- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.621
Yokkk hic uzulmuyom umut dunyasi bakalim bugun test yapsamda cikmaz dimi 5 gun var daha
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Yokkk hic uzulmuyom umut dunyasi bakalim bugun test yapsamda cikmaz dimi 5 gun var daha
Yapma kuzum az daha bekle iki gun kala yap en erken cikmazsa uzulcen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yapma kuzum az daha bekle iki gun kala yap en erken cikmazsa uzulcen
Evet bencede kendimi kotu hissedebilme ihtimalim yuksekk :) cikmazsam disari testte alamam ve yapamam hahahahah
Iste sabredemiyorum ama edicem tutucam kendimi yani 5 gunde de cikmazki dimiii kendimi kandirmanin hicbir anlami yok bosuna iste yine negatif demem kendimi uzmem tatli bekleyise devammm
amin canım inşallah doktorumu aradım bende ilacın etkisidir lekelenme devam et ilaca dedi kapattı...notmalmiş yani öle diyorvalla canım senin herifin iyi yine benim ki de alırda sonra bir daha böle şeyler aldırma bana der çok utangaç ama yine alır neticede :)))) inş güzel günler göreceksiniz allah sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin sanada hepimizede bir tanem
aman dikkat et kuzum yerinden hiç kalkma dinlen bol bol...rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahcanım rapor verdi yatıyorum zaten progestan başladı düşük için de
Kızlar hala tertemiz şmdi peçeteyle sildm altmı tertemiz bi sıvı test yapıyımmı yeni yemek yedm amaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yapıver ne kaybedersin
merhaba hanımlar benim bat 15 mayıstı hala regl olmadım. geçen cuma kan verdim negatif çıktı. geç yumurtlamış olabilir miyim.
Olabilirsin tatlim neden olmasin belki gec dollenmedir dikkt et kendine bayagi gecmis cunku duzenlimidir adet dongun?
Disari cikmaaa test alma kuzummm lutfennnn pazar gunu yap en erken lutfen uzulursn negatf cikarsaaa
Kizlaarrr dandirik testlerden 3 tane aldim 1 tane neyime yetmiosa hahaha ama test bana ben teste bakiorum yapmaya tirsiorummmmmm
bundan 5-6 ay önce düzensizleşmişti canım doktora gittim. mikrop kapmışsın o yüzden düzensiz dedi baktı başka bir problem yok dedi. antibiyotik kullandım ve sonraki iki ay düzenli oldu. oğlumda da geç döllenme olmuştu. acaba yine mi diyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum.
Icini ferah tut kuzum sen insallah oyledir iyi dusun cnim
ya canım bu testler silik milik de olsa gösteriyormu ben bat tan önce bebetime ile yaptım tuhaf şekiller çıktı yine öyle olursa diye almak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?