Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Adam korkuomu kiz acaba onda bisi cikar die sana belli etmio olabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Himm ben bilsem kendime uygulardim sakiz ama cozum oluyo bide ben stresten cok iciyorum iyi oldugum gunler sadece yemek sonrasi ama kafam bozukken fenaa

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

canım hakediyolar iştede el mahkum köprü meselesi

Insallah kuzum iylesiceksin sikinti yapma hepsi oyle emin olabilirsin yalniz seninki degil bu isleri hicccc ama hiccc bitmezzzz

inş geçecek elifçim çok sağol kuzum dr bişeyin yok dese rahatlycam ama nerdeee bir hafta sonra gidelim diyor beyfendi

Aa bide koteks kullan o iyi ben ondan cok memnunum digerlerini kullanamiyorum

terbiyesiz bu adamlar benim şimdi kullanıyor beni biliyoryaa kanama var zaten bişey yapamayacağını ondan rahat bide bebiş istediğim için ondan uzak kalamayacağımıda biliyorrr uleynnn benimde günüm gelcek

canım valla 2 ay önce ben klomen +ovitrelle igne kullandım . tabi eşimle kavga ettik sadece 1 kere oldu tabi foss.bu ay nasıl bi taktik uygulayacagımı bilmiyorum acaba cinsel uyarıcı mı alsam hap

Bu kimyasal gebelik ne kadar sonra sonlanio nasil anlasilio acaba

-"Ben bilgisayar kullanamayacak kadar aptalım" diyeceksiniz. işte böyle, kolay gelsin....."

bunu söylemek için geç bile kalmış

Simdi bile dusun benden sonra kalkti ben kahvalti hazirladim ondan sonra gitmis yatmis bende hastahane arastiriyom trabzonda farka bak adam rahat

Yüce rabbim hepimize tüm isteyen evli çiftlere bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah. Amin

Insallah gusel cikar sonuclarin kuzum haberdar et bizi muaynede etti mi peki ?

Dün karından baktı kist var mı diye.çünkü sağ kasığımda batma vardı iki üç gün.yokmuş ona sevindim.iki aydır prolaktin tedavisi görüyorum hem endokrin hem kadın doğuma gidiyorum zaten.sürekli kontrol halindeyim.bakalım hayırlısı inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen rahatladin iste ben hic sevmiyorum bu donemi hemde hicccc

Evet haklisin sevilcek donem degil ama az adet oluom.die cok korkuyordm ben ama cok sukur pkosu olanda hemen gebe kalabiliorms bunuda ogrenmis olduk en azindan hamile kalabiliormsm bende

Mucizevi degilde ben bu kadar arastirmaci bu kadar olaylari didikleyen biri degildim hay okul hayatimda bu kadar olaydim simdiye doktoramida yapardim

Himm ben bilsem kendime uygulardim sakiz ama cozum oluyo bide ben stresten cok iciyorum iyi oldugum gunler sadece yemek sonrasi ama kafam bozukken fenaa

Ben biktm valla evlenmeden once hic icmicem hayatim.al simdi icio adam.krize bile girio cignemez sakiz falan birakmak icin tek zevki oyms onun

Bu kimyasal gebelik ne kadar sonra sonlanio nasil anlasilio acaba

ben adetime iki gün vardı idrar testi pozitifti sonra kanda 33 çıktı iki gün sonra 18 di 5 gün sonra kanama başladı o gün 2 ye düşmüştü

ben adetime iki gün vardı idrar testi pozitifti sonra kanda 33 çıktı iki gün sonra 18 di 5 gün sonra kanama başladı o gün 2 ye düşmüştü

Himm benm tam adet gunum cuma gunu 382 idi pazar gunu test yaptrsm 980 kusurdu yani ole bir riskim yoktur dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…