- 28 Eylül 2013
- 669
- 142
- 133
- 34
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.541
Kizlaaarrr hamileyiiimmmm. HCG 202.7 inanamadim ben halada inanamiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ooooooo ne bu uykuu yaaaa aaaa amaaa kiskaniorm belkio
Tebrik ederim canim
Ne mutlu sana.adet günün geçti mi ya da belirtilerin var miydi.darısı bana artik:))
Adetim gecti canim ama lekelenmem oldu surekli adet gormedim 10 gun oldu. Evde yaptigim testlerde 2. Silik cikti hep kan testi yaptirdik dun bugun belli oldu.. kasiklarimda agrim vardi benim ara ara hala da var adet samcisi gibi kassiklarim ve belimi sarip 5 dk durup cikiyordu geri. Bas agrim var baskada belirti yok.. yarin kontrolr gidiyorum korkuyorum kan testinden yanlis sonuc cikmis olabilir belki diye. Esim herkese duyurdu valla hayirlisi bakalim :)
Yok canım bir yanlışlık neden olsun gönlünü ferah tut ve tadını çıkar.ilaç falan kulandin mi klomen gibi..bir de bu lekelenme nasıl oluyor kahverengi gibi mi
Kusura bakma çok soru sordum merakimdan
Adetim gecti canim ama lekelenmem oldu surekli adet gormedim 10 gun oldu. Evde yaptigim testlerde 2. Silik cikti hep kan testi yaptirdik dun bugun belli oldu.. kasiklarimda agrim vardi benim ara ara hala da var adet samcisi gibi kassiklarim ve belimi sarip 5 dk durup cikiyordu geri. Bas agrim var baskada belirti yok.. yarin kontrolr gidiyorum korkuyorum kan testinden yanlis sonuc cikmis olabilir belki diye. Esim herkese duyurdu valla hayirlisi bakalim :)
Hayir canim hic bi ilac kullanmadim ilk denememizdi zaten Allah nasip etti. Lekelenmelerim kahverengi canim akinti gibi geliyor adet gibi degil yani. Sende de var mi oyle bir durum
huhuuuu kimse yokmuuu
Huuu huuu burdayimmmm:)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
napıon kuzum yaaa nasılsın özledimmm
napıon kuzum yaaa nasılsın özledimmm
Ya o gundn sonra sol kasigimda bir agirlik vardi sanki canim degisikler.nasl miden guruldar ya ole.hisler vardi ve goguslerimde damarlarm birden belirginlesti sonra gun gectikce kasik agrim oldu akintim vardi yani dedim bende bisi var ama inanmadi kimse simdiden hissetmessn falan ama ben acik acik yasadim ve hissettim canim
Sen naptim bakim yoktun butun gunnnn :)
napım kuzum gezmeye gittim bugün . ohh ne güzel git gez canımsın annenlere faln söyledinizmi
Ewet soledim cildirdilar mutluluktannn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?