Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ben gecen ay sogan kürü yaptim bu ayda hayit hapi kullanıyorum yumurtlama gunlerinde belime yaki yapistirmistim ayaklari zaten hep diktim böyle işte :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bu ay corek otu bal tarcin yaptim kuzum bide yumurta takibi icin dr gittim yarin catlar dedikten sonra 3 gun calistim insallah haziran ayi sana ugurlu gelir bitanem dua ediyorum hepiniz icin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Slm kızlar ben geldim. :3:

Sonunda kan testimi yaptırdım ve Allahın izniyle gebeyim :49:
değerim 2890 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi keseye bakalım.
RAbbim sağlıkla kesemi bebeğimin kalp atışını görmemi nasip etsin.
Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar.

Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar.

Amin canim insallah hepimiz saglikli bir sekilde eli ayagi duzgun bebeklerimizi aliriz kucagimiza :)

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah . kaç gün geçti adetin baya yüksek degerin

kızlar selam dün dr a gittim bir yumurtam oluşmuş :( dr igne yazdı 10,30da vurldum bir gün öncesinde ilişki vardı bugün ve bundan sonra gün aşırı dedi kısmet hiç umudum yok ama:14::14:

Bende bu ay corek otu bal tarcin yaptim kuzum bide yumurta takibi icin dr gittim yarin catlar dedikten sonra 3 gun calistim insallah haziran ayi sana ugurlu gelir bitanem dua ediyorum hepiniz icin

elifff napıosun kuzum burcu ,özlem nerdesiniz kıııı:51:

elifff napıosun kuzum burcu ,özlem nerdesiniz kıııı:51:

Ayy bebegim napim memlekete gittim persembeden internetten uzak dustum birazcikkk :) iyiyiz sukur bitanem sen nasilsin napiyon kuzummm burcuda uyu sukur :) ozlemden hic ses yok bende merak ettim onuuu :(

Ayy bebegim napim memlekete gittim persembeden internetten uzak dustum birazcikkk :) iyiyiz sukur bitanem sen nasilsin napiyon kuzummm burcuda uyu sukur :) ozlemden hic ses yok bende merak ettim onuuu :(

iyiyim kuzum nolsun dr a gittim dün tek yumurta oluşmuş .:( igne vurdum bakalım kısmet olucakmı acaba bu ay:18: .pek ümidim yok ama:14:. özledim sizi kız bebiş nasıl yerim onuuu:54:

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah . kaç gün geçti adetin baya yüksek degerin

Amiiin canım :nazar:

canım bnm adet döngüm 28-30 gün arası değişiyor son adetim 30 nisandı.

28inde adet olmadım 30unu bekledm 30u sabahı gördüğüm rüya sebebiyle uyanınca ilk idrarımla test yaptım evde çift çizgiyi gördüm. kan testini 2 haziranda verdim adetimi 28 i sayarsak 5 gün geçmiş oluo 30u sayarsak 3 gün geçmiş oluyor değerim 2890 çıktı.

iyiyim kuzum nolsun dr a gittim dün tek yumurta oluşmuş .:( igne vurdum bakalım kısmet olucakmı acaba bu ay:18: .pek ümidim yok ama:14:. özledim sizi kız bebiş nasıl yerim onuuu:54:

Senii bogarimmm ama haaaa neden umutsuzsun elini karnina koy bebisim hadi gel de ben ole yapiyodummm :) umitsizlik yaparsan olmaz getirtme bak beni orayaaaaa :( kac mm olmuss iliski peryodunu soledimi sen basla iste bu aksamdan 3 gun birakma hadi kuzumm :)

Back