- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #6.741
İyi akşamlar hanmlarr napıosnz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akinti kesilirmis adet donemine ykin tekrar baslarmis bkalim hayirlisi sinemde dedi benim vardi diye ama betuss biraz umutsuzluk kapladi icimi keske bende hamileyim diyebilsem sizeeee :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
sıkılıyoruz canım noldu adet oldunmu
Ewt cnm![]()
inşallah diyeceksin kuzum takma bu belirtilere .bebişin inşallah göbüşündedirrr kuzum
hayırlı olsun canımmmm
Insallah kuzum insallah nolur dua edinnn yarin sabah test yapsam belli olur herhalde 4 gun kalio cikar herhalde :)
Allah razı olsun canım. darısı isteyen herkesin başına![]()
hayırlısı gelecek ay belki ikiz olur keşkeeyeni bi topic açsanaa batlarımızıda yazarızz
Canım benim çok tesekkur ederim uzun uzun yazıp zaman ayirdigin için.bu yazdıklarım benim için çok önemliydi.prolaktin ne oluyor kan tahlillerin de mi çıkıyor.darısı bizlere inşallah canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı olsun canımDarısı başımıza olsun
Benim kendimde bir sorunum yok sukur esimi bilmiyorum ama 2 aydir bizimde olmuyo malesef bu ay hic kafaya takmadim streste yapmadim ama son 4 gunum kaldi bata ama icimde bir umut yok gibi yazdigin yazi icinde tesekkurler canim
aminnnn canım neler yaptın özle bişey varmı kür falan bizede fikir olsun
rica ederim canım ne demek Rabbim sana da nasip tsin en kısa zamanda inşaallah. prolaktin süt hormonu canım. yüksek olması gebeliğe engel. gebelik düşünüyorum diye doktora gidince hormon tahlilli istemişti. orada öğrenmiştim
yok yok hiçbişi yapmadım canım. sadece bu ay prolaktinim yüksek olduğunu öğrenip ilaç içmeye başlamıştım. hemen düştü ve hamile kaldım şükürler olsun. ilişki de sadece 12-18. günler arası gün aşırı oldu o kadar.
canım tekrar hayırlı olsun Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah
ya ne kadar erken desem de yapacaksın kesin bilirim o duyguyuama gerçekten erken yapma