Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

:))) anlıyorum canım bunuda istedin işte eşitlenmiş oldu duaların içinde çok sağol canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inş

yok kalp atışını 7 haftalıkken öğrenirsin canım daha erken ama sen başka bi dr a daha görün farklı gözler iyidir her zaman bence yoğunluktan gün vermiştir sana şahsen ben öle düşünüyorum canım ama yanılıyor olabilirim çünkü dediğim gibi her dr farklı

Tamam tatlım kalp atışı hcg kaçta iken duyuluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebişnazzz kalp atışında hcg ye bakmıyolar ben sormştum canımmm normalde 6 haftalıkken kalp atımını duyanlar var ama genelde 7. ve 8.haftalarda duyuluyor

Selam tatlm yaaa kalp atışını ne zaman duyarımm sinoşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 6. Haftada duydm kuzumcummmm sende duyarsn insallah bazen 7. De de duyan oluoms vee bugun gordm kuzumlariii kocamann olmusslarr maasallahhh bebiklerime ayni resme bile sigmadilar

Elifcanimmmm napion kiz ne die bu saate kaldn bakim benm cok agrim var surekli sikinti basio banaaaa ofssss kalpleri duydk ama cok sukur Rabbimeee

Benimde hafif biraz daha hic yok anca randevu saatini bulabildim 14.30 da anca hem hcg yukselir o zamana kadar dunde ayni saate gelsinde yukselsin diyee Aallah buyuk insallah gusel yukselirde dr da rahatlatir ilkkez esimle gidicez dr a bakalim oda heycanli :) senin sonuclar nasil dr ne dedi sana ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Esim bekleyelim dedi hem anca yukselir bekle deyince bende randevu saatini bekledim artikin :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

elifcim hamilemisin ?
ayy kızlar maş ya bebişleriniz gelmiş ne güzel rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inş. sorunsuz güzel hamilelik geçirmeniz dileği ile....
ben daha beklemedeyim bu hafta belli olur herşey ama hiçmi hiç umudum yok rabbim neyler neylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…