Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

nasıl bi harita izledin canım bizde ole yapalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende yeni hamileyim inan ki bisey yapmadim. Sadece internetten ovulasyon tarihini hesepladim o tarihlerde her gun calisma yaptim riske atmadim isimi allah yuzumu güldürdü insallah saglikla da kucagima alirim

ooo benim bazen 9. günde bazende 13.14. günleri buluyordu rahat ol rahat yumurtlarsın sende bazen erken bazen geç oluyo hepsi bu kuzum

hmm ben kaçırmamak için gün aşırı yapayım ay bi daha almıcam test mest bu ne ya geriliyorum. dra gitssem daha iiyi .9. , 11 , gün oldu bugün 12 . gün .sen düşük yaptın degilmi canım .geçmiş olsun . en kısa zamanda yeri dolsun inşallah

Cnm nasl anlmdm 30 nisanda bat mi bitti.yoksa 30 nisanda batin gecktmi

30 Nisan bât canım olmam gereken gün 5fğn gecti yaptım.sonuc bu sekilde.ama bende pco var tam ne zaman ne oluyorum bilmiyorum ki😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neguzel anlatmıssın cok sagol canım:) tamam yarın daha bellı olur testte galıba. bırsey dıcem esım gec gelıcek bugun 12 bucuk gıbı ılıskı olsa acaba 16. gunu kacırmıs olurmuyum kafam takıldı

kuzum bende akıntı takibi yapıyorum ama keşke elimde olsaydı da yarinida degerledirseydim ama malesef inşallah spermler uzun süre kalır ve yumos 'dan içeri geçer

Canim bende yeni hamileyim inan ki bisey yapmadim. Sadece internetten ovulasyon tarihini hesepladim o tarihlerde her gun calisma yaptim riske atmadim isimi allah yuzumu güldürdü insallah saglikla da kucagima alirim

insalh demekki bize nasip değil diye düşünüyorum artık

Kocani aksam bos bi odaya at ne diyim artik ahahahaha:) hic samimi ark yokmu rica etseen bir gece ay bisi olmazda

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

canım az kişi çalışıyoruz o yüzden anda kendi nkbetlerimzi tutabiliyoruz ve kimseye de ben go go go yapcam bu nobeti değişmek mi denilmiyo ve inan ki şu an aynı duyguyu paylaştığımız için böyle düşünüyoruz ama normalde kimse anlamiyor

Kizlar biz cuvalladik.,..haziran icin topik actim negatifi gorenler buyrun bizde orada umutlanalim insallah tutturalim

Yok canim hamis olamadim cunku catladiktan sonra akintiyi gorunce sadece o gece calistimm ondan sonra hic yapmadim bu kez aki gordukten sonra hep calisicam ara vermeden ever 32 gun felan oluyo benimde birakma bazen mevsim degisikliginden etkilenince adet uzuyo yumurtlamada gecikiyo dogal olarak tatlim

Kiyamam ben sana kuzum ya iste halden anlayan insanlarla karsilassak kesme ama yokta iste yok insanin basina gelmeyince kimse anlamaz insallah olur ama kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…