- 28 Nisan 2014
- 188
- 35
- 38
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.721
Ayyy insallahhh bebegim 1 saat indirme hic aayagini hemideee hiccccc duani ettt bitanem sonra insallah kismetiyle gelicek bebegimizzzz
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Elif ne yaptin doktora gittinmi keseyi gordunmu tekrar kan verdinmi durumun nasil iyisidir inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim persembeden sonra c.tesi verdim 377 cikmisti kese degilde kalp atisi icin 9 haziranda gidicem sen ne yaptin canim sen gittinmi dr a ?
Evet canim persembeden sonra c.tesi verdim 377 cikmisti kese degilde kalp atisi icin 9 haziranda gidicem sen ne yaptin canim sen gittinmi dr a ?
Ayin 9 u erken olmazmi kalp afişi için 6+1 oluyor
Yok benim icin 6+3 oluyo doktorum iki hafta sonra gel dedi duyariz demisti o yuzden bende folik asite basladim iste oyle devam ediyo bakalim
Hayirlisi evet 6+3 haftaya sali bende haftaya cuma 6+6 olacak birde onun stresine girmeyiz inş duyariz gittiğimizde
Hayirlisi evet 6+3 haftaya sali bende haftaya cuma 6+6 olacak birde onun stresine girmeyiz inş duyariz gittiğimizde
Folik asit disinda baska bir ilac kullaniyomusun sen canim
Amin bitanem cok saol gusel dileklerin icin ben esime 1.5 ay araliksiz sabah aksam suyu ve ozunu icirdim birakma devam et canim benim
iyi akşamlaaaarrrrrrselam kızlar nasılsınız? ben dün doktora gittim. bu ay gecikmenin nedeni soldaki yumurtanın çatlamamış olup kiste dönüşmesiymiş. ama neyseki adetle birlikte çatlamış. bu ay yine klomen tedavisine devam edicez. bu ayda gebelik olmazsa diğer ay rahim filmi isteyeceğim dedi. filmin sonucuna göre tedaviyi tekrar konuşuruz dedi. belki aşılamaya geçeriz dedi. tabi aşılama falan diyince çok moralim bozuldu
Canm adetin kac gun gecikmisti benm 4 gun oldu idrarda negatif cikiyo
canım igneden kaç saat sonra aşılamayı yapıyo dr un
canım adetim geçtikten 4. günü çatlatma iğnesinde de 22. gün adet oldum.
Bugun benm de 4. gundu gelen giden olmadii idrar testi aldik cikmadi canm ya battan 3 gun oncede kanda negatif cikmisti
iyi akşamlaaaarrrrrrselam kızlar nasılsınız? ben dün doktora gittim. bu ay gecikmenin nedeni soldaki yumurtanın çatlamamış olup kiste dönüşmesiymiş. ama neyseki adetle birlikte çatlamış. bu ay yine klomen tedavisine devam edicez. bu ayda gebelik olmazsa diğer ay rahim filmi isteyeceğim dedi. filmin sonucuna göre tedaviyi tekrar konuşuruz dedi. belki aşılamaya geçeriz dedi. tabi aşılama falan diyince çok moralim bozuldu
Ya peki neden duzgun takip etmemis kiste donusmeden igneyle catlatsaymis dr na bunuda soyle tatlim insallah hakkinda hayirlisi olur bitanem uzulme moralini hic ama hic bozmaaa lutfen
sen de çatlatma iğnesi oldun mu canım? benimde adet günümde yaptığım kan testinde 0,140 çıkmıştı.
Olmadim canm bu ay incir havuc suyu ictim 5 gun falan kist mi oldudiye korkuyorum
Canim yumurta takibi yaptı. Yumoslar büyüyünce catlatma iğnesi verdi. Sağdaki 2 yumurtamsı catlamis soldaki catlamamis. İğneden sonra adet tarihini bekliyoruz canim. O arada kist olsa da bisey yapilamiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?