- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.401
canlarım bugün kan verdim 111 çıktı değerim. perşembeye doktora gideceğim. inşallah hayırlısıyla devamı da gelir. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.
benim öğrenmem biraz tuhaf oldu. kanı verdim mesai saati bitimine yakındı. yarına öğrenirsiniz dedi görevli. sonra benim çakal kocam benden habersiz acile gidip öğrenmiş sonucu. eve geldi yüzünde acayip bir gülümseme var. hemen anladım. kaynım var kayınvalidem var yanımızda. kaş göz işaretiyle anlattı bana. yani anlayacağınız kocacım sürpriz yaptı bana. darısı isteyen herkese olsun inşaallah.
canlarım bugün kan verdim 111 çıktı değerim. perşembeye doktora gideceğim. inşallah hayırlısıyla devamı da gelir. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.
benim öğrenmem biraz tuhaf oldu. kanı verdim mesai saati bitimine yakındı. yarına öğrenirsiniz dedi görevli. sonra benim çakal kocam benden habersiz acile gidip öğrenmiş sonucu. eve geldi yüzünde acayip bir gülümseme var. hemen anladım. kaynım var kayınvalidem var yanımızda. kaş göz işaretiyle anlattı bana. yani anlayacağınız kocacım sürpriz yaptı bana. darısı isteyen herkese olsun inşaallah.
kızlar iyi akşamlar. ben bu ay klomen+çatlama iğnesiyle beraber incir kürü yaptım. 21 gün yaptım 7 gün arada bugün bitiyor. ama hala regli olmadım. yinede ikinci 21 güne başlamalı mıyım? lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Kuzum hic bilmiyorum incir kuru nasil ne sekilde yapilmali kusura bakma cnm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bebegimi dusurmusummm(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebegimi dusurmusummm(
biliyorum çok zor ama demekki sagliksizmis nasıl anladın düştüğünü
Gecmis olsunn nasil anladin dr gittin mi ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kızlar dün hormon sonuçlarım çıktı...prolaktin düşmüş ama dostinexe devam etmem gerekiyormuş adenomun küçülmesi için.ayrıca hashimoto hastasıymışım ki bunu ilk defa duydum tiroit bezimde iltihap varmış.kadın doğum doktorum korkuttu baya acil endokrine gittim.o da önemli değil o dönem dönem çıkabilir dedi.bu hormonlardan iyice kafam karıştı yabu 3. ay denemem olucak ama iyice kafam karıştı
Merhaba canim bende ilk.kez duydum bunu ama bak donem.donem olabilir demisler sakin kafana takma lutfen ee bak daha 3. Ay herseyin bir zamani var Rabbim zamanini yazdi tatlim
Öyle tabi canım da her gittiğimde nir hormon sıkıntısı yaşıyorum o yüzden canım sıkıldı artık.bir problem olsa ona göre sadece ona yoğunlaşırdım ama sürekli bişi çıkıyobirde kadın doğumvum çok bilgili değil sanırım korkuttu beni acil endokrine git dedi.o yüzden iyice korkmuştum ama önemli değilmiş dönemselmiş.o yüzden artık başka doktora gidicem
Doktor cok onemli canim oncelikle senn o doktora guvenmen lazim seni rahatlatlasi lazim korkutmaktan cok benmde cok sorun oluordu korkuordum ama bak cok.sukur Rabbime sigindim hamisim ikizlerime sen isyan etme herseyn zamani var die dusun tatlim insallah en hayirli zamanda gelir bebisin saglikla
İnş canım ya inş bende senin gibi kavuşurum bebeğime.asla Rabbime isyan etmiyorum.ama bazen bir günah mı işledim de Rabbim beni sınıyo diye düşünüyorum ve korkuyorum o kadar.bir günahım varsa da Rabbim inş affeder beni de evlat sevgisiyle sınamaz beni inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?