- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.341
merhaba arkadaşlar. ben de geldim aranıza kabul ederseniz. Biz de bebiş istiyoruz. Test aldım bugün ama yapmaya cesaretim yok. ilk denememiz negatif çıkarsa çok üzülücem ama bu belirsizlik de bitsin istiyorum. arada sağ kasığımda ağrım zaman zaman bacağıma vuruyor, mide bulantım, aşırı uykum var ve çok fazla üşüyorum. bunların psikolojik olduğunu düşünüyorum bazen ama ya varsa diye düşünmeden edemiyorum;( aslında günüm geçmedi yarın adet günüm. sizce bugün yapsam mı testi yoksa yarını beklesem mi?
Yap mutlaka cikar bugunse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar. ben de geldim aranıza kabul ederseniz. Biz de bebiş istiyoruz. Test aldım bugün ama yapmaya cesaretim yok. ilk denememiz negatif çıkarsa çok üzülücem ama bu belirsizlik de bitsin istiyorum. arada sağ kasığımda ağrım zaman zaman bacağıma vuruyor, mide bulantım, aşırı uykum var ve çok fazla üşüyorum. bunların psikolojik olduğunu düşünüyorum bazen ama ya varsa diye düşünmeden edemiyorum;( aslında günüm geçmedi yarın adet günüm. sizce bugün yapsam mı testi yoksa yarını beklesem mi?
Merhaba canim hosgeldin ben adettimde ikigun once yaptim cokta silik olsa cikti
hoşbuldum canım. cesaretimi toplayıp yapabilirim umarım. inş silik te olsa görürüm çizgimi
Insallah canim.gorursn hamis haberini aliriz insallah
maalesef canım bariz tek çizgitutturamadık ilk ay anlaşılan. hayırlısı bakalım yolun başındayız daha.
Aynen umutsuzluga.kapilma sakin canim adetin gecerse denersin tekrar hem bak buu ilk aymis oooo daha zaman var onunde Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah
Gecikmiş miydi adetin ?? Kaç gün gecikmişti
💕✨
olsun canım canın sağolsun bir daha ki ay ne güne duruyor moral bozmak yok inş bir daha ki aya hamiş olursun
Uzulme demek bos agladin mutlaka ama onumuzdeki aty daha cok calisirsin sekerim ssikma canini
uzuldum cnm ama olsun bi dhaki ay kısmetse biz sağlıklı olalım da :))
bence bekle 5 gun ne kıı geçer öle böle
evet canım bir hafta gecikmişti tam
bayanlarrrrrr doktora gttmm ve yumurtalarımmmm catlıyomussss ne kı bu anlamadım karnım agrıyooo kasıklarımda dktrmmm bole soledı bunları beklıyoduk zaten yumurtaların catamak uzere dedı ne demekkk banada anlatabılırmısınzzzz
İlişkiye gir spremleri yumurtalıklarla buluştur demekne demk olck çalış bugünlerde bol bool
💕✨
gercektenmıııııııı yaaaaaaaaa olurmuuuuuyanıııııı
Bi tedavi uygulandı mı sana ya da kendi yaptığn bişey var mıydı canm ??
💕✨
yok canım hiçbir şey yapmadım ilk ay öyle doğal yollarla deneyelim dedik. ama başlıyorum bundan sonra hayıt hapına başladım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?