- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Yasim 20 canim anne karnindan itibaren pkoluymusum doktora gittigim de bana dedi ki sen hic adet olmamissin sadece leke gelmis rahim duvarin kalin ve meneppZ sinirindasin dedi canim ben ilk hasta oldugum andan beri adetim bozuktu surekli adet sandigim kanamalar hergun oluyodu sonra dogum kontrol hapi ic dedi 1 yil ictim ve biraktim evlenecegim diye biraktigimdan itibaren adetim taamen kesildi olmuyorum hemde bebek olmuyor gidiyorum bir yil olmadan tedavi yapamam diyo bosyere vakit kaybediyorum yani
galaxsy s 4
Yasim 20 canim anne karnindan itibaren pkoluymusum doktora gittigim de bana dedi ki sen hic adet olmamissin sadece leke gelmis rahim duvarin kalin ve meneppZ sinirindasin dedi canim ben ilk hasta oldugum andan beri adetim bozuktu surekli adet sandigim kanamalar hergun oluyodu sonra dogum kontrol hapi ic dedi 1 yil ictim ve biraktim evlenecegim diye biraktigimdan itibaren adetim taamen kesildi olmuyorum hemde bebek olmuyor gidiyorum bir yil olmadan tedavi yapamam diyo bosyere vakit kaybediyorum yani
galaxsy s 4
galaxsy s 4
Başka doktora gittin mi ki. Seninki farklı bir durum sonucta başlaması gerekir yani hemen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım tedavinin yani sıra soğan kürü yaptınmi hiç
Özelde fallan bi doktor bul canm ya cok üzüldüm rabbim yardimcin olsun baska bi doktora gidip durumunu anlatsan 1 yildir deniyoruz desen
Canim tedaviye baslamiyor inatla ben hic denemedim o tarz seyler
galaxsy s 4
Canım bak soğani yemekde yemiyormuyz.bunu dene ınan çok faydalı Rabbim dilerse olur.Önce Allahin izniyle bu soğan kürü âdeti soktryo nettem arastr lutfen zaman kaybetme,denemlle bişey kaybetmezsin ınan önce
Canim en az 10 tane doktora gittim hepsi farkli bisey diyo anlamadim ki cinslik yapiyolar baslamiyorlar ben hic adet olmadan nasil bebegim olcak yumurtalar calismayinca
galaxsy s 4
Evet ışte yumurta olmazsa isterse üç yıl geçsin. Uyuz oluyorum bu duruma ya.
Kendide dedi canim tedavisiz olmayacagini ama sjnir ediyolar iste baslamiyor
galaxsy s 4
O zaman soğan kürü incir kürü falan dene canim bu ay başla bence. Bitki çayları da aslanpencesi civanpercemi hayit suyu falan. Onları da deneyebilirsin
bennn geldimmmm ahahahaaa sanki mayıs ayında çalışma yapacamda
bennn geldimmmm ahahahaaa sanki mayıs ayında çalışma yapacamda
inşallah tez zamanda hepimize nasip etsin RabbimHTML:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?