- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Hosgeldin kuzum insallah senin kacinci denemen kuzum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bi rahat birak kendini o kadar yorma su beynini her zaman ayni olmaz benim bi onceki ay 10 gun surdu adetim gec olmustum gecenkide 8 gun ara ara lekelerle surekli ayni modda degilde simdiyse az goruyorum
Adama saldirma bosuna napsin onun anladigi bisey degilki kuzum
Sakin.ol kuzum yaaa lutfen.bogma adami bebis icin lazim.opersembe icinde bak doktorlar belki calismuordur sonra gidipte gorunmedn gelmeyesin birde adam iyice sinirlennir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sinir küpü olmuş vaziyetteyim şu an kızlarr bitmiyor benim kanamam bir sıkıntı yok demişti dr ama bir sıkıntı yoksa damardan fışkırırcasına kan geliyor benden ne saçma ama bu haftada izinliymiş dr heriflede hormonlar fırladığı için tartıştık ya adam o kadar rahat ki rahatlığı bana batıyor resmen 2 aydır ped kullana kullana mahvoldum işine geliyorrr resmen reglimin uzun sürmesi ağız burun dalacam bir gün bakalım ne olcak manyakkkk heriff
Ayyy sabah sabah güldürdün bni sakin ol kuzummonuda anla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkenden kalktimm Allahim doktora goturecem diye herifi doktor izinliymis beni deli etti persembe trabzonda gidelim dedim adama ben ayarliycam diyo ben boguyum mu bunu hazir iceride yatoyoken kokten cozuyum
Senin yaninda icmesin ama soyle sen icmedigin icin bunyende su aralar hassas icmesin yaninda sakin benim enistem kardesimin ilk gebeliginde iciyomus o yuzden bebegin esigi yaslanmis yani beslenememeye baslamis sezeryanla aldilar hemen dikkat etsin
Onada hak veriyorum bir yandan bende icemeyince cinnet geciriyorum resmmen
canım ben netteki araştırmalarım sonucunda sorunumu buldum sanırım
şimdi ben yumurtlama döneminde baya bir kasık ağrısı çektim yani muhtemelen çatladı, ona göre 24 nisanda adet olmalıydım. şimdi bu yumurtlama olayından sonra korpus hemorajikum diye bir kist oluşabiliyormuş o da çatlama olmasına rağmen adet olmamaya neden oluyormuş.
işte bende ya bu kist oluştu ya da hamileyim. tabi Allah bilir de
Erkenden kalktimm Allahim doktora goturecem diye herifi doktor izinliymis beni deli etti persembe trabzonda gidelim dedim adama ben ayarliycam diyo ben boguyum mu bunu hazir iceride yatoyoken kokten cozuyum
o da içten içe düşünüyordur ama sana belli etmiyordur bence çünkü sen evhamlı o evhamlı olmaz
yok canım 6-7 adet keçi boynuzunu kayanayan yarım lt suya atıyosun 5 dak kaynat . kapat altını sonra 20 dak . daha beklesin sonra süz eşin sabah akşam içsin ben geçen hafta başladım eşime
Yok yanimda icmio balkonda icio ama ben icmiom die napsa koku gitmio ustundeki bana gelio birde tikio beni offf nasil vazgecircem bn adami cok icmio ama yinede bana cok kokuo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben yaklasık 6 ay oldu ilk ikinci ayda kimyasal gebelik yaşadım bu ay ilk defa ovulüsyon testi aldım batım gecen ay 23 tü bu ay 27 oldu ümitlendim ama boşunaymış bu ay soğan kürünüde deniyicem içebilirsem tabi
ayy elifff inan ki artık afedersin vajinam tahriş oluyor korkuyorum ped takmaya adama niye kızıyorum şundan canım ben ilçedeyim geçende burdaki dr muayene etti beni ama doğumu merkezde özelde dr um var ona yaptırmıştık ona gidelim diyorum adamın dediği şeye bakk işlerim var bir güncüğünü bana ayırmıyor eşş...o.... hele bir iyleşeyim görür gününü o
benim eşimde farksız sayılmaz şekerim . işe yarayacagı zaman ya canı sıkkın olur ya hali olmaz . bende surat asıp yatarım olan benim bütün ay ugraştıgım emeklerime oluyo . bu ay artık alttan alıcam nasıl sabredebilirsem. mecbur
benim eşimde farksız sayılmaz şekerim . işe yarayacagı zaman ya canı sıkkın olur ya hali olmaz . bende surat asıp yatarım olan benim bütün ay ugraştıgım emeklerime oluyo . bu ay artık alttan alıcam nasıl sabredebilirsem. mecbur
Kızlar ben dün adet olmuştum bugün hormonlar için kan verdim öğleden sonra çıkıcakumarım olumsuz bişi çıkmaz doktor hamilelik testi de istedi üstüne adet görme diye bişi varmış :) Allahım ya umut kapısı işte :) olmadığını biliyorum ama insan kendine söz geçiremiyo keşke diyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?