuo ki ama herkes senin oglun olcak dio eli ayagi duzgn olsunda benm icin farketmez belki hem.kizim hem oglum olur ondan hissedemiom
ama bunlarin hepsi olumsuz cikmis .T nin Cden koyu olmasi lazim
Alma cnm sabırlı ol adetin geçsin öle yap
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben geldimmm uleyn ne şansızım ben toplum s merkzine gittim dr bilgisayara yeni bir sistem yüklücez maalesef şimdi bakamam dedi bende tabisi gözüne şöle bi sağ bi sol yapmak istedimiçimden tabi ki yarın sabah gel bakalım dedi utanmaz ayy kızlarr yolda başıma neler geldiii bir bilseniz kızı almaya okula gittim sonra vajinadan bir baskı hissettim uleynnn parçayı çıkara çıkara yolda çıkardım yolda doğum yapan karılar gibi kendimi okulun wc sine zor attım allahtan ped vardı yanımda işte böle ama çooookkk sevindim beeeee ilaçsız kurtuldum işte böle kızcelerr sabunu koydum legene gör başıma ne gele
Allahim sende sans yok ayy zor olmadi mi yaaa agrin felan varmii ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?