• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

her ay kendimi kasardım bende ... sonra birden oluverdi nasıl olduğunu bile anlamadım dua ediyorum buradaki annecikler için hepsi koca göbişli hamişler olsunlar diye:emir_bebek:

Aminnn insallah kuzum annislerin duasi kabul olur insallah benimde bebisim gobisimdedir insallaahhhh sende insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin uzun gusel omurlu bi hayati olur insallahh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aminnn insallah kuzum annislerin duasi kabul olur insallah benimde bebisim gobisimdedir insallaahhhh sende insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin uzun gusel omurlu bi hayati olur insallahh

aminnn insaallah bebişiniz sizinledir.. bir hafta önce önce ondan habersizdim ama o benimleydi dilerim şuan sizde öylesinizdir.. Dua ile..

ben de 10gundur sag ve sol kasık batması yasıyorum, ıkı test yaptım ıkısı de sılık cızgı cıktı sok oldum. dun kan testı yaptırdım negatıf cıktı. yarın regl gunum. ınanılmaz kasık agrılarım ve batmalarım devam edıyor, bır mucıze ısterdım :( ama olmaycak bılıyorum :19: bebek haberı alan annelerın hepsını kutluyorum burdan.. darısı basımıza :49:

Canim aynisi bende de oldu hatta hastaneyi aradim tekrar baktilar kan testime idrarda silikti cunku ama malesef adet oldum yine de belli olmaz burda uzerine sakir sakir kanamasi olup ertesi ay hamile oldugunu ogrenenler var adet gunu testi negatif cikip 10 gun sonra pozitif olanlar var.Sen sadece dua et su mubarek 3 aylarda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bişey sorabilir miyim 2 haftalık gebelik kanda çıkar mı zaman geçmiyor bekleyemiyorum 2 hafta zor dayandım yine 0 görmekten korkuyorum bende mayıs annesi olayım artık 😞😞

iPad 'den gönderildi

Kızlar bişey sorabilir miyim 2 haftalık gebelik kanda çıkar mı zaman geçmiyor bekleyemiyorum 2 hafta zor dayandım yine 0 görmekten korkuyorum bende mayıs annesi olayım artık 😞😞

iPad 'den gönderildi

Bilmiyorumki canim ama netten bi arastirsana canim ona gore yaptir yoksa husrana ugrama kuzum iyice arastir ama cikar yuksek ihtimalle

ayy yenı hamıs var hayırlı olsun canımmm. darısı bızlere olsun ıns. bende bır hasta olsaydımm karnım agrıyorr gelen yok olsamda adet aralıgım degısmese offff

Gozun aydin canimmm hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim Aminnn

Günaydn cnm dün sadece 3-4 damla kanama oldu sonra hiç olmadı :( hiç böle olmazdı normalde bugn 3. Günüm olması lazm:((( korkuomm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydn cnm dün sadece 3-4 damla kanama oldu sonra hiç olmadı :( hiç böle olmazdı normalde bugn 3. Günüm olması lazm:((( korkuomm

Gunaydim kuzucum senin iyice kimyan bozuldu gecen ayda bir tuhaf olmstun ne oluor ki ya bi doktora mi gitsen acaba yaaa bi test yaptn mi sen bakim

Gunaydim kuzucum senin iyice kimyan bozuldu gecen ayda bir tuhaf olmstun ne oluor ki ya bi doktora mi gitsen acaba yaaa bi test yaptn mi sen bakim

Ya geçen ay lekelenme oldu ama regl oldm günümde ama 21 idi günüm en geç 2. Gün kanamam aşırı olur benm :( idrar testi yapıyım Ztn izin alabilirsem işten gitcem hastaneye

Ya geçen ay lekelenme oldu ama regl oldm günümde ama 21 idi günüm en geç 2. Gün kanamam aşırı olur benm :( idrar testi yapıyım Ztn izin alabilirsem işten gitcem hastaneye

Git bakalm simdi bi idrar testi tap on gorede hareket et canim benim hemen al su testi yap ama

Back