Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kizlaaarrr hamileyiiimmmm. HCG 202.7 inanamadim ben halada inanamiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim canim
Ne mutlu sana.adet günün geçti mi ya da belirtilerin var miydi.darısı bana artik:))

Adetim gecti canim ama lekelenmem oldu surekli adet gormedim 10 gun oldu. Evde yaptigim testlerde 2. Silik cikti hep kan testi yaptirdik dun bugun belli oldu.. kasiklarimda agrim vardi benim ara ara hala da var adet samcisi gibi kassiklarim ve belimi sarip 5 dk durup cikiyordu geri. Bas agrim var baskada belirti yok.. yarin kontrolr gidiyorum korkuyorum kan testinden yanlis sonuc cikmis olabilir belki diye. Esim herkese duyurdu valla hayirlisi bakalim :)

Yok canım bir yanlışlık neden olsun gönlünü ferah tut ve tadını çıkar.ilaç falan kulandin mi klomen gibi..bir de bu lekelenme nasıl oluyor kahverengi gibi mi
Kusura bakma çok soru sordum merakimdan

Hayir canim hic bi ilac kullanmadim ilk denememizdi zaten Allah nasip etti. Lekelenmelerim kahverengi canim akinti gibi geliyor adet gibi degil yani. Sende de var mi oyle bir durum

Kizlaaarrr hamileyiiimmmm. HCG 202.7 inanamadim ben halada inanamiyorum :)

Aaaaaaaa ne gusel ne guselllll adetin gecmismiydi canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglicakla kucagina alirsin insallahh canimmm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Sacmalama delii kan testi yanlis degilll ahhh gusel yavrum yaaa hamissinnnn :)

Benim adetime 2gun falan var canım da kahve akıntı geliyor normal adet.öncesi gelenden hatta ped bile koydum bugün erken olacam diye ben bu ay rahim film çektirdin sanırım akıntı ondan.adet sancim var belirtileri de var o yüzden ümitli değilim.ne sanslisin ki ilk deneme de olmuş.Allah kucağına almayı.da nasip etsin canım

napıon kuzum yaaa nasılsın özledimmm

Ayy bende ozledim kuzum napim evde miskin miskin uzaniom bugun azcik disari ciktim yuruyus yapip aciliyim die sonra geldim miskinlige devam yarinda memlekete gidicez bakalim bide kan tahlilimi tekrarliycam ne kadar artis oldu die

yaa bugün benim bat günüm 28 mayıs regl olmadım.
Ayrıca kasıklarımda ağrılar oluyor belimede böle şimşek gibi battı 2 kere dün gece ağrı. en belirgin değiik şey ise göğüslerim şişerdi regliden önce ama bu kez damarlarımın rengi belirginleşti morarmış gibi sandım bi baktım damarların rengi belirgibleşmiş. sizin dediğiniz gibi ama test yapmak için korkuyorum. triodım vardı ilaç kullanıyordum ben ölçüm yaptırdık normal seviyelere düşmüş 3.6 çıktı. Denemeler yaparkende zaten 4.2 idi troid seviyem üst sınırdaydı. hamile kalmışmıyımdır bilmiyorum pazartesi kan testi yapcam direkt öle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…