- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.361
E heralde manyak msnn hemen bu gece çalışmalara başla ne güzel yumurtalıklarının çatladığını öğrenmişsin tam günlerin işteeee :) :)
💕✨
yok canım hiçbir şey yapmadım ilk ay öyle doğal yollarla deneyelim dedik. ama başlıyorum bundan sonra hayıt hapına başladım bugün.
E heralde manyak msnn hemen bu gece çalışmalara başla ne güzel yumurtalıklarının çatladığını öğrenmişsin tam günlerin işteeee :) :)
💕✨
yaaa bır haftadır gryrzzz ılışkıye dktrum bıgun var bıgun yok ılşkıye grın dedı bzde ole yaptık karın agrım cogalınca gttım ve yumurtaların catlamak uzere dedıı
hımmmm bz esımle bır haftadır ılışkıye gryruz zaten dk ole soledı 1 gun ılşkıye grın 1 gun grmeyın dedı bzde ole yaptık ve bugun gttgmde dedı catlamak uzere dedıı
Hayıt hapı nedir ?? İlk kez duyuyorm..
Anladm canm yaa üzülme o zman bi dahaki ay inşaallahh 🙏 :)
💕✨
Bence sen hemen başla bu bi kaç gün arka arkaya en az üç gün gecede bi kez :) :) sonra normale dönersinz yine
💕✨
gercektenmıııııııı yaaaaaaaaa olurmuuuuuyanıııııı
Cnm ultrasondanmı öğrendin ?:) hemen çalış bol bol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi de ne işe yarar ne zman başlanmalı ??
💕✨
Kizlar smd ciktim yumurta catlamis ayni zmnda icinde sivida varvhamile olabilirsin dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bnm de beklenen adet tarihim 26 nisandı hala olmadım,bugün test yaptım negatif ...sizce gebelik yok mudur yoksa erken mi
bir topik var da bunla ilgili ben de orada okuduğum kadarıyla biliyorum. topik sahibi istediğiniz zaman başlayabilirsiniz diyor. kendi adetin ilk günü başlamış ilk kutuda hamile kalmış.
prospektüste adet düzensizliği ve meme ağrısı falan için yazıyor.
doktorlar sivilce, aşırı kilo için de veriyormuş.
kan testi kesin sonuç canım inşallah geç döllenme olmuştur veya test hatalıdır
Kızlar iyi aksamlar :) bisi sorcaktim bugun adetin 9.gunundeyim beyaz renkte akintim var yumurtalarim erken olusmus olabilir mi?
kızlar bnm de beklenen adet tarihim 26 nisandı hala olmadım,bugün test yaptım negatif ...sizce gebelik yok mudur yoksa erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?