- Emoji Skoru
- 622
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.181
İnan kendimi tutuyorum ama şimdi acile gitsem eşimde gelir oda öğrenir yıllardır hayalini kurduğum sürprizi yapamam sırf o yüzden gitmiyorum 😂 bizde çocuk oldu ben sürprizi düşünüyorum 😂
iPad 'den gönderildi
Bende bunun yolunu gözlüyorum yaa inşaallah minnak yerleşmeye çalışıyordur onun kanamasıdır. Bende de olsa bi ümit koşsam 😞 dün afedersiniz peçeteye pembe bir iki damla bişey geldi çok ufam damla ama o mudur ki acaba
iPad 'den gönderildi
Ben de kendime hayran kaldım inan ama varsa 3 haftalık ben 1 hafta önce test yaptım sence sabırlı mıyım 😂😂😂 ama var olduğunu biliyorum gibi rehavet var üzerimde sanki sonucu biliyorum inşaallahhhhhh yanılmam
iPad 'den gönderildi
Dikkat etsene kendine hamissindir yorma kendini esine yaptir agir isleri yaaa sen yapma o kadar Allah korusun bisey olur pisman olursun sonra kuzum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Mecbur düzenlemeyi ben yapiyorum Allahim yardimcim olsun zaten sik sik Dinleniyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman dinlen esine soyle kutulari o acsin o kaldirsin bari
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi[/QUO
Az kaldi inş bisey olmaz bebeğine
Tam 9gün geçti bat. Dün akşam saatlerinde test yaptım ilk bir saat baktım negatifti. Sonra kenara koydum. Bugün aklıma geldi bir daha bakayım dedim. İkinci çizgi silik de olsa belirgindi. Sizce güveneyim mi? Sevinip sonra hüsran yaşamak istemiyorum. Pazartesi kan vericem. Hayırlısı inşallah.
9 gun gecmis ee yarin git acilde yaptir nie pazartesiyi bekliyosunki insallah hamissindir canimm yaaa
Yaparlar mı ki canım. Geçenlerde sordum doktor istemeden tahlil yapmıyoruz dedi. İlçedeyim özel hastane de yok.
Yaparlar mı ki canım. Geçenlerde sordum doktor istemeden tahlil yapmıyoruz dedi. İlçedeyim özel hastane de yok.
Yaa ben dun devlet hastahanesine gittim dedimki ilac alicam gebelik testi yaptirmak istiyorum dedim yaptilar sende abart dis icin antibiyotik alicam gebelik tedavisi surecindeyim test yaptirmam gerekiyo de yapmazlarsa sikayet edicem ya de haftasonu kadin dogumcu nerede bulucam de cingart cikarr :) vee 9 gun gecmissss
Hatta simdi git aksamki daha inandirici olsun agrin varmis gibi yap hahaahha
bak bu aklıma gelmemişti tamam canım yarın gidicem ben pek cıngar çıkaramam ama bu durum farklı karşıma çıkanı yolarım bile:) sağol tatlım. eveett 9 gün geçti.
Ayyy yok gerektiginde tirnaklarini cikarican ki dedigim gibi acilin amaci o tatlim bize yardimci olmakkk
haklısın canım yarın gidiyorum inşallah.
Gitte bitanem hayirli haberlerle gel insallahhh
Nasil supriz yapcaksin canm ben romantik bi yemek hazirlicam ozel bi kutunun icine idrar testini koyucam otahmin etmez acinca sok olcak :-!
Insallah insallah canim gusel mutlu haberleri verirsin benimle ilgili hislerin nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?