- Emoji Skoru
- 932
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Calisiorm canim dinlenmem cok zor ama cigkofte neden yasak benim canim eksi istedgndn yedim bi kac kez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neyi kiz bende pko.oldugunu mu
Insallah kuzum.tiksindircek bisi olsa keske ama doktora solicem.o desin icmez belki o.zaman adam bikti benden dun aksamda aradim.ilaci unuttm die bunuda solicem uyarsn.kocami
bak canım nette bi yazı okumuştum tamamen sağlıklı ve hiç bir sorunu olmayan ideal çiftlerde bile hamile kalma şansı yüzde yirmi düzeyini geçmiyor ve dolayısıyla bu şans en ufak bir değişiklikte ya da farklılıkta daha da düşük olabiliyor. Bu nedenle çocuk sahibi olmak istiyorsanız ilk olarak moralinizi bozmamalı ve çocuk yapmanın sanıldığı kadar hızlı bir şey olmadığını hesaba katmalısınız.
kısmet canım sorun yapma eşinde görünsün ona göre bi yol izlersiniz
canım dr um söylemişti banada
Hamilelik döneminde az pişmiş ya da çiğ et kesinlikle yenilmemeli. Az pişmiş ve çiğ ette toksoplazma ve salmonella gibi birçok parazit riski vardır. Etin içindeki bu parazitler ancak etin pişirilmesiyle etkisiz hale gelebilir. Bunun dışında hiçbir yöntem paraziti yok etmez.
Hamilelikte toksoplazma düşüğe ve doğum kusurlarına neden olabilir. Et, tavuk ve balığı çok iyi pişmiş olarak yemelisiniz.
diye uyarıyorlar
bir iki kereden bişey olmaz artık yeme yada etsiz ye canım
ne güzel yazmışsın hepimizin bildiği ama dillendirmediği duyguları
okumak iyi geldi
Bencede korkutsun dr soyle :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Hepimizin bildiği, içten içe yaşadığı ve kabullenmekte zorlandığı 😊
Bu süreci ancak ve ancak yaşayan biri anlar. Gerisi hikaye. İnsanların bebek yok mu, darısı başına demeleri kalbime saplanan bir bıçak gibi dağlıyor her seferinde. Artık o kadar sıkıldım ki soranlara bebek düşünmüyorum daha bile demeye başladım.
Bu siteyi önceden üye olmadan takip ederdim. Benzer hikayeleri, duyguları okurdum. Ama uzaktan uzaktan. Sonra birşey farkettim. Burada paylaşılan dertler ortak. Bazen hislere tercüman. Tanımadığın insanların mesajları yeni bir umut ve destek. Çünkü yaşanılanlar ortak ve aynı dil konuşuluyor.
Birbirimizi tanımadan sevincimize, üzüntümüze ortak, destekçi oluyoruz.
Bu yüzden iyi ki buradayız. 😊
hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum isyana girmez değilmi sabah ateşim düştü an meselesi adetimin başlaması boğazım düğüm düğüm oldu zor tutuyorum kendimi gerçi parkta oynayan çocuklara bakıp az ağlamadım ne yaptıysam olmadı içmediğim çay kalmadı yapmadığım kür kalmadı kimse bilmiyor bebek istediğimizi şimdi doktora gidersem herkesin haberi olur çeneleri kapanmaz şimdi olmaz yapmayın deyip duruyorlar sanki kendileri vericekler rızkını
Bende hep disardan takip ederdim senin gibi canim.ama iyiki uye olmusum harika insanlarla tanistm birbirlerini tanimadan yardimci.olan hersylerini paylasan muhtesem bir birlik iyiki uye olmusum iyiki burdayim diorum...
hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum isyana girmez değilmi sabah ateşim düştü an meselesi adetimin başlaması boğazım düğüm düğüm oldu zor tutuyorum kendimi gerçi parkta oynayan çocuklara bakıp az ağlamadım ne yaptıysam olmadı içmediğim çay kalmadı yapmadığım kür kalmadı kimse bilmiyor bebek istediğimizi şimdi doktora gidersem herkesin haberi olur çeneleri kapanmaz şimdi olmaz yapmayın deyip duruyorlar sanki kendileri vericekler rızkını
Kesinlikle aynı fikirdeyim. İyi ki buradayiz.
Burada hiçbir sosyal kaygı yaşanmadığından insanlar içlerinden geldiği gibi ifade edebiliyorlar. Sosyal statü yada buna benzer Hiçbir şey anlam ifade etmediğinden herkes eşit. Tüm kılıflardan arınmış bir şekilde paylaşılıyor hersey.
İçtenlik de bu yüzden.. 😊
Kuzum kiyamam ben sana lutfen bu kadar uzme kendini Rabbim herseyin zamanini biliyor sen merak etme herseyin en.iyisini Rabbim bilir biz.cok sabirsizis evet ama zamani var elbet sen sakin isyan etme tevekkul et insnlarida umursama herkes her zaman konuscak birsey bulur inan gitsende gitmesende elbet milletin agzi torba degil diyen diceni der sen kendine ve hayatina bak milleti.umursama git doktora baktr test yaptir rizkini onlar vercek derken maddiyati hic dusunme bebisler olunca dogunca rizkiyla gelirmis Rabbim yardim edermis.hic korkma kuzumm
Kuzum kiyamam ben sana lutfen bu kadar uzme kendini Rabbim herseyin zamanini biliyor sen merak etme herseyin en.iyisini Rabbim bilir biz.cok sabirsizis evet ama zamani var elbet sen sakin isyan etme tevekkul et insnlarida umursama herkes her zaman konuscak birsey bulur inan gitsende gitmesende elbet milletin agzi torba degil diyen diceni der sen kendine ve hayatina bak milleti.umursama git doktora baktr test yaptir rizkini onlar vercek derken maddiyati hic dusunme bebisler olunca dogunca rizkiyla gelirmis Rabbim yardim edermis.hic korkma kuzumm
çok sağol cnm Allah razı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize doğru söylüyorsun cnm insanların ağzı kapanmaz ben en iyisi gidip adetimin 3. günü kan testinden başlayayım testlere sonrada testlerle birlikte hastanenin yolunu tutarım inş. çok sağol cnm desteğin için
Canım bukadar sıkma canını wardır bi wakti saati gelir inşallah bebişin
Ya bişey sorcam bu ateş i nasıl ölçüyorsunuz diğer Formlar dada denk geldim adet olurkenmi düşüyor
Dostum her şerde bir hayır vardır. Doğru zamanı bekliyordur. Üzülme ve ümidini kaybetme. İleride bebiklerimizi kucağımıza aldığımızda, üzüldüğümüz bu zamanlara gülüp geceğiz.
Bebek istemeniz sen ve eşin dışında kimseyi ilgilendirmez. Biraz kulağını tıka ve önemseme. İnsanlar ne hissettiğini anlamayabilirler. Bunu bilerek hareket et. Ve gerçekten sallaaaaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?