• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

benimde adetime 4 gün var niyetliyim yani 15 saattir bişey yiyip içmedim bi test yapayım dedim belki çıkar ama malesef negatif dün hafiften adet belirtileri başladı herşeyin hayırlısı bekle bence olsada cıkmaz ben yaptım pişman oldum

Uzuldum kuzum ama sabredicem kirmizilari gormeden umut kesmek yok cnm benim :(

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yy
Heee yaaa sanki yaninizda yatacak odanda dus varmi ben rahatim misafir olsada yani gerci bir kez ole bisi basima geldi ama odada dus oldugundan rahatim sonucta sesli calismiyoz sessiz mod ahahaha :) :) :)

bizim ebeveyn banyomuz yok tatlişkom leğende yıkanıyoruz :)))) şaka kızzz ebeveyn banyosunu çok takmıyorum ben bir şekilde yıkanıyorum amannn sanki kayınvaldemde ne diycek sorarsada oğlunla mik mik yaptım derim olur biter :)))) valla elifim allah sonumuzu hayretsin eşim çok üzülüyor o üzülünce bende strese giriyorum yarın gidiyor annesine tatlım ne zaman döneceğide belli değil anlayacağın dölsüz kaldım :))))

Aaaaa insallah canimm hayirlisi olsnnn hemen haber verr bizeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım gittim geldim hastaneye sonuç 2 saate çıkar deiler bekliyorum heyecanla. bakalım hayırlısı:49:

Hayirli haberlerle gel canim benim insallahh :))

sağol kuzum. inşaallah hayırlı haberler vericem çok heyecanlı ve mutluyum. Rabbim tamamına erdirirse inşaallahhh:16:

canım gittim geldim hastaneye sonuç 2 saate çıkar deiler bekliyorum heyecanla. bakalım hayırlısı:49:

sağol kuzum. inşaallah hayırlı haberler vericem çok heyecanlı ve mutluyum. Rabbim tamamına erdirirse inşaallahhh:16:

gözün aydın tatlım darısı bizlerede olsun inş sağlıkla alırsın kucağına bebişini :)

yy

bizim ebeveyn banyomuz yok tatlişkom leğende yıkanıyoruz :)))) şaka kızzz ebeveyn banyosunu çok takmıyorum ben bir şekilde yıkanıyorum amannn sanki kayınvaldemde ne diycek sorarsada oğlunla mik mik yaptım derim olur biter :)))) valla elifim allah sonumuzu hayretsin eşim çok üzülüyor o üzülünce bende strese giriyorum yarın gidiyor annesine tatlım ne zaman döneceğide belli değil anlayacağın dölsüz kaldım :))))

Erken gelir fazla ayri kalmazsinizda insallah esiinin durumuda duzelir cok gerilmezz annenizde en kisa zamanda sagligina kavusurrr

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim bata kacgun kala ovulasyon testini yaptin canim ?

Hayirli ve ugurlu olsunnn Allah kucagina almayi da nasip etsin darisi basimizaaaa :49: :49:

canım hayırlı olsun ama biraz bekle pazartesi git çünkü cumartesi gitsen de gormuycen o yüzden bekle pazartesi keseyi görürsün

;) ctesi hep doluydu anca carsambaya randevu ayarlayabildim kismet...

Sıkıldm kızlar.eşim de arkadaşlarına cay içmeye sohbet etmeye gitti aman ne anlarlarsa artik. 1saat daha gelmezse başların gel diye aramaya;) siz ne yapıyorsunuz bakalım?

Pekim oyle yapcam yapmiycamm zaten herhalde diilim hicbisi hissetmiyorum iyi veya kotu dahada ugrasmiycm sanirim bende :(

yok beeee öle değil kuzum inş vardırda uğarşmazsın eğer bebiş yoksa elif dört gözle yumurtlama zamanını bekleyeceksin ama inş vardr bebişin

Ayyyy super haber hayirli olsun canm darisi bize olsun insallah :-)

Allah razı olsun canımmm.. darısı isteyen herkesin başına. Rabbim hepinize nasip etsin hayırlısıyla.:49: hep dua ediyordum isteyen herkese içlerinde bana da nasip et Rabbim diye. şükürler olsun nasip etti. sizlere de hep dua edicem:16::16::16:

kızlar aradım hastaneyi. sonucum 114.82. hamileyimmmmmmm:49::49::49::49::49::49::49::49: şükürler olsuuuuuuuuuuuunnnn Allahımmmmmmmmm:16::16::16::16:

Canım hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin.neler yaptın bizlerle paylaşır misin ilaç falan kullandım mi belirtilerin oldu mu

Back