- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.761
nasıl bi harita izledin canım bizde ole yapalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar sat30nisan bugun test yaptım sanırım hamileyim Eki Görüntüle 1101455
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooo benim bazen 9. günde bazende 13.14. günleri buluyordu rahat ol rahat yumurtlarsın sende bazen erken bazen geç oluyo hepsi bu kuzum
bat iste sapıttım heyecandan darısı size insallah rabbim cok bekletmesin
kızlarr ne pişirdiniz ???
Cnm nasl anlmdm 30 nisanda bat mi bitti.yoksa 30 nisanda batin gecktmi
kaçıncı denemende oldu canım .30 Nisan bât canım olmam gereken gün 5fğn gecti yaptım.sonuc bu sekilde.ama bende pco var tam ne zaman ne oluyorum bilmiyorum ki😊
tatlım 16. gün silikleşmiş yumurtlama bitmiş yani ama koyudan sonra böle silikleştiği ilk gün yumurta çatlamış oluyor aslında en önemli gün o gün şöle düşün normal bir tavuğun yumurtasının kabuğu yavaş yavaş çatlıyor o bir basınçla çatlıyor onun için lh yükseliyor bizde yumurta kırılıp dışarı çıktığı zaman spermler saldırıyor :) o silik gün çok çok önemli çakişş sen yinede devam et testlere eğer sonraki günde silikse tamamdır çatlama olayı rastgelsin inş :)
mervecim ben öle pek bişey yapmadım kuzum yaa insan yaptıkça alışıyor demek istediğim kişiden kişiye değişiyor lh seviyesi kızlarr bana illaki ikiside aynı koyulukta olcak diyorlardı ben akıntımdan ve ateşimden anlıyordum yapınca öle koyu çıkmıyodu t çizgisi hatta biraz silik gibiydi ama hamiş kalınıyormuş demek şunuda diyeyim ben hep ovü kullandım hepte öyleydi hiç farklı çıkmadı inş yardımcı olmuşumdur beybi
Canim bende yeni hamileyim inan ki bisey yapmadim. Sadece internetten ovulasyon tarihini hesepladim o tarihlerde her gun calisma yaptim riske atmadim isimi allah yuzumu güldürdü insallah saglikla da kucagima alirim
Kocani aksam bos bi odaya at ne diyim artik ahahahaha:) hic samimi ark yokmu rica etseen bir gece ay bisi olmazda
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
hayyy torpağğ başımaa kimse bişey pişirmemiş ne biçim gelinsiniz ulaaa
Sen nerelisin tatlımmm :)
Kizlar biz cuvalladik.,..haziran icin topik actim negatifi gorenler buyrun bizde orada umutlanalim insallah tutturalim
saat 1 de yapıyorum canım testi hergun.hıc su ıcmıyorum.yaaa senındemı uzundu adet aralıgın. 16. gun bıraz koyulasmaya baslıyor sankıı ınss 18.de dahada koyulasır senınkı gıbı yakalarım. sen hamılemısın suan.
canım az kişi çalışıyoruz o yüzden anda kendi nkbetlerimzi tutabiliyoruz ve kimseye de ben go go go yapcam bu nobeti değişmek mi denilmiyo ve inan ki şu an aynı duyguyu paylaştığımız için böyle düşünüyoruz ama normalde kimse anlamiyor
Beta 49du 0.5 e dusmus drum persembe bidaha yapalim dedi 11 mayis batim
günaydın. iğnenin 13. günü ama hiçbir belirtim yok hamileliğe dair. sadece çoook az adet sancısı gibi bi sancım var ara ara, tabi bu ayaklarımı üşütmekten de olabilir.
bakalım haftasonu noolacak.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?