- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.881
aynen kuzum bende öyle ve raporluym yatiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eee kızlar şimdi biz bize mutlu bi hamisler tppigi açabiliriz :)
eee kızlar şimdi biz bize mutlu bi hamisler tppigi açabiliriz :)
Ben yatmiormmmm doktor calisablrsn dedi bana uc kisi calisioz hala hayati ogrnio kuzular
Edicem double dua etcem sana)
Bnm hiç belirtim olmadııı adete yakın göğüs hassasiyeti ama adete yordummmmm, ayrıcaaaa iki gündür sol kasık ağrısı ve akıntı kuruluk olmadı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah binlerce kez razi olsun kuzummm Rabbim evlat nasip etsin sanada insallahhh aminnnn
bızlerıde burda bır basımıza bırakın pekı ne guzellbız mutlu oluyorduk haber aldıkca ama neyseee gercı gelen gıdecek off offf
Beta hcg 132 hamileyimmmm maşallahhh maşallahhh Allahım sen herkese nasip et :)
bızlerıde burda bır basımıza bırakın pekı ne guzellbız mutlu oluyorduk haber aldıkca ama neyseee gercı gelen gıdecek off offf
ben haftaya cumartesine kadar çalışmıyorum canım :) bu ayı böyle kapatcm 4 gün rapor aldım geriye kalaninida hemsire arkadaşlar ayarladi saolsunlar :)
Aaaa ben gitmemmm burdayimmmmmm
kuzum saclama hepimiz hams olup aynı topikte olcaz kalp atslarimizi cinsiiyetimizi paylascaz teyzoslar :)
şafak az kalmış canım hadi hayırlısı tatlım :) test yaptın mı erken olsa daaynn cnm dun ızınlıydım calısmaya calısom ole son bı gun kaldı adetıme ıns olmm ya
tebrik ederim canımmm darısı bu mübarek cuma gününde isteyen herkese olsun inşallahBeta hcg 132 hamileyimmmm maşallahhh maşallahhh Allahım sen herkese nasip et :)
şafak az kalmış canım hadi hayırlısı tatlım :) test yaptın mı erken olsa da
ya canım 2 gün daha bekle bakalım inşallah hamilelik belirtileridir bu saydıkların rabbim bu mübarek günde yardımcın olur inşyapmadım cnm cok korkuom ya yapamm beklıcm ıns olmam
bolbol ayetel kursı okuom dua edıom ısyerındeyım ama namz kılamıom ama dua edıorum rabbım kabul buyursun ıns
gögüslerım cok acıo ya sızım sızım sızlıolar napım bılemedım hayal kırıklıgı daha cok oluo testte bole bekleyınce de kendımı yıyom ama bılmıom ya
Beta hcg 132 hamileyimmmm maşallahhh maşallahhh Allahım sen herkese nasip et :)
yapmadım cnm cok korkuom ya yapamm beklıcm ıns olmam
bolbol ayetel kursı okuom dua edıom ısyerındeyım ama namz kılamıom ama dua edıorum rabbım kabul buyursun ıns
gögüslerım cok acıo ya sızım sızım sızlıolar napım bılemedım hayal kırıklıgı daha cok oluo testte bole bekleyınce de kendımı yıyom ama bılmıom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?