- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.861
Ben bugun test yaptim tek cizgiydinasip ne zamansa o zaman olsun hayirlisiyla ins. Yaptiklarini surecini musait bi zamanda yazarsin bize olur mu tatlim :)
Sağol bebeğim doktor Ne dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben yatacm kuzum 29 unda keseeyi görmeye gitcez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm düşük iğnesi progestan ve başım fena dönüyor ilaç hemen etkisini gösterdi, hcg ye göre rapor vercm dedi :)
ne zaman bat tatlim
Bigün önce benmde negatifti ama :)
aynn cnm adetınmı gectı senn nasıl anladın cnm anlatcan artık neler yaptgını falan
Ayyy agzindan bal damliyoo insallah oyledir insallah bebisim benimledir ben de hamisler arasina katilirim hayirlisiylaa :) bak umudum geldi birazcik Rabbim buyuk cuma gunu bugun birbirimize dua edelim namazda dua etcem hepinize bebisi olanlara olmayanlara herkese.. isimlerinizi yazin isim isim dua edeyim.. benim icin dua edecekler ismim Esra :)
anlatmammı hepsini yazcam şu işe gitcem eşyalarımı bırakıp çkktm haberleşiriz
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy agzindan bal damliyoo insallah oyledir insallah bebisim benimledir ben de hamisler arasina katilirim hayirlisiylaa :) bak umudum geldi birazcik Rabbim buyuk cuma gunu bugun birbirimize dua edelim namazda dua etcem hepinize bebisi olanlara olmayanlara herkese.. isimlerinizi yazin isim isim dua edeyim.. benim icin dua edecekler ismim Esra :)
tmm cnm bnm dıkkat et bebıse
bende progestan içiyorum 200 mg hatta şimdi ictim birazdan sizarim
yarın cnm alahım ıns olmm aranısa bnde katılırım teste yapamıom cok korkuom ya ama ılk defa goguslerım bu kadar hasas oldu gecen hafta hep belım agrıdı adet olcakmısım gbı bu hafta tık yok ya
Benmkide 200 mg tatlimm sabah aksm iciorum ben done done geziordm ama simdi alistm artik diebilirm
Beta hcg 132 hamileyimmmm maşallahhh maşallahhh Allahım sen herkese nasip et :)
Bende bendee ikizlerime dua istiyorum teyzesiiii saglikla dogsunlar insllahhh bizimde dualarimiz seninlee tabikii
yaaaaa melekkk testt yapsnaaaa bir gun var bakkk insallah hamilesindir yaaa mubarek gunde ogrenms olursn sendeee
yaaaa neguzelll masallahh canımm.allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ıns. cok sevındımmmmm. bırde umıdını kesmıstınn hasta olacam dıye:):)): allahım buyuk. bende hala hasta olmadım ama ben hamıs degılım bılıyorum:S cunku adet agrılarım var sabahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?