Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ama bunlarin hepsi olumsuz cikmis .T nin Cden koyu olmasi lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım normalde 18. gun baslanması gerekıyor yazıyor testte. ben kacırmamak ıcın 9. gun basladım testı yapmaya. bugun 17. gun sankı bıraz fark etmıs gıbı degılmı. normalde 18. gun den 23. gune kadar yapın dıyor. acaba yaklastımmı dıye yukledım:):) ıns oyledır yaa ıns yakalaırmm

Ohh bnim temizligi kocam yapio artik pazarligimi annem yapio hauat bana guzel bebemmm

Aynen bencede kuzum hayat sana gusel :) ne kadar gusel benim esim beceremez yemek yapma disinda baska bisi gelmez elinden walla

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kızlar merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyorum artık 10 ay bitti😔 dra gittik muayene etti temiz dedi hormon testi istedi adetin ikinci gunu vericem. Eşimden de spermiyogram istedi bugun yaptırdı o da yarın alcaz sonucu.Artık olumsuzluga kapılıyorum çok üzülüyorum.. Rabbim hepimize bu ay istediklerimizi versin kucaklarımızı doldursun insallah..

Aynen bencede kuzum hayat sana gusel :) ne kadar gusel benim esim beceremez yemek yapma disinda baska bisi gelmez elinden walla

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ahh benimkide yemek yapamaz bi yemek yapsa cok rahat olcam kizanimmm onu ben.yapiom zorla

Kızlar çift icizgiyi yakaladım galiba 4 saatten sonra .akıntıda var az biraz kasiklarimda ağrıyor .yumurtladim galiba bugünu değerlemdirmk lazım

Evetttttt inşllah yumurtlamşsndr 😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saoll tatlım darısı başına ya ilk sıralar bende 2 saat bekliyordum .diğer topicte kızlar 4 saat diyince bekledim .az öncede yaptım koyu Baya .bugün ve yarınmi olması gerekiyo acep şimdide onu düşürum :)

Bende bugn 4 saat bekliyim gece 11 gibi yapayım :)

Bence 3 günn üst üste yap ben koyu çizgiyi görünce öyle yapcam

Kizlaar bisey sorucam yumurtlaman sonra 9 gun geçti adet gunum 14-15 mayis. Idrar testi alip yapsam mi ne dersiniz erkenmi ölcem meraktan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…